Logo Prima Fresh Logo Prima Fresh
  • Menu
  • Recepty
  • Články
  • TV Program
  • Škola vaření
  • Recepty z TV
  • Speciál: Jablka
  • Těhotnej kuchař
  • Sledujte prima+
  • Vyhledávání
  • Můj profil
    • Nastavení účtu
    • Odhlásit se
    • Máte již účet?
      Přihlásit se
    • Jste tu poprvé?
      Vytvořte si účet

Trendy:

Kuře
Polévky k večeři
Rychlé večeře
Česká kuchyně
Čokoláda
  • Témata
    • Recepty
    • Články
    • TV Program
    • Škola vaření
    • Recepty z TV
    • Speciál: Jablka
    • Těhotnej kuchař
    • Sledujte prima+
  • Přihlášení
    • Můj profil
    • Odhlásit se
Sledujte nás
  • Oblíbené recepty
    • Houby
    • Dýně
    • Rychlovky
  • Přílohy
    • Hranolky
    • Knedlíky
    • Kaše
  • Polévky
    • Česká klasika
    • Silné vývary
    • Krémové
  • Saláty
    • Těstoviny
    • Sladké
    • Bezmasá jídla
  • Populární kuchaři
    • Zdeněk Pohlreich
    • Jaroslav Sapík
    • Karolína Kamberská
  • Videorecepty
    • Teď vaří šéf!
    • Česko na talíři
    • Karolína, domácí kuchařka
  • Tipy a triky
    • Kam za jídlem
    • Vychytávky
    • Na nákupech
  • Novinky
    • Blog šéfredaktorky
    • Soutěž Fresh
    • Časopis
  • Prima+
  • CNN Prima NEWS
  • Prima ZOOM
  • Prima LIVING
  • Prima Ženy
  • Prima LAJK
Sledujte nás
Prima Fresh logo

Trendy:

Kuře
Polévky k večeři
Rychlé večeře
Česká kuchyně
Čokoláda
Cukeťák aneb cuketový nákyp na plech s uzeným masem

Cukeťák aneb cuketový nákyp na plech s uzeným masem

Nejlepší recept na palačinky jako od maminky

Nejlepší recept na palačinky jako od maminky

Naprosto dokonalé spaghetti carbonara

Naprosto dokonalé spaghetti carbonara

Poctivá domácí česnečka s bramborem

Poctivá domácí česnečka s bramborem

Klasická čočka na kyselo se sázeným vejcem

Klasická čočka na kyselo se sázeným vejcem

Kuře na paprice s máslovými noky krok za krokem

Kuře na paprice s máslovými noky krok za krokem

Prima Fresh ■ Prima Fresh Články ze světa vaření Kam za jídlem
Kam za jídlem

Hit týdne

Další hity

Kuřecí kousky s pikantní medovou omáčkou

Kuřecí kousky s pikantní medovou omáčkou
Kuřecí kousky s pikantní medovou omáčkou
Hraběnčiny řezy s jablky a ořechy
Hraběnčiny řezy s jablky a ořechy
Hermelínová pomazánka se šunkou a vejci
Hermelínová pomazánka se šunkou a vejci
Živáňská vepřová pečeně
Živáňská vepřová pečeně
Populární
Řízky obalené naruby zapečené s cibulí
Řízky obalené naruby zapečené s cibulí
Pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní
Pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní
Trenčanské párky s fazolí – vylepšený domácí recept na trampskou klasiku
Trenčanské párky s fazolí – vylepšený domácí recept na trampskou klasiku
New York cheesecake – recept na klasický pečený dort ze smetanového sýra
New York cheesecake – recept na klasický pečený dort ze smetanového sýra
6 kreativních nových nápadů, jak připravit gin & tonic s moderním švihem
6 kreativních nových nápadů, jak připravit gin & tonic s moderním švihem

Za jídlem do Malajsie

Za jídlem do Malajsie - Hokkien Mee

Za jídlem do Malajsie - Hokkien Mee Zdroj: Veronika Pořízková

  • Zavřít
Za jídlem do Malajsie - Hokkien Mee

Za jídlem do Malajsie - Hokkien Mee Zdroj: Veronika Pořízková

Vietnamská nebo thajská kuchyně se už v Česku celkem zabydlely a polévka pho už se alespoň v Praze stává skoro klasikou. Co ale takové Char Koay Teow, Ais Kacang nebo Hokkien Mee? Že neznáte? Takovéhle pochoutky se vaří v Malajsii.

Seznam.cz banner

Malajská kuchyně je v mnohém podobná té v sousedních asijských zemích: výrazné chutě, odvážné kombinace, štiplavé chilli papričky a čerstvé bylinky. Specifická je ale zejména na malajském ostrově Penang, ráji všech jedlíků milujících asijské chutě, protože vlivem mísení kultur se tam zrodila takzvaná nyonya kuchyně, která kombinuje prvky malajských a čínských receptur.

Za jídlem do Malajsie – knedlíčky Dim Sum. Foto: Veronika Pořízková

S čím se v Malajsii setkáte nejen skoro v každém jídle, ale také v každé domácnosti, je sambal. Pasta, která se připravuje z chilli, zázvoru, česneku, šalotky a belachanu – fermentované krevetové pasty. Přidává se pak do vydatných polévek, do nudlí nebo třeba do téměř národního malajského pokrmu – Nasi Lemak. Jídlo, které se objevuje napříč celou zemí, se původně jedlo k snídani, ale postupně se stalo oblíbenou svačinou i večeří, zkrátka pokrmem na kteroukoliv denní dobu. Stojí za tím hlavně praktické balení v pyramidce z banánového listu, protože se pak dá pohodlně přenášet.

Za jídlem do Malajsie – Nasi Lemak. Foto: Veronika Pořízková

Rýže se uvaří v kokosovém mléce s kořením a pandanem – asijskou zeleninou připomínající rákos, což jí předá krásnou sladkou vůni. Potom se naservíruje na banánový list, předem opálený ohněm, díky čemuž se dá s listem lépe manipulovat a neláme se. Nahoru se přidá kolečko okurky, sambal, pražené arašídy a nakonec smažené sušené ančovičky. Koupit ančovičky vhodné přímo na nasi lemak je celkem věda, protože ty nejlepší prý mají průzračně modré oči. To se děje jen pár dnů v jejich životě, když se rybě formuje páteř. Navršený Nasi Lemak se zabalí do pyramidky a je hotovo. Jedna porce se dá koupit od šesti do dvaceti korun, což je víc než příjemná cena.

Specialitou zmiňovaného ostrova Penang jsou nudle Char Koay Teow vycházející z čínské receptury, které mohou znalcům thajské kuchyně připomínat populární Pad Thai. Rýžové nudle smažené s krevetami, srdcovkami, vejcem a mungo klíčky s výraznou chutí sójové omáčky mohou být výborné, ale na některých místech mohou být i zklamáním s příchutí přepáleného oleje. Je proto dobré vybírat takové stánky, kde je velká fronta místních jedlíků. Ano, stánky, v restauraci se při ochutnávání místních specialit příliš nemá cenu zdržovat. Každé jídlo navíc stojí v přepočtu od dvaceti do čtyřiceti korun, což je další plus pro návštěvu street food marketů. Většinou stačí ujít jen pár metrů z hotelu a výrazné vůně vás navedou samy.

Třeba takové Hokkien Mee (viz. úvodní foto) opravdu voní na metry daleko. Výrazně aromatický vývar uvařený ze schránek krevet a vepřových kostí rozhodně potěší toho, kdo má rád intenzivní chutě ryb a mořských plodů, které jsou cítit v každé lžíci. Pak už jen doplnit dvěma druhy nudlí, šalotkami, vodním špenátem, čerstvými krevetami a pořádnou dávkou sambalu, hůlky do ruky a můžete se pustit do jídla.

Výrazně rybí chuť má také polévka Asam Laksa, kde kyselý základ dorovnávají kousky sladkého ananasu a samozřejmě chilli, bez něj by to nebylo ono.

Za jídlem do Malajsie – polévka Asam Laksa. Foto: Veronika Pořízková

Kdo si přece jen na ryby nepotrpí a dává raději přednost trochu klasičtějším chutím, v Malajsii jsou také patrné indické vlivy, které daly vzniknout mnoha variacím kari, nejčastěji z kokosového mléka. To skvěle doplní buď rýže, nebo některý z čerstvých indických chlebů, jako je naan nebo roti. Skvělým malým jídlem je pak Roti Chapati, placka zapečená například s vejcem a cibulí s jedním nebo více druhy omáček.

Co je ale teprve překvapivé, jsou malajské dezerty. Když se dá dohromady kukuřice, fazole, kokosové mléko, želé a nadrcený led, jen málokdo si představí sladkou tečku. Přesto je Ais Kacang složen právě z těchto ingrediencí a u stánků se na něj stojí dlouhé fronty. Nic pro zastánce klasiky, ale v malajském parnu nakonec může chladivá miska přijít vhod. Ještě typičtější je Cendol, o něco jednodušší verze bez kukuřice, zato s nazeleno obarvenými nudlemi z rýžové mouky.

Za jídlem do Malajsie – Ais Kacang. Foto: Veronika Pořízková

Chuť na sladké se ale dá utišit i jinak, protože tamější exotické ovoce mnohdy vydá za několik dezertů dohromady. Komu chutná liči, pochutná si také na rambutanech nebo na roztomilých mangostanách pocházejících ze stejné ovocné rodiny. Kdyby i to bylo moc, vždy se dá sáhnout po trsu maličkých banánů, které překvapí intenzivní a koncentrovanou chutí.

Za jídlem do Malajsie – exotické ovoce. Foto: Veronika Pořízková

Když jde ale o ovoce zdaleka nejoblíbenější, není to žádný slaďoučký voňavý plod, ale přesný opak. Silně zapáchající koule s ostny neboli durian. Konzistence připomínající přezrálé avokádo nebo také sýr camembert a velice specifická chuť většinou není něčím, co by si západní turisté zamilovali. Místní na durian ale nedají dopustit a prý jde o ovoce nutričně velmi bohaté, které se tak těší oblibě hlavně mezi farmáři.

Podobně vypadající, ale chuťové zcela odlišný je jackfruit. Ještě o něco větší a těžší schránka skrývá slaďoučké žluté plody podobné mangu. A koho už omrzí ovoce v pevném stavu, velice oblíbené jsou čerstvě vymačkané džusy. Kromě obligátního pomeranče je oblíbený také ananas nebo červený meloun. Malajskou specialitou je ale šťáva z mombínu – malá zelená bobule má výrazně kyselou chuť a do sklenky se vždy přidává ještě sušená švestka.

Osvěžit může také tamní zmrzlina, kdy nejjistější je sáhnout po některém z přírodních nanuků na špejli, protože takzvané thajské smažené zmrzliny, které jsou na malajských trzích populární, jsou spíše atrakcí pro turisty. Na ledové ploše se tekutá hmota postupně mění a výsledkem jsou krásně vypadající ruličky zmrzliny posypané třeba oříšky, ale bohužel velmi rychle tají a chuťově to není žádná sláva.

Za jídlem do Malajsie – Street food market v Kuala Lumpur. Foto: Veronika Pořízková

Pokud tedy asijská jídla milujete a ta, které u nás již zdomácněla, vám nestačí, vzhůru do Malajsie. Tam se toho dá ještě objevovat víc než dost.

Autorka: Veronika Pořízková, www.zghettablog.cz

Za jídlem do Malajsie – autorka článku. Foto: Veronika Pořízková

Vstoupit do diskuze
Sdílejte článek
Štítky jídlo ovoce Malajsie polévka zmrzlina pokrm kokosové mléko chilli paprička nudle Malajsie asijská kuchyně street food malajská kuchyně

Návrhy pro vás

Zapečené vepřové přírodní řízky se sýrem – jednoduchá a šťavnatá lahůdka k obědu Maso

Zapečené vepřové přírodní řízky se sýrem – jednoduchá a šťavnatá lahůdka k obědu

Zamotaná jablková babka – vláčný kynutý moučník s voňavou jablečnou náplní Sladké

Zamotaná jablková babka – vláčný kynutý moučník s voňavou jablečnou náplní

Pyttipanna – švédská klasika z jedné pánve ve stylu „co dům dal“ Zelenina

Pyttipanna – švédská klasika z jedné pánve ve stylu „co dům dal“

Květák a dýně v kurkumové omáčce – vegetariánský oběd s asijským nádechem Vegetariánské

Květák a dýně v kurkumové omáčce – vegetariánský oběd s asijským nádechem

Bílá fazolová polévka s křupavou slaninou – krémová klasika s voňavým rozmarýnem a kapkou bílého vína Polévky

Bílá fazolová polévka s křupavou slaninou – krémová klasika s voňavým rozmarýnem a kapkou bílého vína

Pečené kuře na zelenině aneb víkendový oběd z jednoho hrnce Kuře

Pečené kuře na zelenině aneb víkendový oběd z jednoho hrnce

Makový cheesecake s povidlovou polevou a mandlemi – sladký kousek podzimu ozdobí rodinnou oslavu Sladké

Makový cheesecake s povidlovou polevou a mandlemi – sladký kousek podzimu ozdobí rodinnou oslavu

Hřejivé vepřové na kari s kokosovým mlékem – oběd plný štiplavého zázvoru a chilli papriček Maso

Hřejivé vepřové na kari s kokosovým mlékem – oběd plný štiplavého zázvoru a chilli papriček


Přečtěte si také

Maso
Zapečené vepřové přírodní řízky se sýrem – jednoduchá a šťavnatá lahůdka k obědu

Zapečené vepřové přírodní řízky se sýrem – jednoduchá a šťavnatá lahůdka k obědu

Sladké
Zamotaná jablková babka – vláčný kynutý moučník s voňavou jablečnou náplní

Zamotaná jablková babka – vláčný kynutý moučník s voňavou jablečnou náplní

Zelenina
Pyttipanna – švédská klasika z jedné pánve ve stylu „co dům dal“

Pyttipanna – švédská klasika z jedné pánve ve stylu „co dům dal“

Vegetariánské
Květák a dýně v kurkumové omáčce – vegetariánský oběd s asijským nádechem

Květák a dýně v kurkumové omáčce – vegetariánský oběd s asijským nádechem

Polévky
Bílá fazolová polévka s křupavou slaninou – krémová klasika s voňavým rozmarýnem a kapkou bílého vína

Bílá fazolová polévka s křupavou slaninou – krémová klasika s voňavým rozmarýnem a kapkou bílého vína

Prostřeno!
Prostřeno: Narozeninový dort Lindy Górecké

Prostřeno: Narozeninový dort Lindy Górecké

Prostřeno!
Prostřeno: Kuřecí se smetanovou omáčkou a batáty podle Lindy Górecké

Prostřeno: Kuřecí se smetanovou omáčkou a batáty podle Lindy Górecké

Prostřeno!
Prostřeno: Dýňový krém Lindy Górecké

Prostřeno: Dýňový krém Lindy Górecké

Recepty

  • Těstoviny
  • Sladké
  • Maso
  • Zelenina
  • Nápoje
  • Ryby a mořské plody
  • Polévky
  • Předkrmy a chuťovky
  • Vegetariánské
  • Ovoce
  • Saláty
  • Přílohy
Těstoviny
Lazy ravioli lasagna aneb líné lasagne s rajčatovou omáčkou a mletým masem
6

Lazy ravioli lasagna aneb líné lasagne s rajčatovou omáčkou a mletým masem

Pappardelle al Cinghiale – čerstvé pappardelle s pomalu dušeným ragú z divočáka podle restaurace Rossopomodoro Těstoviny

Pappardelle al Cinghiale – čerstvé pappardelle s pomalu dušeným ragú z divočáka podle restaurace Rossopomodoro

Těstoviny s cizrnou, špenátem a pecorinem – voňavý krabičkový oběd nejen do práce Těstoviny

Těstoviny s cizrnou, špenátem a pecorinem – voňavý krabičkový oběd nejen do práce

Sladké
Zamotaná jablková babka – vláčný kynutý moučník s voňavou jablečnou náplní

Zamotaná jablková babka – vláčný kynutý moučník s voňavou jablečnou náplní

Makový cheesecake s povidlovou polevou a mandlemi – sladký kousek podzimu ozdobí rodinnou oslavu Sladké

Makový cheesecake s povidlovou polevou a mandlemi – sladký kousek podzimu ozdobí rodinnou oslavu

Babiččiny jablečné řezy z litého těsta podle V kuchyni vždy otevřeno Sladké

Babiččiny jablečné řezy z litého těsta podle V kuchyni vždy otevřeno

Maso
Zapečené vepřové přírodní řízky se sýrem – jednoduchá a šťavnatá lahůdka k obědu

Zapečené vepřové přírodní řízky se sýrem – jednoduchá a šťavnatá lahůdka k obědu

Pyttipanna – švédská klasika z jedné pánve ve stylu „co dům dal“ Zelenina

Pyttipanna – švédská klasika z jedné pánve ve stylu „co dům dal“

Hřejivé vepřové na kari s kokosovým mlékem – oběd plný štiplavého zázvoru a chilli papriček Maso

Hřejivé vepřové na kari s kokosovým mlékem – oběd plný štiplavého zázvoru a chilli papriček

Zelenina
Pyttipanna – švédská klasika z jedné pánve ve stylu „co dům dal“

Pyttipanna – švédská klasika z jedné pánve ve stylu „co dům dal“

Květák a dýně v kurkumové omáčce – vegetariánský oběd s asijským nádechem Vegetariánské

Květák a dýně v kurkumové omáčce – vegetariánský oběd s asijským nádechem

Hřejivé vepřové na kari s kokosovým mlékem – oběd plný štiplavého zázvoru a chilli papriček Maso

Hřejivé vepřové na kari s kokosovým mlékem – oběd plný štiplavého zázvoru a chilli papriček

Nápoje
Zlatý vír ve sklenici: Horse's Neck – objevte klasický koktejl s elegancí v každém loku

Zlatý vír ve sklenici: Horse's Neck – objevte klasický koktejl s elegancí v každém loku

Káva s houbou reishi – nevšední podzimní nápoj s kardamomem a medem Nápoje

Káva s houbou reishi – nevšední podzimní nápoj s kardamomem a medem

Dva drinky, jeden večer. Okouzlí vás spíše Aperol či Campari Spritz? Nápoje
12

Dva drinky, jeden večer. Okouzlí vás spíše Aperol či Campari Spritz?

Ryby a mořské plody
Treska puttanesca – ryba s omáčkou z rajčat, oliv, kaparů a ančoviček
5

Treska puttanesca – ryba s omáčkou z rajčat, oliv, kaparů a ančoviček

Pikantní pečená treska obalená v kořenicí směsi se zeleninovým kuskusem Ryby a mořské plody
7

Pikantní pečená treska obalená v kořenicí směsi se zeleninovým kuskusem

Těstovinový salát s tuňákem, letní cuketou, sušenými rajčaty a zelenými olivami Saláty

Těstovinový salát s tuňákem, letní cuketou, sušenými rajčaty a zelenými olivami

Polévky
Bílá fazolová polévka s křupavou slaninou – krémová klasika s voňavým rozmarýnem a kapkou bílého vína

Bílá fazolová polévka s křupavou slaninou – krémová klasika s voňavým rozmarýnem a kapkou bílého vína

Hovězí vývar z oháňky s parmezánovými knedlíčky – hřejivá miska polévky do chladných dnů Polévky

Hovězí vývar z oháňky s parmezánovými knedlíčky – hřejivá miska polévky do chladných dnů

Demi-glace připravený v pomalém hrnci – profesionální kondiment v domácí kuchyni Polévky

Demi-glace připravený v pomalém hrnci – profesionální kondiment v domácí kuchyni

Předkrmy a chuťovky
Duchové z listového těsta s pikantním kaki dipem – chuťovka jako stvořená pro Halloween

Duchové z listového těsta s pikantním kaki dipem – chuťovka jako stvořená pro Halloween

Žitné tortilly – zdravější základ pro svačinky do práce i rodinnou večeři Přílohy

Žitné tortilly – zdravější základ pro svačinky do práce i rodinnou večeři

Vaječný mini sendvič – jednohubka z vajec vařených natvrdo Předkrmy a chuťovky

Vaječný mini sendvič – jednohubka z vajec vařených natvrdo

Vegetariánské
Květák a dýně v kurkumové omáčce – vegetariánský oběd s asijským nádechem

Květák a dýně v kurkumové omáčce – vegetariánský oběd s asijským nádechem

Duchové z listového těsta s pikantním kaki dipem – chuťovka jako stvořená pro Halloween Předkrmy a chuťovky

Duchové z listového těsta s pikantním kaki dipem – chuťovka jako stvořená pro Halloween

Vegeburger s cuketou, avokádem a sýrem – lehká a svěží alternativa k masu Vegetariánské

Vegeburger s cuketou, avokádem a sýrem – lehká a svěží alternativa k masu

Sladké
Babiččiny jablečné řezy z litého těsta podle V kuchyni vždy otevřeno

Babiččiny jablečné řezy z litého těsta podle V kuchyni vždy otevřeno

Křehký ovocný závin s jablky, brusinkami a sušenými třešněmi – sladká vůně podzimu Sladké

Křehký ovocný závin s jablky, brusinkami a sušenými třešněmi – sladká vůně podzimu

Vrstvené jablečné řezy se skořicí: jednoduchý koláč bez hnětení a válení těsta Sladké

Vrstvené jablečné řezy se skořicí: jednoduchý koláč bez hnětení a válení těsta

Saláty
Ensalada Murciana – osvěžující španělský salát z Murcie se zásadně připravuje z konzervovaných rajčat

Ensalada Murciana – osvěžující španělský salát z Murcie se zásadně připravuje z konzervovaných rajčat

Fitness zeleninový salát s červenou řepou a pekanovými ořechy – rychlý oběd do práce Saláty

Fitness zeleninový salát s červenou řepou a pekanovými ořechy – rychlý oběd do práce

Krůtí kebab z mletého masa na špejli – šťavnatá pochoutka z grilu s osvěžujícím salátem Maso

Krůtí kebab z mletého masa na špejli – šťavnatá pochoutka z grilu s osvěžujícím salátem

Přílohy
Žitné tortilly – zdravější základ pro svačinky do práce i rodinnou večeři

Žitné tortilly – zdravější základ pro svačinky do práce i rodinnou večeři

Konfitované kachní žaludky s ragú ze zelené čočky – delikatesa pro trpělivé gurmány Maso

Konfitované kachní žaludky s ragú ze zelené čočky – delikatesa pro trpělivé gurmány

Gattò di patate – tradiční neapolský nákyp ze šťouchaných brambor se šunkou a sýrem Přílohy

Gattò di patate – tradiční neapolský nákyp ze šťouchaných brambor se šunkou a sýrem

Nejlepší recepty e-mailem

Zanechte nám svůj e-mail a 1x týdně vás upozorníme na to nejnovější a nejlepší z našeho webu.

Newsletter

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů

background

prima-cnn-news

Hovězí maso se stává luxusem. Před jeho zdražováním varuje i ministr zemědělství Summit s Putinem? Až bude reálná dohoda o míru, prohlásil Trump Teroristé z Hamásu bydlí v luxusním hotelu v Káhiře. Turisté o nebezpečných mužích nevědí

prima-zeny

Farmář Kotek s rodinou nadchl první diváky: Skvělý projekt plný emocí a opravdovosti Premiéra Farmy Vojta Kotka už dnes ve 20:15 na Primě: Táta mi chybí každý den, říká herec ve zpovědi Bára predikuje vítězství Mie. Nechápu, že jim to nedochází. Má je omotané, říká

prima-zoom

První popravená čarodějnice v Anglii Zvyknout si na změnu času trvá nejméně den. Zrušení odsuzované praxe je v nedohlednu Slavná hudba od Beethovena léčí rakovinu? Vysvětlujeme pravdu za virální senzací a překrouceným výzkumem

prima-fresh

Zapečené vepřové přírodní řízky se sýrem – jednoduchá a šťavnatá lahůdka k obědu Zamotaná jablková babka – vláčný kynutý moučník s voňavou jablečnou náplní Pyttipanna – švédská klasika z jedné pánve ve stylu „co dům dal“

prima-cool

Trailer: Kriminálka Cesta zločinu Star Wars od Davida Finchera byly zaříznuty. Režisér Klubu rváčů neprotlačil svůj hlavní požadavek Transformers se konečně spojí s G.I. Joe a nebude to pro děti. Na všechno dohlíží tvůrce slavného zombie hitu

playboy

Co vás čeká v magazínu Playboy červenec – srpen 2025? Playboy v Česku pokračuje. Letní vydání s Lyndah Célin Broda potvrzuje sílu značky Věční dramatici a mistři výmluv: Pět znamení emocionálních analfabetů

lajk

Martyho frky: Táta kvůli mému humoru málem přišel o práci, vypráví kontroverzní Řezník Rapper Vercetti vyfasoval na Slovensku 5 let vězení, pak bude ze země vyhoštěn Nový objev Kazmy? Blondýnka se s ním vodí za ruce a fotí se na místě jako Rosecká

prima-living

České perly funkcionalismu: Vila Tugendhat, Molochov či Baťův mrakodrap Přeberte domácnost tak, abyste se do Vánoc zbavili nepotřebných věcí Podzimní prázdniny: Kam s dětmi, když je chladno, větrno a deštivo?

Populární témata

Jak zhubnout Nejlepší filmy 2024 Nejlepší horory TV program Změna času Partie Počasí Kdy budou volby ZOO Nové začátky Auto – katalog 7 pádů Honzy Dědka Volby 2025 Svařené víno Tatarák podle Pohlreicha Aloe vera Pěstování lichořeřišnice Výpočet ascendentu Tvarohové knedlíky Nejlepší palačinky Švestkový koláč

O FTV Prima Management Volná místa Press Reklama Castingy a výzvy HbbTV Kontakty Podmínky užívání Zpracování osobních údajů Cookies Nápověda Vlastník FTV Prima spol. s r.o. Redakce Nahlásit chybu Nastavení soukromí
App Store Google Play
© FTV Prima spol. s r.o.