Logo Prima Fresh Logo Prima Fresh
  • Menu
  • Recepty
  • Články
  • TV Program
  • Časopis
  • Recepty z TV
  • Speciál: Chřest
  • Těhotnej kuchař
  • Sledujte prima+
  • Vyhledávání
  • Můj profil
    • Nastavení účtu
    • Odhlásit se
    • Máte již účet?
      Přihlásit se
    • Jste tu poprvé?
      Vytvořte si účet

Trendy:

Kuře
Polévky k večeři
Rychlé večeře
Česká kuchyně
Čokoláda
  • Témata
    • Recepty
    • Články
    • TV Program
    • Časopis
    • Recepty z TV
    • Speciál: Chřest
    • Těhotnej kuchař
    • Sledujte prima+
  • Přihlášení
    • Můj profil
    • Odhlásit se
Sledujte nás
  • Oblíbené recepty
    • Houby
    • Dýně
    • Rychlovky
  • Přílohy
    • Hranolky
    • Knedlíky
    • Kaše
  • Polévky
    • Česká klasika
    • Silné vývary
    • Krémové
  • Saláty
    • Těstoviny
    • Sladké
    • Bezmasá jídla
  • Populární kuchaři
    • Zdeněk Pohlreich
    • Jaroslav Sapík
    • Karolína Kamberská
  • Videorecepty
    • Teď vaří šéf!
    • Česko na talíři
    • Karolína, domácí kuchařka
  • Tipy a triky
    • Kam za jídlem
    • Vychytávky
    • Na nákupech
  • Novinky
    • Blog šéfredaktorky
    • Soutěž Fresh
    • Časopis
  • Prima+
  • CNN Prima NEWS
  • Prima ZOOM
  • Prima LIVING
  • Prima Ženy
  • Prima LAJK
Sledujte nás
Prima Fresh logo

Trendy:

Kuře
Polévky k večeři
Rychlé večeře
Česká kuchyně
Čokoláda
Cukeťák aneb cuketový nákyp na plech s uzeným masem

Cukeťák aneb cuketový nákyp na plech s uzeným masem

Nejlepší recept na palačinky jako od maminky

Nejlepší recept na palačinky jako od maminky

Naprosto dokonalé spaghetti carbonara

Naprosto dokonalé spaghetti carbonara

Poctivá domácí česnečka s bramborem

Poctivá domácí česnečka s bramborem

Klasická čočka na kyselo se sázeným vejcem

Klasická čočka na kyselo se sázeným vejcem

Kuře na paprice s máslovými noky krok za krokem

Kuře na paprice s máslovými noky krok za krokem

Prima Fresh ■ Prima Fresh Články ze světa vaření Kam za jídlem
Kam za jídlem

Hit týdne

Další hity

Kuřecí kousky s pikantní medovou omáčkou

Kuřecí kousky s pikantní medovou omáčkou
Kuřecí kousky s pikantní medovou omáčkou
Hraběnčiny řezy s jablky a ořechy
Hraběnčiny řezy s jablky a ořechy
Hermelínová pomazánka se šunkou a vejci
Hermelínová pomazánka se šunkou a vejci
Živáňská vepřová pečeně
Živáňská vepřová pečeně
Populární
Řízky obalené naruby zapečené s cibulí
Řízky obalené naruby zapečené s cibulí
Pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní
Pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní
Trenčanské párky s fazolí – vylepšený domácí recept na trampskou klasiku
Trenčanské párky s fazolí – vylepšený domácí recept na trampskou klasiku
New York cheesecake – recept na klasický pečený dort ze smetanového sýra
New York cheesecake – recept na klasický pečený dort ze smetanového sýra
6 kreativních nových nápadů, jak připravit gin & tonic s moderním švihem
6 kreativních nových nápadů, jak připravit gin & tonic s moderním švihem

Na plovárně Jureček zavzpomínáte s chutí

Plovárna Jureček

Plovárna Jureček Zdroj: archiv

  • Zavřít
Plovárna Jureček

Plovárna Jureček Zdroj: archiv

Ve 30. letech byla plovárna Jureček pojmem. Oldřich Nový si zde vychutnával šampaňské a za okny se žilo Rozmarné léto. Pak nebylo dlouho nic. Nyní se sláva plovárny navrací.V podobě stylové restaurace s kuchyní, na kterou se jen tak nezapomíná.

Seznam.cz banner

Šplouchání minulosti

Stojí hned u lesa. Dřevěná krásná nóbl chalupa, co pamatuje dobré i horší časy. Vypadá jako ze starých fotografií, kdy ji ještě navštěvovali hvězdy českého filmového plátna, místní smetánka i prostý lid. Už v roce 1934 zde otevřeli koupaliště s hostincem, kde se tančilo, hrálo, jedlo, pilo a sportovalo. Místo, pojmenované po Antonínu Jurečkovi, který se o hosty staral až do roku 1958, si oblíbila i řada tehdejších známých umělců – například Ljuba Hermannová, Jiřina Štěpničková nebo František Smolík. Koupací čepice a pruhované plavky s nohavičkou už dneska nefrčí, ale atmosféra z dřívějška se zapřít nedá. Přírodní koupaliště u lesa zdobí nejen řada dřevěných kabinek, jež si můžete na sezonu pronajmout, ale i restaurace zvednutá z popela. Jureček.

Davy lidí a pěkný pohled na kabinky. Foto: archiv

Historie, jak ji znám

Jakožto domácímu je pro mě Jureček symbolem dětství, letních odpolední na koupališti, barevných kabinek a dlouhých hodin plážového volejbalu a tenisu, které sem patří odjakživa. Hospoda na Jurečku však byla v této době místem, kde vás cigaretový kouř štípal do očí, pivo se nosilo s řízným prásknutím a rozlitou pěnou na stůl a jedinou večeří byly brambůrky s pomerančádou nebo párky s hořčicí. Nic proti pivnicím, ale tohle místo si přeci jen zasloužilo trochu úcty.

V zimě vás uvítá praskající krb. Foto: archiv

Současnost, jak ji vidím

Široká slunná terasa, staronový design prvorepublikové dřevěné vily, uvnitř praskající krb a za pianem sem tam někdo zabrnká. Nostalgická nálada sem láká jak sluncem ožehnuté a blátem zacákané žíznivé cyklisty, tak paprsky unavené mlsné plavce a lenochy, ale i elegantně vyhlížející společnost, která už sice velkou vodu dávno nečeká, ale vybranému menu přesto neodolá. Restaurace nabízí pro každého něco a to se odráží i na jejím menu.

Vepřový řízek s domácím bramborovým salátem. Foto: hele.cz

Rybí festivaly a speciály

Jureček nabízí současné trendy mezinárodní kuchyně i staročeskou klasiku. „Inspiraci pro naše menu hledáme hlavně při svých cestách po Čechách a zahraničí, denně u nás připravujeme aktuální nabídku včetně čerstvých ryb, na kterých si jako plovárna velmi zakládáme. Někdy pořádáme i speciální festivaly ryb nebo zabijačky, zvěřinové hody a jiné degustační menu. Teplé letní večery, kdy lze grilovat přímo venku, jsou tady velmi oblíbené,“ popisuje Vladan Ježek, provozovatel restaurace.

Rybí festival na Jurečku. Foto: archiv

Degustace v pruhovaném

Číšníci obsluhující v plovárenských tričkách už vědí, že při výběru jídla se mnou budou mít kříž. Jelikož se výběr jídel velmi často obměňuje, prozradím, na co se sem ráda vracím ze stálého jídelního lístku. Asi nepřekvapím, ale na tradiční hovězí vývar s domácími nudlemi, játrovými knedlíčky a zeleninou, který vás umí srovnat do latě, já dám. Další na řadě je šťavnatý smažený řízek z krůtích prsou a petrželovými brambory. Místní oblíbenou klasiku, jež asi nikdy neomrzí, můžete zahlédnout u mnoha hostů.

Nasladko i nadivoko…

Vepřová panenka marinovaná v divokém koření podávaná s omáčkou ze švestek, brusinek a portského vína s domácími bramborovými kroketami mě napoprvé příjemně překvapila, ale pokud nejste tolik na sladké, nemusíte výrazně sytou chuť ovocné husté až džemové omáčky docenit. Maso je vždy upravené perfektně, takže při volbě bifteku vsadíte na jistotu. Z drůbeže se zmíním o grilovaném kuřecím prsíčku podávaném na salátku z rukoly, polníčku, cherry rajčátek a parmezánu. Naleznete jej dokonce i jako doporučení v Maurerově výběru Grand restaurant, což může být ukazatelem, ale také nemusí. Mě tedy chutná velice. Ze salátů je mým favoritem Ceasar. Pokud ho někdo považuje za gastro klišé, může obměnit kuře za marinované krevety. Oblíbeným dezertem je rozhodně grilovaný ananas s vanilkovou zmrzlinou a pistáciemi nebo palačinka se švestkovými povidly a zakysanou smetanou.

S mobilní aplikací Jureček včas zarezervujete. Foto: archiv

Rozmarná sezona

Z velmi pestré sezonní nabídky mi nejvíce uvízly v paměti dva pokrmy. Prvním byl králičí hřbet ve smetanové omáčce z hrubozrnné hořčice a s gratinovanými bramborami. Připomněl mi gastronomickou pouť v Paříži v Latin Quartier. Maso se rozpadalo na jazyku a brambory byly tenkrát tak chutné a smetanové, že jsem se hned druhý den pokoušela připravit je doma. Hádejte, nebylo to ono. A za druhé staročeská kachna s červeným a bílým zelím a bramborovým a houskovým knedlíkem. Po té je někdy na Jurečku sháňka. Z ryb zde holdují jak sladkovodním, tak mořským, takže si určitě vyberete. Mezi nejčastější patří pražma, candát, štika, sumec, třeboňský kapr nebo polární treska.

Vychutnejte si jídlo s krásným výhledem. Foto: archiv

„Chceme být dobří!“

Po dobrém rozjímání jsem se nakonec zeptala, čemu přikládají majitelé Jurečku největší váhu. Odpověď byla jasná: „Víte, my se snažíme, co můžeme. Pro nás to znamená, že nakupujeme od farmářů, také máme rodinu na Vysočině, ryby bereme od německého dodavatele, ale vybíráme i z produktů od velkých českých dodavatelů. Prostě hledáme na trhu, co je kvalitní a dobré. Pro hosty pořádáme hudební večery, sportovní soutěže a turnaje. A do budoucna… Chceme být dobří,“ uzavírá Vladan Ježek.

Jureček Říčany, Ke Koupališti 231/11, 251 01 Říčany

Restaurace otevřena denně od 11 do 23 hodin.

Tel. - REZERVACE: 323 607 186, 604 506 969

Web: www.jurecek-ricany.cz

Autor: Michaela Králová

Nejlepší recepty e-mailem

Zanechte nám svůj e-mail a 1x týdně vás upozorníme na to nejnovější a nejlepší z našeho webu.

Newsletter

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů

background
Sdílejte článek
Štítky festival ryby restaurace omáčka koupaliště Říčany řízek hořčice brambor knedlík

Návrhy pro vás

Retro camping salát podle receptu z řeznictví Naše maso Předkrmy a chuťovky

Retro camping salát podle receptu z řeznictví Naše maso

Koláč s tvarohovou náplní a sněhovou čepicí podle Anuše Kejřové Sladké

Koláč s tvarohovou náplní a sněhovou čepicí podle Anuše Kejřové

Vepřový šašlik s klobásou a červenou paprikou – šťavnaté maso na gril i do trouby Recepty

Vepřový šašlik s klobásou a červenou paprikou – šťavnaté maso na gril i do trouby

Dunajské vlny – vrstvené řezy s rebarborou a čokoládovou polevou Sladké

Dunajské vlny – vrstvené řezy s rebarborou a čokoládovou polevou

Kynutý zamotaný koláč s jahodami a pudinkem – vyzkoušejte šťavnatý moučník plný chuti Sladké

Kynutý zamotaný koláč s jahodami a pudinkem – vyzkoušejte šťavnatý moučník plný chuti

Kuřecí nudličky s červenou paprikou na topince – jemně pikantní směs à la kaťák Předkrmy a chuťovky

Kuřecí nudličky s červenou paprikou na topince – jemně pikantní směs à la kaťák

Poklady belgické kuchyně: Lutyšský bramborový salát s fazolkami, jablky a křupavou slaninou Saláty

Poklady belgické kuchyně: Lutyšský bramborový salát s fazolkami, jablky a křupavou slaninou

Slaná špenátová roláda s krémem ze sušených rajčat zaujme chutí i vzhledem Předkrmy a chuťovky
6

Slaná špenátová roláda s krémem ze sušených rajčat zaujme chutí i vzhledem


Přečtěte si také

Novinky
Arašídy pod lupou – žádný obyčejný snack, ale luštěnina v oříškovém kabátku našlápnutá živinami

Arašídy pod lupou – žádný obyčejný snack, ale luštěnina v oříškovém kabátku našlápnutá živinami

Předkrmy a chuťovky
Retro camping salát podle receptu z řeznictví Naše maso

Retro camping salát podle receptu z řeznictví Naše maso

Sladké
Koláč s tvarohovou náplní a sněhovou čepicí podle Anuše Kejřové

Koláč s tvarohovou náplní a sněhovou čepicí podle Anuše Kejřové

Recepty
Vepřový šašlik s klobásou a červenou paprikou – šťavnaté maso na gril i do trouby

Vepřový šašlik s klobásou a červenou paprikou – šťavnaté maso na gril i do trouby

Novinky
Od čochtana přes mlíko až po malý šnyt. Průvodce čepováním piva z Lokálu

Od čochtana přes mlíko až po malý šnyt. Průvodce čepováním piva z Lokálu

Sladké
Dunajské vlny – vrstvené řezy s rebarborou a čokoládovou polevou

Dunajské vlny – vrstvené řezy s rebarborou a čokoládovou polevou

Sladké
Kynutý zamotaný koláč s jahodami a pudinkem – vyzkoušejte šťavnatý moučník plný chuti

Kynutý zamotaný koláč s jahodami a pudinkem – vyzkoušejte šťavnatý moučník plný chuti

Prostřeno!
Prostřeno: Palačinkové závitky s lososem a zakysanou smetanou

Prostřeno: Palačinkové závitky s lososem a zakysanou smetanou

Recepty

  • Těstoviny
  • Sladké
  • Maso
  • Zelenina
  • Nápoje
  • Ryby a mořské plody
  • Polévky
  • Předkrmy a chuťovky
  • Vegetariánské
  • Ovoce
  • Saláty
  • Přílohy
Hlavní jídla
Zapečená frittata z těstovin se zeleným chřestem – snadný oběd pro hektické týdny

Zapečená frittata z těstovin se zeleným chřestem – snadný oběd pro hektické týdny

Marry Me pasta s krevetami okouzlí jemnou krémovou omáčkou se sušenými rajčaty Hlavní jídla

Marry Me pasta s krevetami okouzlí jemnou krémovou omáčkou se sušenými rajčaty

Pappardelle s prosciuttem a hříbky podle Riccarda Lucqueho z restaurace Farina Těstoviny

Pappardelle s prosciuttem a hříbky podle Riccarda Lucqueho z restaurace Farina

Sladké
Koláč s tvarohovou náplní a sněhovou čepicí podle Anuše Kejřové

Koláč s tvarohovou náplní a sněhovou čepicí podle Anuše Kejřové

Dunajské vlny – vrstvené řezy s rebarborou a čokoládovou polevou Sladké

Dunajské vlny – vrstvené řezy s rebarborou a čokoládovou polevou

Kynutý zamotaný koláč s jahodami a pudinkem – vyzkoušejte šťavnatý moučník plný chuti Sladké

Kynutý zamotaný koláč s jahodami a pudinkem – vyzkoušejte šťavnatý moučník plný chuti

Předkrmy a chuťovky
Retro camping salát podle receptu z řeznictví Naše maso

Retro camping salát podle receptu z řeznictví Naše maso

Sekaná s kousky zeleniny ve slaninovém kabátku vytváří na řezu pohlednou mozaiku Maso

Sekaná s kousky zeleniny ve slaninovém kabátku vytváří na řezu pohlednou mozaiku

Vietnamský dušený bůček na karamelu podle Šona – šťavnaté maso a nasládlá omáčka tvoří dokonalé kombo Maso

Vietnamský dušený bůček na karamelu podle Šona – šťavnaté maso a nasládlá omáčka tvoří dokonalé kombo

Saláty
Poklady belgické kuchyně: Lutyšský bramborový salát s fazolkami, jablky a křupavou slaninou

Poklady belgické kuchyně: Lutyšský bramborový salát s fazolkami, jablky a křupavou slaninou

Chřest s masovými kuličkami ve smetanové omáčce – delikátní kombinace příjemně překvapí Zelenina

Chřest s masovými kuličkami ve smetanové omáčce – delikátní kombinace příjemně překvapí

Křupavý pečený květák v bagetě s avokádovým dipem
a zeleninovým salátem Vegetariánské

Křupavý pečený květák v bagetě s avokádovým dipem
a zeleninovým salátem

Nápoje
Mai Tai jako alibi? Koktejl plný tajemství vás dostane do kolen

Mai Tai jako alibi? Koktejl plný tajemství vás dostane do kolen

Espresso Martini doma ke snídani nebo v proslulém baru? Jak si udělat koktejl, který ovládl svět Nápoje

Espresso Martini doma ke snídani nebo v proslulém baru? Jak si udělat koktejl, který ovládl svět

Gin & Tonic v netradičním pojetí aneb Zkuste to s pálenkou Nápoje

Gin & Tonic v netradičním pojetí aneb Zkuste to s pálenkou

Ryby a mořské plody
Mexická kořeněná tilápie s bramborami na páře – jemná ryba v kořeněném kabátku oživí jídelníček

Mexická kořeněná tilápie s bramborami na páře – jemná ryba v kořeněném kabátku oživí jídelníček

Pečený losos s jarním bramborovým salátem – rychlá a zdravá večeře pro všední den Ryby a mořské plody

Pečený losos s jarním bramborovým salátem – rychlá a zdravá večeře pro všední den

Treska pečená s kaparovým máslem s celerovým pyré Hlavní jídla
5

Treska pečená s kaparovým máslem s celerovým pyré

Polévky
Krémová kuřecí polévka s máslovými fazolemi – sytý oběd provoněný bylinkami

Krémová kuřecí polévka s máslovými fazolemi – sytý oběd provoněný bylinkami

Kopřivová polévka – jarní hit z Pastacaffé, který si zamilujete už po první lžičce Polévky

Kopřivová polévka – jarní hit z Pastacaffé, který si zamilujete už po první lžičce

Bramborová krémová polévka s pažitkou – jednoduchá příprava a minimum surovin Polévky

Bramborová krémová polévka s pažitkou – jednoduchá příprava a minimum surovin

Předkrmy a chuťovky
Retro camping salát podle receptu z řeznictví Naše maso

Retro camping salát podle receptu z řeznictví Naše maso

Kuřecí nudličky s červenou paprikou na topince – jemně pikantní směs à la kaťák Předkrmy a chuťovky

Kuřecí nudličky s červenou paprikou na topince – jemně pikantní směs à la kaťák

Slaná špenátová roláda s krémem ze sušených rajčat zaujme chutí i vzhledem Předkrmy a chuťovky
6

Slaná špenátová roláda s krémem ze sušených rajčat zaujme chutí i vzhledem

Vegetariánské
Křupavý pečený květák v bagetě s avokádovým dipem
a zeleninovým salátem

Křupavý pečený květák v bagetě s avokádovým dipem
a zeleninovým salátem

Zelený chřest se sýrovou drobenkou – jarní zelenina v křupavém kabátku Zelenina

Zelený chřest se sýrovou drobenkou – jarní zelenina v křupavém kabátku

Vegetariánské „skotské“ vejce z hrášku, špenátu a cizrny – dokonalá jarní chuťovka Vegetariánské

Vegetariánské „skotské“ vejce z hrášku, špenátu a cizrny – dokonalá jarní chuťovka

Sladké
Kynutý zamotaný koláč s jahodami a pudinkem – vyzkoušejte šťavnatý moučník plný chuti

Kynutý zamotaný koláč s jahodami a pudinkem – vyzkoušejte šťavnatý moučník plný chuti

Tvarohové „cheesecake“ řezy s rebarborou, jahodami a křupavou drobenkou Sladké

Tvarohové „cheesecake“ řezy s rebarborou, jahodami a křupavou drobenkou

Maková ovesná kaše s pomerančem podle Buchty v troubě – luxusní snídaně nebo zdravý dezert Sladké

Maková ovesná kaše s pomerančem podle Buchty v troubě – luxusní snídaně nebo zdravý dezert

Saláty
Poklady belgické kuchyně: Lutyšský bramborový salát s fazolkami, jablky a křupavou slaninou

Poklady belgické kuchyně: Lutyšský bramborový salát s fazolkami, jablky a křupavou slaninou

Beze zbytku: Asijský salát s křupavou ochucenou rýží a arašídovým dresinkem Saláty

Beze zbytku: Asijský salát s křupavou ochucenou rýží a arašídovým dresinkem

Těhotnej kuchař: Rajčatový salát s majonézou, cibulí a vejci Saláty

Těhotnej kuchař: Rajčatový salát s majonézou, cibulí a vejci

Přílohy
Špenátové halušky s nivovou omáčkou, křupavou slaninou a karamelizovanou cibulí

Špenátové halušky s nivovou omáčkou, křupavou slaninou a karamelizovanou cibulí

Kopřivová nádivka s mandlemi – lehká jarní klasika ideální nejen na Velikonoce Recepty

Kopřivová nádivka s mandlemi – lehká jarní klasika ideální nejen na Velikonoce

Kuře na paprice se špenátovými noky – česká klasika v jarním kabátku Maso

Kuře na paprice se špenátovými noky – česká klasika v jarním kabátku

prima-cnn-news

EXKLUZIVNÍ MODEL: Motoristé by do Sněmovny nedojeli. Hnutí ANO má nejslabší letošní výsledek Stávají se z Čechů otroci bdění? Problém mají i děti. Pomoci usnout jim může virální metoda Jsme připraveni, reaguje Zelenskyj na Putinovu nabídku. Očekává přijetí příměří

prima-zeny

Kvíz: Božský Jiří Bartoška a jeho nejslavnější role Desetimetrový bazén a čtyři ložnice. Bartoška si na sklonku života nechal postavit luxusní dům Panáka slivovice si dají v nebi. Přítel popsal poslední setkání Karla Heřmánka a Jiřího Bartošky

prima-zoom

Proč jsou ve výtazích zrcadla? Našli jsme unikátní vodní planetu? Zamrzlý gigant nemá ve vesmíru obdoby U místa, kde bylo odpáleno 456 jaderných bomb, byste žít nechtěli. Sověti ho oficiálně uzavřeli

prima-fresh

Arašídy pod lupou – žádný obyčejný snack, ale luštěnina v oříškovém kabátku našlápnutá živinami Retro camping salát podle receptu z řeznictví Naše maso Koláč s tvarohovou náplní a sněhovou čepicí podle Anuše Kejřové

prima-cool

Desetiminutový trailer Kung Fury 2 Náhrada za Kill Bill 3? Uma Thurman se ohání katanou v traileru nového akčňáku s Charlize Theron Nový Pán prstenů má oficiální datum premiéry… a jeden zcela zásadní problém

playboy

Co vás čeká v květnovém vydání magazínu Playboy? Bohém Pastrňák, magistr Vejmelka a dědek Červenka! Tato trojka potáhne repre ke zlatu Nahota pod peřinou: Spěte bez pyžama, říká lékař. Tělo, mozek i vztah vám poděkují

lajk

Známý český rapper obviněn ze znásilnění: Parťák Řezníka vysvětlil, co se v Plzni stalo Láďa Hruška se vzdal snu na rekonstrukci stavení. Chátrající dům raději prodává Benda o zápasu s Novotným: Dát mu přes tlamu je občanská povinnost, nejen za Aničku

prima-living

Ledoví muži letos nezklamou, v noci bude pod nulou. Kdo byli Pankrác, Servác a Bonifác? Pěstujte pryskyřník asijský a užívejte si jeho krásné květy celé léto Mochna husí uvolňuje křeče a pomáhá při kašli. Účinné jsou léčivé čaje i obklady

Populární témata

Jak zhubnout Nejlepší filmy 2024 Nejlepší horory TV program Změna času Partie Počasí Kdy budou volby ZOO Nové začátky Auto – katalog 7 pádů Honzy Dědka Volby 2025 Svařené víno Tatarák podle Pohlreicha Aloe vera Pěstování lichořeřišnice Výpočet ascendentu Tvarohové knedlíky Nejlepší palačinky Švestkový koláč

O FTV Prima Management Volná místa Press Reklama Castingy a výzvy HbbTV Kontakty Podmínky užívání Zpracování osobních údajů Cookies Nápověda Vlastník FTV Prima spol. s r.o. Redakce Nahlásit chybu Nastavení soukromí
App Store Google Play
© FTV Prima spol. s r.o.