Prostřeno: Čawan muši

Ohnivý kuře II (84) - Kriminálník

Moje hodnocení
28x

Pod tajuplným, japonsky znějícím názvem se skrývá vejčená sedlina s kuřetem. Tuhle orientální lahůdku si můžete dát klidně k snídani.

1 porce
90 minut

Směs na vytvoření sedliny

Head

Směs na vytvoření sedliny

  • sojová omáčka 1 lžíce

Postup přípravy

  1. Na nudličky nakrájená kuřecí prsíčka, houby a pórek krátce povařte ve vodě s mirinem (vínem) a solí. Pak přidejte zelený hrášek.
  2. Rozmíchejte vajíčka s vychladlým vývarem, saké, mirinem, solí a sójovou omáčkou.
  3. Do připravených zapékacích misek dejte povařené kuřecí maso, houby, pórek, zelený hrášek, zalijte vaječnou směsí, zakryjte fólií a dejte na pařák.
  4. Vařte 20 minut na páře a podávejte s výhonky a rýží.

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů

Zdroj receptu

Prostřeno, soutěžící


Přečtěte si také

Recepty