Karolína Krézlová jí málo masa

Karolína (36) studovala na VOŠ Herecké. Pracuje jako zpěvačka a herečka. Ráda cestuje a poznává nová místa.

Nejraději pouze s batohem na zádech a bez velkého plánování. Miluje jak moře, tak i zasněžené hory. Na cestách ráda ochutnává hlavně místní kuchyni. Žila ve Španělsku, Mexiku i v New Yorku, a proto si váží domova a ví, že zde se má dobře, i když někteří lidé si to tady příliš neuvědomují. Na stáří si umí představit, že by žila zase někde jinde.

Čtěte více: Připravujeme Prostřeno! z Prahy. Soutěžící díky úkolu týdne popustí uzdu fantazii

Do pořadu byla oslovena dvakrát – poprvé se vylekala a podruhé se jí to rozleželo v hlavě a účast přijala. Je to pro ni výzva, aby se naučila pořádně vařit. Pokud by vyhrála, tak by dala část bratrovi, který je čerstvě otcem dvou malých děti. Přispívá pravidelně na charitu – většinou na ochranu moří. Nyní by chtěla udělat radost lidem kolem sebe. Jako zábavu si pro své hosty připraví výrobu svíček. Toto menu si vybrala, protože chce upozornit na velkou spotřebu masa.

VSTOUPIT DO DISKUZE

Koníčky, zájmy:
Mezi její koníčky patří jóga, koně a balet. Ráda jezdí na snowboardu, baví jí čtení a zajímá ji psychologie.

Charakter:
Sama o sobě tvrdí, že je v osobním životě klidná, až plachá. Je to paradox, protože pracuje na očích veřejnosti. Sama v soukromí se bulváru vyhýbá. Opravdovými celebritami pro ni jsou vědci a lékaři. Zajímá se o lidi, ráda pomáhá a nesnáší nadřazenost, vulgárnost a egoismus.

Proč se přihlásila:   
Do pořadu byla oslovena dvakrát – poprvé se vylekala a podruhé se jí to rozleželo v hlavě a účast přijala jako výzvu, aby se naučila pořádně vařit.

Co od soutěže očekává:
Těší se na zábavu, na seznámení s novými lidmi. Ráda se také přiučí něčemu novému v kuchyni.

Co by udělala s výhrou:  
Pokud by vyhrála, tak by dala část bratrovi, který je čerstvě otcem dvou malých děti. Pravidelně přispívá na charitu – většinou na ochranu moří. Nyní by chtěla udělat radost lidem kolem sebe.

Vztah k vaření:  
V kuchyni se snaží, jídlo, které uvaří, je většinou dobré, ale občas se i nepovede.

Zajímavá historka z vaření:
Na žádnou příhodu z kuchyně si nevzpomíná.

Co nejraději vaří:
Ráda připravuje zdravá jídla, thajskou kuchyni a ráda peče.

Co jí:
Většinou jí vegetariánská jídla.

Co nejí, co by nikdy neochutnala:
Jí skoro vše – jen jí málo masa. Nikdy by nesnědla šneky.

Nejoblíbenější jídlo:
Mezi její oblíbená jídla patří rajčatová polévka, španělská, italská a japonská kuchyně.

Alergie:
Má slabou alergii na kravské mléko.

Co u stolu nesnáší: 
Při společném stolování jí vadí smrkání a telefonování.

Motto:  
V životě se řídí mottem: „Člověk bude především tím, čím se být rozhodl.“

Soutěžní menu:

Autor článku

Petra Jaroševská

Všechny články autora

redaktorka FTV Prima

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů


Přečtěte si také

Recepty