Novinky na trhu: tip na snídani, křupavou svačinku, lahodný drink nebo velkou čokoládu

Chyběly vám naše tipy na novinky? Tady jsou! Máme tu tip na sladkou snídani, křupavou i sladkou svačinku nebo nápoj, který ocení milovníci čokoládové chuti. Udělejte si radost nebo se odměňte za náročný pracovní den.

Los Křupos NUMI

Seznamte se s dokonale křupavou pochoutkou, speciální snackem, Los Křupos NUMI a užijte si křupavé, nasládlé a zároveň jemně slané mlsání, při kterém zaženete hlad a podpoříte imunitu i krásu. Přesně takový je český snack Los Křupos NUMI představující vyváženou porci zdravé svačinky, která uspokojí nejen žaludek a chuťové buňky. Založen je na celozrnné špaldové mouce, hrachovém proteinu, dietní kukuřičné vláknině, bramborových vločkách, ale i sušené cibuli či červené řepě a samozřejmě soli.

Už tak nabité složení ještě doplňují chia semínka, beta-glukan z pivovarských kvasnic a zinek. Los Křupos NUMI 100% respektují principy vyvážené a zdravé stravy a díky jejich receptuře je ocení i osoby se specifickým stravováním, jako jsou diabetici či vegani a vegetariáni. Zamilují si je také všichni vyznavači fitness, aktivní ženy, maminky, ale nadchnou i děti a tatínky. Vhodné jsou jako svačinka i pro osoby držící diety, kterým nijak nenaruší jejich hubnoucí plány, a dokonce i pro těhotné a kojící ženy. Příjemným bonusem je fakt, že jsou vyrobeny pouze ze surovin vypěstovaných v ČR a EU a vyráběny jsou unikátní technologií tvarování a zdravého pečení přímo v České republice.

Snídaně s Kubíkem

Sladká snídaně není chybou, děti potřebují právě ráno dobít baterky a zvlášť u aktivních dětí představují snídaňové cereálie naprosto jasnou volbu. Důležité je dbát na jejich kvalitu a důsledně vybírat podle složení ty výživově nejvhodnější druhy. Samozřejmě v rámci pestrosti a správných stravovacích návyků je ale vhodné naučit děti i na slané snídaně a podle toho, jak nastartovaly den, pak korigovat případné další sladkosti.

Růst a vývoj dětí zvyšuje nároky organismu na příjem energie a některých vitaminů a minerálních látek. Aby tedy bylo dítě v dobré kondici, měla by snídaně obsahovat dostatek sacharidů pro zachování energie, vitaminy B1 (neboli thiamin), B3 (niacin) a B6 pro posílení imunity, duševní výkonnosti a správnou činnost nervové soustavy, vitamin C, jenž zvyšuje bdělost. Další důležité látky jsou mangan a fosfor pro udržení normálního stavu kostí, zinek a vitamin D na podporu normální funkce imunitního systému, železo ke snížení míry únavy a vyčerpání. Novinky Kubík CHOCO BALLS, CHOCO COOKIES, HONEY RINGS a CINI SQUARES všechny tyto aspekty splňují! Navíc obsahují i celozrnnou mouku, která děti zasytí na delší čas, a dodá jim tak dostatek energie. Cereální snídaně Kubík jsou vyráběné z obilovin a ochucené medem, skořicí nebo kakaem. Skvěle chutnají s mlékem, jogurtem nebo jen tak. Velkým plusem je i to, že neobsahují glukózo-fruktózový sirup ani palmový olej!

Monk Antistress Ritual

Seznamte se s naprostou novinkou na našem trhu, kterou je Monk Antistress Ritual, krémový čokoládový nápoj od výrobce Monk Nutrition. Nápoj je založen především na pravé čokoládě v BIO kvalitě, se všemi jejími benefity, jejíž chuť je ještě umocněna přírodním BIO kakaem. Nápoj ještě doplňují byliny známé z čínské a ajurvédské medicíny, jako je maca, ashwagandha nebo 7 druhů asijských hub. Čokoládový nápoj Monk Antistress Ritual je navíc ještě doplněn BIO kokosovým mlékem, šťávou z rostliny agáve nebo agávovým inulinem, které drinku dodávají další rozměr chuti. To vše ryze přírodně, ve 100% BIO kvalitě, vegansky, bez jakékoli přidané chemie, umělého aroma nebo dochucovadel.

Nápoj je tak ideální jak pro start dne, zejména během podzimu a zimy, v čase hektických dnů plných stresu, tak i večer, jako pravidelný relaxační rituál v podobě teplého prohřívajícího nápoje zajišťujícího zklidnění po celém dni a uvolnění. Jeho složení navíc podpoří celkovou imunitu a zdraví organismu a pomůže od únavy a vyčerpání stejně jako zvládne povzbudit mysl, stimulovat psychiku a připravit nás na další náročné dny. K tomu všemu dokonale čokoládově chutná a nadchne i ty největší mlsouny a opravdové znalce čokolády! Nápoj je možné pít jako samotný drink, ale třeba jím i doladit oblíbenou kávu, jogurt nebo smoothie, stejně jako jej použít i pro podzimní a vánoční pečení.

Čokoláda Milka MMMAX

Ohlédněte se za tím, co jste dokázali. Ať už jste zrovna obepluli zeměkouli nebo strávili den v práci či prostě „jen“ odpočívali. Nikdy se nezapomeňte řádně odměnit! Čokoláda Milka MMMAX je tady právě pro ty okamžiky, kdy si můžete sami se sebou vychutnat nerušené a zasloužené chvíle pohody. Ty totiž Milka dokreslí lahodnou a jemnou chutí pravé alpské čokolády a porcí celých lískových oříšků, sušenek Oreo, karamelu, rozinek – podle toho, po které příchuti právě sáhnete. Výsledkem je vždy ta pravá a jedinečná chvilka pro sebe. A jak vypadá ta vaše?

Milka MMMAX Toffee-Wholenut 300 g

Vychutnejte si sladkou odměnu. Zasloužíte si ji! Lahodná Milka MMMAX – to je tabulka jemné čokolády v kombinaci s bohatou vrstvou celých lískových oříšků a s podmanivou vůní pravého karamelu.‚Mmmm… Udělejte si chvilku sami pro sebe a nechte se unést báječnou chutí luxusní čokolády vyráběné z  chutných ingrediencí: z kakaa a alpského mléka. Ochutnejte jakoukoli jinou příchuť čokolády Milka a vyhrajte 6 000 Kč každý den!

Zdroj: TZ; zdroj foto: TZ

Autor článku

Tereza Pánková

Všechny články autora

redaktorka FTV Prima

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů


Přečtěte si také

Recepty