Suroviny
- vepřová panenka 400 g
- kuřecí maso 400 g
- paprika 1 kus
- paprika 1 kus
- pórek 1 kus
- rajče 2 kus
- houby 100 g
- kukuřice 1 lžíce
- hrášek 1 lžíce
- sojová omáčka 1 lžíce
- worchestrová omáčka 1 lžička
- mletá pálivá paprika 1 špetka
- voda 1 sklenice
- olej 1 dávka
- brambory 1 kg
- česnek 4 stroužky
- petržel 1 dávka
- pepř 1 špetka
Postup přípravy
1. Oba druhy masa nakrájíme na kousky a orestujeme na oleji. Ochutíme kořením a omáčkami, podlijeme vodou a necháme deset minut podusit. Pak přidáme zeleninu a opět chvíli restujeme, až v pánvi nezůstane moc šťávy.
2. Brambory nakrájíme na čtvrtky, osušíme a vložíme do předem rozpáleného oleje v hlubší nádobě nebo fritéze. Po deseti minutách je vyjmeme, osolíme a posypeme petrželí a drceným česnekem.