Suroviny
- vepřová krkovice 250 g
- hlíva ústřičná
- pórek
- zázvor (čerstvý)
- mrkev
- česnek 2 stroužky
- sójová omáčka (kikkoman) 2 lžíce
- vejce
- nudle do polévky
- rostlinný olej
- sůl
- čerstvě namletý pepř
Sledujte novou kulinární show Teď vaří šéf! se Zdeňkem Pohlreichem každou neděli od 18.00 na Primě!
Všechny recepty z 3. dílu s tématem VEPŘOVÉ MASO najdete v novém speciálu, kde nechybějí ani další informace z natáčení, bonusová videa a další "laskominy".
Odkaz
Teď vaří šéf!
Vítejte v kuchařské škole ZDEŇKA POHLREICHA, šité na míru běžné domácí kuchyně. V každém díle předvede Šéf recepty, které dohromady tvoří perfektně sladěné menu.
Postup přípravy
- Nakrájenou mrkev, pórek, stroužky česneku a kousek zázvoru orestujte na oleji. Po chvilce zeleninu zalijte vodou, osolte a opepřete a vložte k ní vepřovou krkovičku. Nechte vařit 45 minut.
- Poté maso vyndejte a vývar přeceďte. Do čistého vývaru vhoďte pokrájenou hlívu a nudle, dochuťte kapkou sójové omáčky.
- Mezitím nakrájejte maso na tenké plátky a uvařte vejce natvrdo. Vše spolu naservírujte do hlubokého talíře.