Prostřeno: Konfitovaná jehněčí kýta
Konfitovaná jehněčí kýta
Konfitovaná jehněčí kýta
Luxusní nedělní oběd, a přitom to není ani složité!
Postup přípravy
- Maso prosolte, dejte do misky, přidejte rozmarýn, tymián, divoké koření a citronovou kůru a nechte marinovat.
- Zahřejte sádlo, vložte do něj opláchnuté maso, překrojený neoloupaný česnek a šalotky.
- Přiklopte, dejte do trouby na 80 °C na 3-4 hodiny, až bude maso křehké.
- Maso vyndejte, vykostěte a natrhejte na větší kusy. Podávejte se šťouchanými brambory.
Nejlepší recepty e-mailem
Zanechte nám svůj e-mail a 1x týdně vás upozorníme na to nejnovější a nejlepší z našeho
webu.
Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů
Zdroj receptu
Prostřeno, soutěžící