Webové stránky skupiny Prima používají cookies k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti. Používáním tohoto webu souhlasíte s užitím cookies v rámci webů skupiny Prima. Více informací
Souhlasím
návrat zpět

Vyhledávání

Co hledáte?
Smazat
Reklama

Japonská polévka s vepřovým masem

2 porce
do 1 hodiny
Japonská polévka s vepřovým masem
Japonská polévka s vepřovým masem Autor: Hermína / Prima
Připravte si silný vývar z vepřového masa a dejte mu exotický švih v japonském stylu. Toto jídlo není žádná předkrmová polévka, vydá za hlavní jídlo, měkkoučké maso se přímo rozplývá na jazyku, nudle zasytí a vývar příjemně zahřeje v pošmourných podzimních dnech.
Reklama

Sledujte novou kulinární show Teď vaří šéf! se Zdeňkem Pohlreichem každou neděli od 18.00 na Primě!

Všechny recepty z 3. dílu s tématem VEPŘOVÉ MASO najdete v novém speciálu, kde nechybějí ani další informace z natáčení, bonusová videa a další "laskominy".

Reklama

Postup

  1. Nakrájenou mrkev, pórek, stroužky česneku a kousek zázvoru orestujte na oleji. Po chvilce zeleninu zalijte vodou, osolte a opepřete a vložte k ní vepřovou krkovičku. Nechte vařit 45 minut.
  2. Poté maso vyndejte a vývar přeceďte. Do čistého vývaru vhoďte pokrájenou hlívu a nudle, dochuťte kapkou sójové omáčky.
  3. Mezitím nakrájejte maso na tenké plátky a uvařte vejce natvrdo. Vše spolu naservírujte do hlubokého talíře.
Reklama

Japonská polévka s vepřovým masem Foto: Hermína / Prima

Japonská polévka s vepřovým masem. Foto: Hermína / Prima

Kikkoman - tradiční japonská omáčka

Kikkoman - tradiční japonská přírodně fermentovaná omáčka


Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama