Prostřeno: Máslový croissant s čokoládou

Nová řešení

Moje hodnocení
113x

Croissanty zdaleka nemusí být jen výsodou francouzských mistrů pekařů. Dokážete to i vy!

1 porce
60 minut

Suroviny

Postup přípravy

  1. Z připraveného těsta vyválejte plát, položte na něj plát tuhého másla, zabalte jako obálku a vyválejte. Poté rádýlkem nakrájejte na trojúhelníky.
  2. Do středu trojúhelníku vložte kousek čokolády a zatočte je od nejširší části ke špičce. Vložte na pečícím papírem vyložený plech, potřete rozšlehaným vejcem a pečte v předehřáté troubě na 175°C asi 20 minut dozlatova.

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů

Zdroj receptu

Prostřeno, soutěžící


Přečtěte si také

Recepty