Logo Prima Fresh Logo Prima Fresh
  • Menu
  • Recepty
  • Články
  • TV Program
  • Škola vaření
  • Recepty z TV
  • Speciál: Cukroví
  • Těhotnej kuchař
  • Sledujte prima+
  • Vyhledávání
  • Můj profil
    • Nastavení účtu
    • Odhlásit se
    • Máte již účet?
      Přihlásit se
    • Jste tu poprvé?
      Vytvořte si účet

Trendy:

Kuře
Polévky k večeři
Rychlé večeře
Česká kuchyně
Čokoláda
  • Témata
    • Recepty
    • Články
    • TV Program
    • Škola vaření
    • Recepty z TV
    • Speciál: Cukroví
    • Těhotnej kuchař
    • Sledujte prima+
  • Přihlášení
    • Můj profil
    • Odhlásit se
Sledujte nás
  • Oblíbené recepty
    • Houby
    • Dýně
    • Rychlovky
  • Přílohy
    • Hranolky
    • Knedlíky
    • Kaše
  • Polévky
    • Česká klasika
    • Silné vývary
    • Krémové
  • Saláty
    • Těstoviny
    • Sladké
    • Bezmasá jídla
  • Populární kuchaři
    • Zdeněk Pohlreich
    • Jaroslav Sapík
    • Karolína Kamberská
  • Videorecepty
    • Teď vaří šéf!
    • Česko na talíři
    • Karolína, domácí kuchařka
  • Tipy a triky
    • Kam za jídlem
    • Vychytávky
    • Na nákupech
  • Novinky
    • Blog šéfredaktorky
    • Soutěž Fresh
    • Časopis
  • Prima+
  • CNN Prima NEWS
  • Prima ZOOM
  • Prima LIVING
  • Prima Ženy
  • Prima LAJK
Sledujte nás
Prima Fresh logo

Trendy:

Kuře
Polévky k večeři
Rychlé večeře
Česká kuchyně
Čokoláda
Banana bread – jednoduchý recept na banánový chlebíček s ořechy a čokoládou

Banana bread – jednoduchý recept na banánový chlebíček s ořechy a čokoládou

Sekaná jako od babičky

Sekaná jako od babičky

Hned měkké vánoční perníčky s medem

Hned měkké vánoční perníčky s medem

Klasický recept na vánoční bramborový salát

Klasický recept na vánoční bramborový salát

Naprosto dokonalé spaghetti carbonara

Naprosto dokonalé spaghetti carbonara

Nejlepší recept na palačinky jako od maminky

Nejlepší recept na palačinky jako od maminky

Prima Fresh ■ Prima Fresh Články ze světa vaření
Články ze světa vaření

Hit týdne

Další hity

Pistáciové hvězdičky

Pistáciové hvězdičky
Pistáciové hvězdičky
Kokosové kuličky Rafaelo
Kokosové kuličky Rafaelo
Indické butter chicken
Indické butter chicken
Čokoládový koláč
Čokoládový koláč
Populární
Řízky obalené naruby zapečené s cibulí
Řízky obalené naruby zapečené s cibulí
Pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní
Pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní
Trenčanské párky s fazolí – vylepšený domácí recept na trampskou klasiku
Trenčanské párky s fazolí – vylepšený domácí recept na trampskou klasiku
New York cheesecake – recept na klasický pečený dort ze smetanového sýra
New York cheesecake – recept na klasický pečený dort ze smetanového sýra
6 kreativních nových nápadů, jak připravit gin & tonic s moderním švihem
6 kreativních nových nápadů, jak připravit gin & tonic s moderním švihem

Svatební dorty ve stylu jemných krajek i zlatého luxusu

Speciál Slavnostní dorty

Speciál Slavnostní dorty

  • Zavřít
Speciál Slavnostní dorty

Speciál Slavnostní dorty

Svatební dorty ve stylu jemných krajek i zlatého luxusu

Seznam.cz banner

Nevěsty milující romantický styl proto jistě zajásají nad sladkými krajkovými motivy, které jsou opět trendy. Na své si ale přijdou i ti toužící po barevnější svatbě ve stylu ombré nebo zlatých luxusních odstínů.

Krajka a volánky pro všechny romantičky

Motiv krajky se stal opět velice oblíbeným nejen u svatebních šatů, ale také u dortů. Na výběr je samozřejmě více možností provedení. Pokud se pár chce držet při zemi, je možné akcentovat jen některé detaily. Jestli však patříte mezi ty, co propadli kouzlu krajky, nebojte se pořádně „vyřádit“ a ozdobit každé patro dortu. S barvami se však doporučuje nakládat opatrně, protože nejvíce si tato dekorace rozumí s tlumenými tóny a pastelovými barvami. Z pohledu odborníků je pak možné krajku na dortu vytvořit různými technikami. „Krajku je možné vytvořit buď ze speciální jedlé hmoty na krajky, ale pokud máte trpělivost a netrváte na co nejjemnějších tvarech, tak i z marcipánu či fondánu. Jednoduše vám s tím pomohou buďto speciální strukturované válečky, vypichovačky či plastové šablonky. S nimi krajku nejprve vytvoříte a až pak jí samotný dort ozdobíte. Další možností jsou silikonové krajky, které lze přímo otisknout na předem fondánem potažený dort,“ vysvětluje Michal Kubíček, majitel cukrářského portálu Svět cukrářů. Samotnou krajku můžete doplnit ještě o volánky, které vypadají vzdušně a rozumí si také s květinovým zdobením. Volánky se dají vyrobit z různě barevného fondánu pomocí modelovací kostice, která je zakončena kuličkou.

Svatební dorty ve stylu jemných krajek, s volánky nebo v ombre stylu jsou letošní hit. Foto: 123rf.com

Připravit svatební dezert můžete i sami!

S cukrářskými pomocníky je možné zdobit nejen dorty, ale i menší dezerty jako třeba cupcaky. Pokud si tedy některé sladkosti chcete připravit svépomocí, ale i tak toužíte po tom, aby vše ladilo s hlavním dortem či posledními trendy, s těmi správnými vychytávkami to zvládnete bez problémů. Jednou takovou je i zmiňovaná jedlá krajka – hotová směs, díky které je jemná krajka vymodelovaná do několika minut. „Hmota se jednoduše vetře do šablony a po uschnutí se sloupne. Je tak ihned připravená k použití. Navíc již existují i takto předpřipravené směsi bez lepku a bez laktózy, takže ani trpící alergií nebo intolerancí nemusí mít obavy je použít,“ doplňuje Kubíček. Pokud se do tvoření chcete ještě více ponořit, můžete použít i gelové barvy či různé spreje. Dodáte tak dezertům ještě větší šmrnc a luxus.

Jedlá krajka je efektní a něžná a ke svatbě se skvěle hodí. Foto: archiv Svět cukrářů

Dorty pro milovníky barev a okázalosti

Pokud jste více extravagantní typ a chcete, aby od dortu nemohl nikdo odtrhnout oči stejně jako od vás, buďte nápadití a vnímejte dort jako malé umělecké dílo. Skvělý efekt dokáže vytvořit tzv. ombré zdobení, kde zvolené barvy krásně přecházejí jedna ve druhou. Zvolený odstín pak většinou odráží i ústřední barvu celé svatby. A jak na to? Pokud se do ombré chcete pustit sami, tvoření duhového zdobení usnadňují takzvané dvoukomorové cukrářské sáčky a špičky, kdy do každé z komor můžete dát současně jeden z barevných odstínů. Kromě ombré je in i zdobení ve stylu akvarelových barev či dorty, které jsou přímo malované a ilustrované pomocí gelových cukrářských barev. K nanášení se dá použít buď houbička nebo štěteček podle toho, jakého efektu chcete dosáhnout.

Jestliže toužíte být ještě více pompézní, správný hollywoodský look dodají každé recepci metalické odstíny, které nádherně odrážejí světlo a třpytí se. Metalické barvy jsou navíc poměrně univerzální, protože se dají kombinovat s různým provedením dortu – společně se vzorem krajky působí opulentně, zatímco ve spojení s jednoduchým geometrickým tvarem moderně a svěže. A pokud je na vás celozlaté provedení až příliš, metalické akcenty mohou zdobit jen části dortu nebo můžete použít jedlé třpytky, které jsou decentní variantou.

Nádherné cupcaky s jedlou krajkou zvládnete se správnými pomůckami připravit i sami doma. Foto: 123rf.com

Slavnostní cupcakes plněné slaným karamelem

• 250 g hladké mouky

• 100 g cukru

• 2 lžičky prášku do pečiva

• špetka soli

• vanilkový cukr

• 2 vejce

• 200 ml mléka

• 85 g másla (rozpuštěného a vychladlého)

Slaný karamel:

• 100 g cukr krupice

• 45 g másla

• 30 ml smetany ke šlehání 33%

• cca 1/4 lžičky mořské soli

Na potažení

• Potahovací hmota

• Směs na jedlou krajku + šablony na krajky

• Vykrajovátka na potahovací hmotu

POSTUP:

1. TĚSTO: Nejdříve smíchejte sypké ingredience a potom ty tekuté. Vytvořte hladkou směs, pokud je těsto moc řídké, přidejte ještě trochu mouky. Troubu předehřejte na 170 °C, formu na muffiny vyložte papírovými košíčky. Dejte péct do vyhřáté trouby asi na 15–18 minut, dokud nejsou upečené (ověřte špejlí). Nechte chvilku vychladnout ve formě, pak opatrně přendejte na chladicí mřížku.

2. KRÉM: Cukr dejte do menšího kastrolu a při nižší až střední teplotě nechte pomalu rozpustit, pravidelně míchejte, dokud cukr nezíská zlatavou barvu a nerozpustí se. Poté přidejte máslo rozkrájené na malé kousky a opatrně míchejte, dokud se směs krásně nespojí. Stáhněte kastrol z vařiče a vmíchejte sůl a vlijte smetanu. Vše metlou pořádně prošlehejte, poté vraťte zpět na vařič a chvilku ještě povařte, aby byl karamel krásně krémový. Za občasného míchaní pak nechte vychladnout. Množství soli je orientační, hodně záleží na chuťových buňkách každého z nás.

3. Připravenou karamelovou směsí naplňte dortíky, do kterých si udělejte malé otvory. Vhodný na to je i jednoduchý vykrajovač jaderníku. Krémem také potřete cupcaky nahoře, aby fondán/potahovací hmota dobře držela. Potahovací hmotu rozválejte na tenkou vrstvu a pomocí vykrajovátek vytvořte kruhy, srdíčka, kytičky (dle fantazie a chuti). Hmotu můžete také obarvit nebo rovnou barevnou zakoupit, opět dle požadavků. Vykrojené tvary poté dozdobte motivem krajky pomocí krajkových šablon a aplikujte na cupkcakes. Pro větší efekt luxusu můžete vykrojené tvary dobarvit perleťovou nebo efektní zlatou barvou ve spreji. Dezerty můžete ještě dozdobit malými kytičkami či perličkami.

Všechny pomůcky lze zakoupit na www.svetcukraru.cz

TZ, (klam)

Vstoupit do diskuze
Sdílejte článek
Štítky luxus cukr styl dort svatba sůl krajka trend máslo karamel

Návrhy pro vás

Cheesecake San Sebastian – španělský „spálený“ cheesecake s dokonale krémovým středem Sladké

Cheesecake San Sebastian – španělský „spálený“ cheesecake s dokonale krémovým středem

Šťavnaté kuřecí čtvrtky na šalotkách v povidlové omáčce – typické české chutě v hodně netradičním receptu Maso

Šťavnaté kuřecí čtvrtky na šalotkách v povidlové omáčce – typické české chutě v hodně netradičním receptu

Šťavnaté kuře na medu s citronem, cibulí a kurkumou – voňavý oběd z jednoho pekáčku Maso

Šťavnaté kuře na medu s citronem, cibulí a kurkumou – voňavý oběd z jednoho pekáčku

Zapečené čekankové puky se slaninou a ořechy – delikátní spojení jemně hořké, slané a svěží chuti Zelenina

Zapečené čekankové puky se slaninou a ořechy – delikátní spojení jemně hořké, slané a svěží chuti

Smažené sladké kaki v křupavém těstíčku – nevšední sladkost jako hlavní chod Sladké

Smažené sladké kaki v křupavém těstíčku – nevšední sladkost jako hlavní chod

Britský lardy cake – kynutý motaný chlebík se sušeným ovocem Sladké

Britský lardy cake – kynutý motaný chlebík se sušeným ovocem

Hovězí plátky po mongolsku s ramen nudlemi – rychlá večeře v asijském stylu, na které si pochutnáte Maso

Hovězí plátky po mongolsku s ramen nudlemi – rychlá večeře v asijském stylu, na které si pochutnáte

Pistáciové hvězdičky – voňavé máslové cukroví s jemnou oříškovou chutí Sladké

Pistáciové hvězdičky – voňavé máslové cukroví s jemnou oříškovou chutí


Přečtěte si také

Sladké
Cheesecake San Sebastian – španělský „spálený“ cheesecake s dokonale krémovým středem

Cheesecake San Sebastian – španělský „spálený“ cheesecake s dokonale krémovým středem

Maso
Šťavnaté kuřecí čtvrtky na šalotkách v povidlové omáčce – typické české chutě v hodně netradičním receptu

Šťavnaté kuřecí čtvrtky na šalotkách v povidlové omáčce – typické české chutě v hodně netradičním receptu

Soutěžící
Soňa Vomáčková by nikdy nesnědla kachní zárodek

Soňa Vomáčková by nikdy nesnědla kachní zárodek

Jak na to - Tipy a triky v kuchyni
Adventní kalendář nemusí být jen kupovaný – vytvořte si vlastní a objevte jeho historii

Adventní kalendář nemusí být jen kupovaný – vytvořte si vlastní a objevte jeho historii

Maso
Šťavnaté kuře na medu s citronem, cibulí a kurkumou – voňavý oběd z jednoho pekáčku

Šťavnaté kuře na medu s citronem, cibulí a kurkumou – voňavý oběd z jednoho pekáčku

Prostřeno!
Prostřeno: Třený hrnečkový perník, který Václav nestihl připravit

Prostřeno: Třený hrnečkový perník, který Václav nestihl připravit

Prostřeno!
Prostřeno: Bagetky s česnekovou pomazánkou, obložené talíře

Prostřeno: Bagetky s česnekovou pomazánkou, obložené talíře

Prostřeno!
Prostřeno: Zeleninová polévka s játrovými knedlíčky

Prostřeno: Zeleninová polévka s játrovými knedlíčky

Recepty

  • Těstoviny
  • Sladké
  • Maso
  • Zelenina
  • Nápoje
  • Ryby a mořské plody
  • Polévky
  • Předkrmy a chuťovky
  • Vegetariánské
  • Ovoce
  • Saláty
  • Přílohy
Maso
Hovězí plátky po mongolsku s ramen nudlemi – rychlá večeře v asijském stylu, na které si pochutnáte

Hovězí plátky po mongolsku s ramen nudlemi – rychlá večeře v asijském stylu, na které si pochutnáte

Trhané hovězí s těstovinami – pomalu tažené maso v rajčatové omáčce, které se rozpadá na jazyku Maso

Trhané hovězí s těstovinami – pomalu tažené maso v rajčatové omáčce, které se rozpadá na jazyku

Těstoviny s květákem a krémovou omáčkou z gorgonzoly – delikátní rychlá večeře podle Zdeňka Pohlreicha Těstoviny

Těstoviny s květákem a krémovou omáčkou z gorgonzoly – delikátní rychlá večeře podle Zdeňka Pohlreicha

Sladké
Cheesecake San Sebastian – španělský „spálený“ cheesecake s dokonale krémovým středem

Cheesecake San Sebastian – španělský „spálený“ cheesecake s dokonale krémovým středem

Smažené sladké kaki v křupavém těstíčku – nevšední sladkost jako hlavní chod Sladké

Smažené sladké kaki v křupavém těstíčku – nevšední sladkost jako hlavní chod

Britský lardy cake – kynutý motaný chlebík se sušeným ovocem Sladké

Britský lardy cake – kynutý motaný chlebík se sušeným ovocem

Maso
Šťavnaté kuřecí čtvrtky na šalotkách v povidlové omáčce – typické české chutě v hodně netradičním receptu

Šťavnaté kuřecí čtvrtky na šalotkách v povidlové omáčce – typické české chutě v hodně netradičním receptu

Šťavnaté kuře na medu s citronem, cibulí a kurkumou – voňavý oběd z jednoho pekáčku Maso

Šťavnaté kuře na medu s citronem, cibulí a kurkumou – voňavý oběd z jednoho pekáčku

Hovězí plátky po mongolsku s ramen nudlemi – rychlá večeře v asijském stylu, na které si pochutnáte Maso

Hovězí plátky po mongolsku s ramen nudlemi – rychlá večeře v asijském stylu, na které si pochutnáte

Zelenina
Zapečené čekankové puky se slaninou a ořechy – delikátní spojení jemně hořké, slané a svěží chuti

Zapečené čekankové puky se slaninou a ořechy – delikátní spojení jemně hořké, slané a svěží chuti

Dýňové curry s květákem a cizrnou – voňavá mísa plná podzimních chutí Vegetariánské

Dýňové curry s květákem a cizrnou – voňavá mísa plná podzimních chutí

Zelná polévka s bílými fazolemi a bramborami – tip, jak dostat do jídelníčku kysané zelí Polévky

Zelná polévka s bílými fazolemi a bramborami – tip, jak dostat do jídelníčku kysané zelí

Nápoje
Domácí perníčkový sirup – rozvoní kávu, čokoládu i čaj, skvělý je i na lívance nebo palačinky

Domácí perníčkový sirup – rozvoní kávu, čokoládu i čaj, skvělý je i na lívance nebo palačinky

Zlatý vír ve sklenici: Horse's Neck – objevte klasický koktejl s elegancí v každém loku Nápoje

Zlatý vír ve sklenici: Horse's Neck – objevte klasický koktejl s elegancí v každém loku

Káva s houbou reishi – nevšední podzimní nápoj s kardamomem a medem Nápoje

Káva s houbou reishi – nevšední podzimní nápoj s kardamomem a medem

Recepty
Wrap s tuňákovým salátem z konzervy, avokádem, rajčaty a jogurtovo-majonézovým dipem

Wrap s tuňákovým salátem z konzervy, avokádem, rajčaty a jogurtovo-majonézovým dipem

Treska puttanesca – ryba s omáčkou z rajčat, oliv, kaparů a ančoviček Ryby a mořské plody
5

Treska puttanesca – ryba s omáčkou z rajčat, oliv, kaparů a ančoviček

Pikantní pečená treska obalená v kořenicí směsi se zeleninovým kuskusem Ryby a mořské plody
7

Pikantní pečená treska obalená v kořenicí směsi se zeleninovým kuskusem

Polévky
Zelná polévka s bílými fazolemi a bramborami – tip, jak dostat do jídelníčku kysané zelí

Zelná polévka s bílými fazolemi a bramborami – tip, jak dostat do jídelníčku kysané zelí

Bílá zabijačková polévka z jitrnic s kroupami – poctivá klasika, která zahřeje na duši Polévky

Bílá zabijačková polévka z jitrnic s kroupami – poctivá klasika, která zahřeje na duši

Bavorská sýrová polévka se slaninou a romadurem podle Marka Fichtnera Polévky

Bavorská sýrová polévka se slaninou a romadurem podle Marka Fichtnera

Předkrmy a chuťovky
Čedarové sušenky – slaná chuťovka jako stvořená ke sklence vína nebo bublinek

Čedarové sušenky – slaná chuťovka jako stvořená ke sklence vína nebo bublinek

Regionální klasika z Plzně: Vošouch s domácím kysaným zelím podle Lokálu Pod Divadlem Předkrmy a chuťovky

Regionální klasika z Plzně: Vošouch s domácím kysaným zelím podle Lokálu Pod Divadlem

Jumeokbap: Korejské rýžové koule – výborná svačina, která má duši Předkrmy a chuťovky

Jumeokbap: Korejské rýžové koule – výborná svačina, která má duši

Vegetariánské
Dýňové curry s květákem a cizrnou – voňavá mísa plná podzimních chutí

Dýňové curry s květákem a cizrnou – voňavá mísa plná podzimních chutí

Wellington z červené řepy – bezmasá varianta legendárního anglického pokrmu Vegetariánské

Wellington z červené řepy – bezmasá varianta legendárního anglického pokrmu

Regionální klasika z Plzně: Vošouch s domácím kysaným zelím podle Lokálu Pod Divadlem Předkrmy a chuťovky

Regionální klasika z Plzně: Vošouch s domácím kysaným zelím podle Lokálu Pod Divadlem

Sladké
Smažené sladké kaki v křupavém těstíčku – nevšední sladkost jako hlavní chod

Smažené sladké kaki v křupavém těstíčku – nevšední sladkost jako hlavní chod

Britský lardy cake – kynutý motaný chlebík se sušeným ovocem Sladké

Britský lardy cake – kynutý motaný chlebík se sušeným ovocem

Řezy s pomerančovým krémem a čokoládovou polevou – svěží moučník na plech Sladké

Řezy s pomerančovým krémem a čokoládovou polevou – svěží moučník na plech

Saláty
Mrkvovo-jablečný salát s pomerančem a brusinkami – osvěžující vitamínová miska

Mrkvovo-jablečný salát s pomerančem a brusinkami – osvěžující vitamínová miska

Ensalada Murciana – osvěžující španělský salát z Murcie se zásadně připravuje z konzervovaných rajčat Saláty

Ensalada Murciana – osvěžující španělský salát z Murcie se zásadně připravuje z konzervovaných rajčat

Fitness zeleninový salát s červenou řepou a pekanovými ořechy – rychlý oběd do práce Saláty

Fitness zeleninový salát s červenou řepou a pekanovými ořechy – rychlý oběd do práce

Přílohy
Krémové špaldoto se smetanou a vůní šafránu podle Huga Hromase

Krémové špaldoto se smetanou a vůní šafránu podle Huga Hromase

Zapečený rýžový nákyp s dýní, cuketou a sýrem – podzimní pečená dobrota plná barev i chutí Přílohy

Zapečený rýžový nákyp s dýní, cuketou a sýrem – podzimní pečená dobrota plná barev i chutí

Bramborové knedlíky plněné pražskou šunkou se zadělávaným zelím podle Lokálu Maso

Bramborové knedlíky plněné pražskou šunkou se zadělávaným zelím podle Lokálu

Nejlepší recepty e-mailem

Zanechte nám svůj e-mail a 1x týdně vás upozorníme na to nejnovější a nejlepší z našeho webu.

Newsletter

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů

background

prima-cnn-news

Nebezpečná brucelóza PŘEHLEDNĚ: Není to jen nemoc zvířat, může končit smrtí. Jaké jsou příznaky? Macinka na Hradě jednal s Pavlem. Došla řeč i na Turka, padly na něj dotazy Vlaková nehoda: Spustili jsme krizovou linku, říká Rakušan. Kupka uvedl možnou příčinu srážky

prima-zeny

Miss Zedníková čelí v show dotazům na tajného kluka, Prachař plánuje vlasy z Turecka Zklamání Ondřeje nesou zrádkyně těžce. Mia s Danielou se dočkaly pohledu plného pohrdání Vojta Kotek poprvé přiznal strach. Jeho ovce trápí průjem a farmu smetla bouře

prima-zoom

Krokodýl kdysi lovil jako leopard Srážka vlaků na Českobudějovicku: Zraněných jsou desítky, na místo letěl vrtulník Základna z Hvězdné brány je skutečná a přežije i výbuch atomové bomby. Podívejte se dovnitř

prima-fresh

Šťavnaté kuřecí čtvrtky na šalotkách v povidlové omáčce – typické české chutě v hodně netradičním receptu Adventní kalendář nemusí být jen kupovaný – vytvořte si vlastní a objevte jeho historii Šťavnaté kuře na medu s citronem, cibulí a kurkumou – voňavý oběd z jednoho pekáčku

prima-cool

Nová Hvězdná brána potvrzena Nejočekávanější detektivka Netflixu má nový trailer. Recenze tvrdí, že jde o nejlepší díl série Nový Harry Potter: Daniel Radcliffe se rozpovídal o dopisu, který poslal svému nástupci

playboy

Co vás čeká v magazínu Playboy červenec – srpen 2025? Playboy v Česku pokračuje. Letní vydání s Lyndah Célin Broda potvrzuje sílu značky Věční dramatici a mistři výmluv: Pět znamení emocionálních analfabetů

lajk

Martyho frky: Táta kvůli mému humoru málem přišel o práci, vypráví kontroverzní Řezník Rapper Vercetti vyfasoval na Slovensku 5 let vězení, pak bude ze země vyhoštěn Nový objev Kazmy? Blondýnka se s ním vodí za ruce a fotí se na místě jako Rosecká

prima-living

Jak vyčistit matraci? Zbavte se špíny, zápachu i roztočů jednou provždy Čtyři adventní neděle: Proč na adventním věnci rozsvěcujeme svíčky postupně? Jak udržet vánoční věnec krásný co nejdéle: Škodí mu slunce a potřebuje vodu

Populární témata

Jak zhubnout Nejlepší filmy 2024 Nejlepší horory TV program Změna času Partie Počasí Kdy budou volby ZOO Nové začátky Auto – katalog 7 pádů Honzy Dědka Volby 2025 Svařené víno Tatarák podle Pohlreicha Aloe vera Pěstování lichořeřišnice Výpočet ascendentu Tvarohové knedlíky Nejlepší palačinky Švestkový koláč

O FTV Prima Management Volná místa Press Reklama Castingy a výzvy HbbTV Kontakty Podmínky užívání Zpracování osobních údajů Cookies Nápověda Vlastník FTV Prima spol. s r.o. Redakce Nahlásit chybu Nastavení soukromí
App Store Google Play
© FTV Prima spol. s r.o.