Prostřeno: Císařský trhanec (Kaiserschmarn)

Plány, ze kterých sešlo

Moje hodnocení
43x

Také milujete klasiku podávanou na rakouských sjezdovkách? Připravte si tuhle tyrolskou dobrotu doma.

1 porce
60 minut

Suroviny

Postup přípravy

  1. Žloutky vyšlehejte s cukrem, přidejte mléko, kysanou smetanu, mouku a kůru z citrónu a vymíchejte hladké těsto a přidejte rozinky. Z bílků ušlehejte sníh s trochou cukru a vmíchejte do těsta.
  2. Na pánvi rozehřejte máslo, vlijte těsto a opečte z obou stran. Posypejte cukrem a poté roztrhejte vidličkami na kousky.

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů

Zdroj receptu

Prostřeno, soutěžící


Přečtěte si také

Recepty