Prostřeno: Marinovaný losos
Marinovaný losos
Marinovaný losos
Typická švédská náplň studených sendvičů poslouží jako snídaně, oběď nebo chutná svačinka.
Postup přípravy
- Rozmixujte cukr, sůl, pepř, nové koření, bobkový list, kopr a kůru z pomeranče a citronu.
- Lososa potřete ginem a nechte 2 minuty marinovat, pak posypejte zespoda a z vrchu marinádou a nechte 24 hodin marinovat.
- Poté opláchněte studenou vodou a osušte. Krájejte na tenké plátky a podávejte s koprovou smetanou, nakládanou zeleninou a koprovým olejem.
Nejlepší recepty e-mailem
Zanechte nám svůj e-mail a 1x týdně vás upozorníme na to nejnovější a nejlepší z našeho
webu.
Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů
Zdroj receptu
Prostřeno, soutěžící