Logo Prima Fresh Logo Prima Fresh
  • Menu
  • Recepty
  • Články
  • TV Program
  • Škola vaření
  • Recepty z TV
  • Speciál: Jablka
  • Těhotnej kuchař
  • Sledujte prima+
  • Vyhledávání
  • Můj profil
    • Nastavení účtu
    • Odhlásit se
    • Máte již účet?
      Přihlásit se
    • Jste tu poprvé?
      Vytvořte si účet

Trendy:

Kuře
Polévky k večeři
Rychlé večeře
Česká kuchyně
Čokoláda
  • Témata
    • Recepty
    • Články
    • TV Program
    • Škola vaření
    • Recepty z TV
    • Speciál: Jablka
    • Těhotnej kuchař
    • Sledujte prima+
  • Přihlášení
    • Můj profil
    • Odhlásit se
Sledujte nás
  • Oblíbené recepty
    • Houby
    • Dýně
    • Rychlovky
  • Přílohy
    • Hranolky
    • Knedlíky
    • Kaše
  • Polévky
    • Česká klasika
    • Silné vývary
    • Krémové
  • Saláty
    • Těstoviny
    • Sladké
    • Bezmasá jídla
  • Populární kuchaři
    • Zdeněk Pohlreich
    • Jaroslav Sapík
    • Karolína Kamberská
  • Videorecepty
    • Teď vaří šéf!
    • Česko na talíři
    • Karolína, domácí kuchařka
  • Tipy a triky
    • Kam za jídlem
    • Vychytávky
    • Na nákupech
  • Novinky
    • Blog šéfredaktorky
    • Soutěž Fresh
    • Časopis
  • Prima+
  • CNN Prima NEWS
  • Prima ZOOM
  • Prima LIVING
  • Prima Ženy
  • Prima LAJK
Sledujte nás
Prima Fresh logo

Trendy:

Kuře
Polévky k večeři
Rychlé večeře
Česká kuchyně
Čokoláda
Cukeťák aneb cuketový nákyp na plech s uzeným masem

Cukeťák aneb cuketový nákyp na plech s uzeným masem

Nejlepší recept na palačinky jako od maminky

Nejlepší recept na palačinky jako od maminky

Naprosto dokonalé spaghetti carbonara

Naprosto dokonalé spaghetti carbonara

Poctivá domácí česnečka s bramborem

Poctivá domácí česnečka s bramborem

Klasická čočka na kyselo se sázeným vejcem

Klasická čočka na kyselo se sázeným vejcem

Kuře na paprice s máslovými noky krok za krokem

Kuře na paprice s máslovými noky krok za krokem

Prima Fresh ■ Prima Fresh Články ze světa vaření Jak na to - Tipy a triky v kuchyni
Jak na to - Tipy a triky v kuchyni

Hit týdne

Další hity

Kuřecí kousky s pikantní medovou omáčkou

Kuřecí kousky s pikantní medovou omáčkou
Kuřecí kousky s pikantní medovou omáčkou
Hraběnčiny řezy s jablky a ořechy
Hraběnčiny řezy s jablky a ořechy
Hermelínová pomazánka se šunkou a vejci
Hermelínová pomazánka se šunkou a vejci
Živáňská vepřová pečeně
Živáňská vepřová pečeně
Populární
Řízky obalené naruby zapečené s cibulí
Řízky obalené naruby zapečené s cibulí
Pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní
Pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní
Trenčanské párky s fazolí – vylepšený domácí recept na trampskou klasiku
Trenčanské párky s fazolí – vylepšený domácí recept na trampskou klasiku
New York cheesecake – recept na klasický pečený dort ze smetanového sýra
New York cheesecake – recept na klasický pečený dort ze smetanového sýra
6 kreativních nových nápadů, jak připravit gin & tonic s moderním švihem
6 kreativních nových nápadů, jak připravit gin & tonic s moderním švihem

4 základní rozhodnutí, která musíte udělat při výběru ideálního grilu

Jak si vybrat ideální gril

Jak si vybrat ideální gril Zdroj: archiv Outdoorchef

  • Zavřít
Jak si vybrat ideální gril

Jak si vybrat ideální gril Zdroj: archiv Outdoorchef

Vybíráte nový gril? Vyhněte se nejčastějším chybám, ať na vás na konci čeká ideální společník na řadu grilovacích sezon. Když si ujasníte níže uvedená kritéria, bude výběr o mnoho jednodušší.

Seznam.cz banner

1. Typ grilu

Na začátek je třeba zvážit, jaký typ grilu je pro vás ten nejlepší. Grily můžeme obecně rozdělit do tří kategorií: elektrické, plynové a na dřevěné uhlí. Elektrické grily se hodí spíše na zimní zahradu nebo grilování v kuchyni, vyžadují totiž blízkost zásuvky. Většinou se jedná o kontaktní grily, kde princip spíš odpovídá restování než grilování v pravém smyslu slova. Na českém trhu však existuje i několik modelů elektrických grilů klasického střihu.

Na venkovní grilování jsou nejoblíbenější grily na dřevěné uhlí a plynové. Druhé jmenované, plynové grily, získávají v posledních letech stále více fanoušků.

„Hlavní výhodou plynových grilů je to, že se rychle rozpálí, lze u nich snadno regulovat teplotu a snadněji se udržují. Některé modely dokonce dovolují usměrňovat žár, a tak umožňují pracovat ve velkém rozmezí teplot. Oproti grilům na dřevěné uhlí mají také nižší provozní náklady,“ vysvětluje Václav Bartoš ze společnosti Outdoorchef, švýcarského výrobce grilů.

Ve prospěch grilů na dřevěné uhlí hraje pro změnu nižší pořizovací cena. Mnoho lidí si také myslí, že jen grily na dřevěné uhlí dodávají pokrmům specifické aroma, které je u plynových grilů nedosažitelné, ale tak jednoduché to není.

Když grilujeme nad žhavými uhlíky, je již dřevo spálené a aromatické látky jsou pryč. To ale neznamená, že jídlo nemůže mít aroma kouře! Ten ovšem vzniká jiným způsobem, a to sice přidáním namáčených dřevěných štěpek (často z ovocných stromů) na žhavé uhlíky. Tyto doutnají a vytvářejí tak „čerstvý“ aromatický kouř, kterým je možné ovlivnit výslednou chuť a vůni grilovaného masa. Toto platí pouze pro uzavřené grily, u otevřených (klasicky zahradní krby s grilovací mřížkou apod.) aromatický kouř kolem masa nic nedrží a tím pádem ovlivňuje výslednou chuť skutečně jen minimálně. Plynové grily nabízejí stejně hodnotné řešení: dřevěné štěpky lze vložit i do plynového grilu. Díky žáru doutnají a dodávají tak pokrmu zauzenou příchuť.

2. Velikost grilu

Při výběru grilu je důležité správně zvolit jeho velikost. Promyslete si dopředu, pro kolik lidí nejčastěji grilujete a podle toho vyberte správnou velikost. Již při výběru je také dobré vzít v úvahu styl grilování, pro který gril vybíráte.

„U nás je nejběžnější grilování různých plátků masa a steaků, pro které je vhodné nepřímé grilování, kdy odkapávající šťávy nehoří a nekazí se tak výsledná chuť. Na první pohled velké skříňové grily reálně nabízejí menší pracovní plochu: aby se na nich dalo grilovat nepřímo, musí část hořáků zůstat vypnutá,“ říká Václav Bartoš z Outdoorchef.

Grilování je zdravé, pokud grilujete správně
Jak na to - Tipy a triky v kuchyni

Grilování je zdravé, pokud grilujete správně

3. Technická kritéria

Pokud už máte jasno v tom, jaký typ a velikost grilu chcete, máte napůl vyhráno. V tuto chvíli je potřeba zaměřit se na technická kritéria.

Prvním z nich je schopnost grilu dosáhnout a udržet správnou teplotu. Pokud to totiž gril neumí, maso se peče/griluje špatně. To se odrazí na výsledku ať už tím, že je vysušené a tužší nebo navrchu spálené a uvnitř nedopečené. Pro každý typ masa a způsob přípravy je vhodná jiná teplota. Ideální je, pokud gril zvládá udržovat rozsah teplot od cca 110 °C do minimálně 300 °C, ale ještě lépe i k 500 °C.

Nižší teploty kolem 110 °C jsou ideální na dlouhé, několikahodinové grilování větších kusů masa známé jako low&slow či barbecue techniky. Připravíte tak například zauzená BBQ žebra, trhanou vepřovou plec „pulled pork“, BBQ hovězí hrudí a podobné dobroty. Na českou grilovací klasiku, tj. krkovici, kuřecí či ryby je dobré mít gril, který zvládá teploty kolem 300 °C. Tak maso zpočátku rychle opečete a po asi 3 minutách snížíte žár a dopékáte jej při cca 230–250 °C pro maximální šťavnatost. Opravdu vysoké teploty až 500 °C využijete ideálně na steaky a burgery, které je potřeba zpočátku opravdu zprudka orestovat. Tyto požadavky velmi dobře splňují plynové kotlové grily.

Dejte si pozor také na to, aby měl gril dobře vyřešen systém odkapávání šťáv a omastku. Jeho absence či nedostatečná funkčnost může snadno pokazit grilování, protože spálený výpek nejenže kazí chuť masa, ale také obsahuje zdraví nebezpečné látky. Někteří výrobci ve snaze omezit hoření odkapávajících šťáv snižují maximální teplotu, které je gril schopen dosáhnout. Při prohlídce v obchodě to většinou poznáte tak, že gril nemá buď žádný teploměr, nebo pouze orientační, na kterém chybí konkrétní hodnoty teploty.

4. Četnost používání

Měl by se při výběru grilu jinak rozhodovat člověk, který bude grilovat denně, a ten, který bude grilovat jednou za týden? Rozhodně, tady jsou čtyři hlavní důvody:

S vyšší frekvencí grilování rostou nároky na odolnost grilu, a čím víc grilujete, tím dřív se pozná, jestli výrobce někde něco ošidil. „Základní posouzení dílenského zpracování se dá provést i při prohlédnutí grilu v reálu, ale i tak doporučuji nakupovat ve specializovaných obchodech, kde si můžete vybrané grily nejen naživo prohlédnout, ale mnohdy i vyzkoušet,“ radí Václav Bartoš ze společnosti Outdoorchef.

S častějším grilováním je spojené i častější čištění. Čím častěji budete grilovat, tím víc se pohodlí a rychlost čištění projeví na celkovém uživatelském komfortu a tím víc byste si při nákupu grilu měli posvítit zejména na jeho snadnou údržbu.

Čím více grilujete, tím větší budou provozní náklady. Ty jsou výrazně nižší u plynových grilů a s častějším užíváním se rychleji vyrovná rozdíl v pořizovací ceně grilu v jejich prospěch. Proč to tak je? Je to jednoduché: pro grilování potřebujete určitou teplotu, to je základ, a pro její dosažení musíte v grilu na dřevo/dřevěné uhlí roztopit určité množství paliva. Poté grilujete, ale když je jídlo hotové, žhavé uhlíky vždy v grilu dohoří a už je k ničemu nevyužijete. Naproti tomu v plynových grilech se skončením grilování gril vypnete a palivo vám zůstává napříště.

Při častém grilování také výrazně oceníte přednosti plynových grilů v podobě rychlého roztopení a snadné regulace teploty.

(klam), TZ

Vstoupit do diskuze
Sdílejte článek
Štítky grilování gril maso dřevěné uhlí grilování výběr grilu gril na dřevěné uhlí

Návrhy pro vás

Voňavý jablkový kompot se švestkami – uchovejte chuť babího léta ve sklenici Ovoce

Voňavý jablkový kompot se švestkami – uchovejte chuť babího léta ve sklenici

Dva drinky, jeden večer. Okouzlí vás spíše Aperol či Campari Spritz? Nápoje
12

Dva drinky, jeden večer. Okouzlí vás spíše Aperol či Campari Spritz?

Rychlé kuře po čínsku s barevnými paprikami a rýží – snadný oběd po asijsku Maso

Rychlé kuře po čínsku s barevnými paprikami a rýží – snadný oběd po asijsku

Smažené houbové řízky se šťouchanými bramborami – dary lesa v neodolatelném křupavém kabátku Vegetariánské

Smažené houbové řízky se šťouchanými bramborami – dary lesa v neodolatelném křupavém kabátku

Pan bolo – karibská verze naší oblíbené žemlovky s rozinkami a jablky Sladké

Pan bolo – karibská verze naší oblíbené žemlovky s rozinkami a jablky

Tortillové wrapy s mletým masem, zeleninou a tatarskou omáčkou – zábavná a rychlá večeře Předkrmy a chuťovky

Tortillové wrapy s mletým masem, zeleninou a tatarskou omáčkou – zábavná a rychlá večeře

Milánská rajčatová polévka s orzo a mletým masem – hlavní jídlo do podzimních dnů Polévky

Milánská rajčatová polévka s orzo a mletým masem – hlavní jídlo do podzimních dnů

Čajový mocktail s kokosovým mlékem a mangovým džusem Nápoje

Čajový mocktail s kokosovým mlékem a mangovým džusem


Přečtěte si také

Ovoce
Voňavý jablkový kompot se švestkami – uchovejte chuť babího léta ve sklenici

Voňavý jablkový kompot se švestkami – uchovejte chuť babího léta ve sklenici

Prostřeno!
Prostřeno: Sladká čoko tečka Jirky Basty

Prostřeno: Sladká čoko tečka Jirky Basty

Prostřeno!
Prostřeno: Zapečená krkovička s cibulí a speciální marinádou, rýže, kimchi

Prostřeno: Zapečená krkovička s cibulí a speciální marinádou, rýže, kimchi

Prostřeno!
Prostřeno: Uzená česnečka s vejcem a sýrem podle Jiřího Basty

Prostřeno: Uzená česnečka s vejcem a sýrem podle Jiřího Basty

Prostřeno!
Prostřeno: Kokotštejnský létající talíř

Prostřeno: Kokotštejnský létající talíř

Nápoje
Dva drinky, jeden večer. Okouzlí vás spíše Aperol či Campari Spritz?

Dva drinky, jeden večer. Okouzlí vás spíše Aperol či Campari Spritz?

Maso
Rychlé kuře po čínsku s barevnými paprikami a rýží – snadný oběd po asijsku

Rychlé kuře po čínsku s barevnými paprikami a rýží – snadný oběd po asijsku

Vegetariánské
Smažené houbové řízky se šťouchanými bramborami – dary lesa v neodolatelném křupavém kabátku

Smažené houbové řízky se šťouchanými bramborami – dary lesa v neodolatelném křupavém kabátku

Recepty

  • Těstoviny
  • Sladké
  • Maso
  • Zelenina
  • Nápoje
  • Ryby a mořské plody
  • Polévky
  • Předkrmy a chuťovky
  • Vegetariánské
  • Ovoce
  • Saláty
  • Přílohy
Polévky
Milánská rajčatová polévka s orzo a mletým masem – hlavní jídlo do podzimních dnů

Milánská rajčatová polévka s orzo a mletým masem – hlavní jídlo do podzimních dnů

Veganské asijské nudle s tofu, zeleninou a houbami – pokrm inspirovaný thajským street foodem Recepty

Veganské asijské nudle s tofu, zeleninou a houbami – pokrm inspirovaný thajským street foodem

Těstovinový salát s tuňákem, letní cuketou, sušenými rajčaty a zelenými olivami Saláty

Těstovinový salát s tuňákem, letní cuketou, sušenými rajčaty a zelenými olivami

Ovoce
Voňavý jablkový kompot se švestkami – uchovejte chuť babího léta ve sklenici

Voňavý jablkový kompot se švestkami – uchovejte chuť babího léta ve sklenici

Pan bolo – karibská verze naší oblíbené žemlovky s rozinkami a jablky Sladké

Pan bolo – karibská verze naší oblíbené žemlovky s rozinkami a jablky

Zapečená rýže nasladko s ovocem – jednoduchá varianta rýžového nákypu z jednoho pekáčku Sladké

Zapečená rýže nasladko s ovocem – jednoduchá varianta rýžového nákypu z jednoho pekáčku

Maso
Rychlé kuře po čínsku s barevnými paprikami a rýží – snadný oběd po asijsku

Rychlé kuře po čínsku s barevnými paprikami a rýží – snadný oběd po asijsku

Tortillové wrapy s mletým masem, zeleninou a tatarskou omáčkou – zábavná a rychlá večeře Předkrmy a chuťovky

Tortillové wrapy s mletým masem, zeleninou a tatarskou omáčkou – zábavná a rychlá večeře

Krůtí kebab z mletého masa na špejli – šťavnatá pochoutka z grilu s osvěžujícím salátem Maso

Krůtí kebab z mletého masa na špejli – šťavnatá pochoutka z grilu s osvěžujícím salátem

Vegetariánské
Smažené houbové řízky se šťouchanými bramborami – dary lesa v neodolatelném křupavém kabátku

Smažené houbové řízky se šťouchanými bramborami – dary lesa v neodolatelném křupavém kabátku

Italská polévka Risi Bisi s hráškem a rýží – tradiční kombinace chutí v netradiční podobě Polévky

Italská polévka Risi Bisi s hráškem a rýží – tradiční kombinace chutí v netradiční podobě

Veganské asijské nudle s tofu, zeleninou a houbami – pokrm inspirovaný thajským street foodem Recepty

Veganské asijské nudle s tofu, zeleninou a houbami – pokrm inspirovaný thajským street foodem

Nápoje
Dva drinky, jeden večer. Okouzlí vás spíše Aperol či Campari Spritz?
12

Dva drinky, jeden večer. Okouzlí vás spíše Aperol či Campari Spritz?

Čajový mocktail s kokosovým mlékem a mangovým džusem Nápoje

Čajový mocktail s kokosovým mlékem a mangovým džusem

Jednoduchý recept na domácí kokosové mléko ze strouhaného kokosu Recepty

Jednoduchý recept na domácí kokosové mléko ze strouhaného kokosu

Saláty
Těstovinový salát s tuňákem, letní cuketou, sušenými rajčaty a zelenými olivami

Těstovinový salát s tuňákem, letní cuketou, sušenými rajčaty a zelenými olivami

Domácí Filet-O-Fish jako z „mekáče“ – ještě lepší, křupavější a poctivější! Ryby a mořské plody

Domácí Filet-O-Fish jako z „mekáče“ – ještě lepší, křupavější a poctivější!

Losos s koprovým pestem a bramborovými lupínky podle Karolíny Kamberské Recepty

Losos s koprovým pestem a bramborovými lupínky podle Karolíny Kamberské

Polévky
Milánská rajčatová polévka s orzo a mletým masem – hlavní jídlo do podzimních dnů

Milánská rajčatová polévka s orzo a mletým masem – hlavní jídlo do podzimních dnů

Italská polévka Risi Bisi s hráškem a rýží – tradiční kombinace chutí v netradiční podobě Polévky

Italská polévka Risi Bisi s hráškem a rýží – tradiční kombinace chutí v netradiční podobě

Pho Bo – vietnamská polévka s hovězím masem a rýžovými nudlemi Recepty

Pho Bo – vietnamská polévka s hovězím masem a rýžovými nudlemi

Předkrmy a chuťovky
Tortillové wrapy s mletým masem, zeleninou a tatarskou omáčkou – zábavná a rychlá večeře

Tortillové wrapy s mletým masem, zeleninou a tatarskou omáčkou – zábavná a rychlá večeře

Domácí toustový chléb, který budete péct zas a znova Recepty

Domácí toustový chléb, který budete péct zas a znova

Croissanty plněné kuřecím salátem s hrozny, jablky a pekany – delikátní twist na klasiku Předkrmy a chuťovky

Croissanty plněné kuřecím salátem s hrozny, jablky a pekany – delikátní twist na klasiku

Vegetariánské
Smažené houbové řízky se šťouchanými bramborami – dary lesa v neodolatelném křupavém kabátku

Smažené houbové řízky se šťouchanými bramborami – dary lesa v neodolatelném křupavém kabátku

Vejce natvrdo v hořčično-koprové omáčce s pečenými bramborami – báječný bezmasý oběd, který má šmrnc Omáčky

Vejce natvrdo v hořčično-koprové omáčce s pečenými bramborami – báječný bezmasý oběd, který má šmrnc

Veganské asijské nudle s tofu, zeleninou a houbami – pokrm inspirovaný thajským street foodem Recepty

Veganské asijské nudle s tofu, zeleninou a houbami – pokrm inspirovaný thajským street foodem

Ovoce
Voňavý jablkový kompot se švestkami – uchovejte chuť babího léta ve sklenici

Voňavý jablkový kompot se švestkami – uchovejte chuť babího léta ve sklenici

Pan bolo – karibská verze naší oblíbené žemlovky s rozinkami a jablky Sladké

Pan bolo – karibská verze naší oblíbené žemlovky s rozinkami a jablky

Čajový mocktail s kokosovým mlékem a mangovým džusem Nápoje

Čajový mocktail s kokosovým mlékem a mangovým džusem

Maso
Krůtí kebab z mletého masa na špejli – šťavnatá pochoutka z grilu s osvěžujícím salátem

Krůtí kebab z mletého masa na špejli – šťavnatá pochoutka z grilu s osvěžujícím salátem

Osvěžující asijský salát z hlávkového zelí – skvělý do rýžových nudlí i jako příloha Saláty

Osvěžující asijský salát z hlávkového zelí – skvělý do rýžových nudlí i jako příloha

Croissanty plněné kuřecím salátem s hrozny, jablky a pekany – delikátní twist na klasiku Předkrmy a chuťovky

Croissanty plněné kuřecím salátem s hrozny, jablky a pekany – delikátní twist na klasiku

Recepty
Česneková bageta s parmazánem – perfektní příloha na večírek i ke grilovačce

Česneková bageta s parmazánem – perfektní příloha na večírek i ke grilovačce

Fava – řecká pomazánka ze žlutého hrachu Recepty

Fava – řecká pomazánka ze žlutého hrachu

Drcené okurky s chilli zálivkou – svěží salát ke grilovanému masu i jako lehká svačina Přílohy

Drcené okurky s chilli zálivkou – svěží salát ke grilovanému masu i jako lehká svačina

Nejlepší recepty e-mailem

Zanechte nám svůj e-mail a 1x týdně vás upozorníme na to nejnovější a nejlepší z našeho webu.

Newsletter

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů

background

prima-cnn-news

Řehka: Rusové jsou k smíchu, nejsou velcí stratégové. Můžeme použít cílené údery, potopit loď Strážník zaslechl strašlivý praskot aneb Jak se před 135 lety zřítil Karlův most Na Česko se ženou od hranic bouřky. Podívejte se, kde hrozí přívalové deště, vítr a kroupy

prima-zeny

Syn Miroslava Etzlera nastupuje do první třídy a už má dvě holky. Hercem být nechce Peter Pecha jako český Kevin Costner. V Kamarádech se objevuje jako tajemný bodyguard Táňa Bystroňová odhalila trik na fotbalisty. Petr Švancara by se nechal chytit

prima-zoom

VIDEO: Finální test nejvyššího mostu světa Pes zavřený v autě je vždy v ohrožení života. Odbornice popsala, jak poznáte blížící se konec Proč havarovala supermoderní F-35? Detaily pádu odhalují, jak se s poruchou bojovalo dlouhých 50 minut

prima-fresh

Voňavý jablkový kompot se švestkami – uchovejte chuť babího léta ve sklenici Dva drinky, jeden večer. Okouzlí vás spíše Aperol či Campari Spritz? Rychlé kuře po čínsku s barevnými paprikami a rýží – snadný oběd po asijsku

prima-cool

VIDEO: Trailer herního Jamese Bonda Extrémní hororová divočina. Pokračování 28 let poté má první trailer, ve filmu bude i Cillian Murphy Nejvíc vzrušující trailer roku: Margot Robbie a hezoun z Euforie vás nažhaví v nové verzi romantické klasiky

playboy

Co vás čeká v magazínu Playboy červenec – srpen 2025? Playboy v Česku pokračuje. Letní vydání s Lyndah Célin Broda potvrzuje sílu značky Věční dramatici a mistři výmluv: Pět znamení emocionálních analfabetů

lajk

Martyho frky: Táta kvůli mému humoru málem přišel o práci, vypráví kontroverzní Řezník Rapper Vercetti vyfasoval na Slovensku 5 let vězení, pak bude ze země vyhoštěn Nový objev Kazmy? Blondýnka se s ním vodí za ruce a fotí se na místě jako Rosecká

prima-living

Královský život za dostupnou cenu: Skotský hrad je na prodej za 750 tisíc liber 9 nečekaných způsobů, jak využít okurku v domácnosti Kdoule: Jak pěstovat kdouloň a ovoce zpracovat na lahodný kdoulový sýr

Populární témata

Jak zhubnout Nejlepší filmy 2024 Nejlepší horory TV program Změna času Partie Počasí Kdy budou volby ZOO Nové začátky Auto – katalog 7 pádů Honzy Dědka Volby 2025 Svařené víno Tatarák podle Pohlreicha Aloe vera Pěstování lichořeřišnice Výpočet ascendentu Tvarohové knedlíky Nejlepší palačinky Švestkový koláč

O FTV Prima Management Volná místa Press Reklama Castingy a výzvy HbbTV Kontakty Podmínky užívání Zpracování osobních údajů Cookies Nápověda Vlastník FTV Prima spol. s r.o. Redakce Nahlásit chybu Nastavení soukromí
App Store Google Play
© FTV Prima spol. s r.o.