Mixér: fotbalové zážitky s čokoládou, oblíbené mléčné výrobky pod novou značkou nebo čaje nejen na zahřátí

Náš tradiční článek s novinkami je tady! Tentokrát tu máme tipy pro milovníky čokolády a fotbalu v jednom, ale na své si přijdou také fandové mléčných výrobků. A na závěr nechybí tip na dva voňavé čaje nejen na zahřátí.

Milka přináší nezapomenutelné zážitky

Od pohodových chvil s rodinou a přáteli až po dechberoucí setkání s hvězdami světového formátu. Milka přináší zážitky všech kategorií: všední i ty celoživotní. Tak si je pojďte užít! Nalaďte se na vlnu fotbalové horečky, soutěžte s Milkou a vyhrajte nezapomenutelný výlet za Petrem Čechem, Harrym Kanem, Neymarem jr. nebo Virgilem van Dijkem. A k tomu mnoho dalších fotbalových cen.

Zážitky vám nikdo nesebere a mnohdy je to to nejcennější, co si neseme životem. A je jedno, o jak velký zážitek se jedná. Pro někoho může být nezapomenutelné sobotní odpoledne ve společnosti přátel a rodiny s tabulkou lahodné čokolády, pro někoho zase adrenalinový výlet spojený se sladkou svačinou. Sportovní fanoušci mají nyní ale díky Milce příležitost získat zážitek z kategorie těch opravdu „na celý život“. V unikátní soutěži, která končí 28. května a probíhá na webových stránkách, je ve hře opravdu extra zážitek.

Ve společnosti fotbalových superstars

Stačí si koupit jakýkoli produkt Milka, unikátní kód z účtenky zadat do systému a mít trošku štěstí. A co si vylosovaní šťastlivci odnesou? Denně se bude hrát o dva vouchery do sportovního obchodu. Dále bude možné vyhrát celkem 18 originálních a podepsaných dresů slavných fotbalových hvězd. A hlavní výhrou je pak naprosto exkluzivní setkání s některou ze současných fotbalových ikon. O koho se jedná?

Jeden ze šťastných výherců se může těšit na zájezd a osobní setkání s nizozemským reprezentantem a urostlým stoperem slavného FC Liverpool Virgilem van Dijkem. Další ze čtyř hlavních výherců se setká s kapitánem anglické reprezentace a elitním útočníkem Bayernu Mnichov Harrym Kanem. Vyhrát můžete dále virtuální setkání s jedním z nejlepších ofenzivních hráčů na světě - s Brazilcem Neymarem jr. A konečně čtvrtý hlavní výherce zažije na vlastní kůži velký fotbalový zážitek po boku bývalé brankářské reprezentační jedničky Petra Čecha.

Oblíbené mléčné produkty nově pod značkou Bohemilk Opočno

Jeden z nejvýznamnějších českých zpracovatelů mléka, společnost Interlacto, se rozhodla pro výraznou změnu v nabídce produktů. Sýry, máslo, jogurty nebo smetanu, které mohli zákazníci doposud zakoupit pod jejich značkami Moravia a Bohemilk, budou nyní dostupné pod novým označením Bohemilk Opočno. Kvalita surovin a tradiční receptury zůstávají totožné, nové bude logo, modernější obalový design nebo web.

„Po pečlivém zvážení jsme se rozhodli pro výraznější změnu v naší produktové nabídce. Nově vzniklá značka Bohemilk Opočno díky tomu nyní poskytuje širší a komplexnější škálu mléčných produktů. Zahrnuje vše od mléka, másla, klasických i smetanových jogurtů s ovocnou složkou, tvrdých a polotvrdých sýrů až po tvaroh nebo smetanu,“ říká Drahomíra Kozáková, marketingová manažerka skupiny Interlacto.  Produkty lze využít pro přípravu svačin, chuťovek, hlavních jídel nebo pohoštění.

Kromě nového modrobílého loga se dočkal kompletní proměny také design produktů. „Zákazníci se nemusejí bát, že by o některé ze svých oblíbených produktů, jakým je například Opočenský jogurt, přišli. Produkty zůstávají stejné, najdou je však v modernějším a uceleném designu s pastelovými barvami,“ doplňuje dále Drahomíra Kozáková. Přehled produktů a podrobné informace o jejich složení, ale také blog nebo praktické recepty najdou zákazníci na novém webu.

Produkty Bohemilk Opočno jsou vyráběné z kvalitního mléka pocházejícího pouze od českých farmářů. Ve vysoce moderních výrobnách je stále kladen důraz na tradiční způsob zpracování mléka, aby si produkty zachovaly autentickou a bohatou chuť.

Čaje TEEKANNE s bezovým květem

Také milujete bezovou limonádu a už se nemůžete dočkat keřů obsypaných bílými voňavými květy? Ještě než se naplno rozjede sezóna a černý bez se rozvoní v parcích a ulicích, užijte si jeho nezaměnitelné aroma prostřednictvím čajů TEEKANNE. Vybírat můžete mezi svěžím ovocným čajem Garden Selection a intenzivní variantou Zázvor & černý bez z řady World of Ginger. Který bude vaším favoritem?

Svěží, voňavý, jemný, na první ochutnání okouzlující. Přesně takový je čaj TEEKANNE Garden Selection. V lahodné čajové směsi si vychutnáte kombinaci sladkého jablka, pomerančové kůry, bílého ibišku, voňavé bezinky a osvěžujícího citronu. Lahodným šálkem horkého čaje Garden Selection můžete začít své ráno, nebo si ho můžete během teplých dní dopřát také v ledové podobě.

Pokud toužíte po výraznější chuti, která vás okamžitě probere a povzbudí vaše smysly, sáhněte po čaji z řady World of Ginger. Zázvorová vzpruha TEEKANNE Zázvor & černý bez v sobě snoubí intenzitu zázvorového kořene a charakteristické aroma černého bezu. Další chuťové vrstvy čaji dodává lékořice nebo citronová tráva. A ačkoli je zázvor oblíbený pro své prohřívací účinky, zkuste si i Zázvor & černý bez nachystat nastudeno a vychutnat si ho jako osvěžující drink, rozhodně nebudete litovat.

Zdroj: TZ; zdroj foto: TZ

Autor článku

Tereza Pánková

Všechny články autora

redaktorka FTV Prima

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů


Přečtěte si také

Recepty