Head
- kuřecí maso 1 kg
Na saláty
- tatarská omáčka 200 g
- ledový salát 2 kusy
Head
- máslo 1 dávka
Postup přípravy
1
Kuřecí maso nakrájíme na menší kousky (1 x 1 cm) a dáme restovat na rozpálenou pánev s máslem
Poté přidáme kari koření, osolíme, zalijeme smetanou a asi 10 minut necháme podusit
Mezitím si připravíme listové těsto, které rozválíme a vložíme jako základ do malých misek i po stěnách
Dovnitř nastrouháme šunku a sýr a přidáme hotovou kari směs
Opět posypeme šunkou a sýrem a přiklopíme listovým těstem
Potřeme vajíčkem a dáme zapéct
2
Najemno nakrájíme obě zelí, nastrouháme mrkev, přidáme tatarku a vše zamícháme
3
Ledový salát natrháme na menší kousky a zalijeme nálevem z 6 lžic octa, 4 lžic cukru a 2 lžic soli a salát dolijeme litrem vody
4
Americké brambory oloupeme, nakrájíme na čtvrtky, na plech vymazaný máslem poklademe brambory a posypeme je majoránkou, solí a vegetou a dáme zapéct do trouby