Logo Prima Fresh Logo Prima Fresh
  • Menu
  • Recepty
  • Články
  • TV Program
  • Škola vaření
  • Recepty z TV
  • Speciál: Jablka
  • Těhotnej kuchař
  • Sledujte prima+
  • Vyhledávání
  • Můj profil
    • Nastavení účtu
    • Odhlásit se
    • Máte již účet?
      Přihlásit se
    • Jste tu poprvé?
      Vytvořte si účet

Trendy:

Kuře
Polévky k večeři
Rychlé večeře
Česká kuchyně
Čokoláda
  • Témata
    • Recepty
    • Články
    • TV Program
    • Škola vaření
    • Recepty z TV
    • Speciál: Jablka
    • Těhotnej kuchař
    • Sledujte prima+
  • Přihlášení
    • Můj profil
    • Odhlásit se
Sledujte nás
  • Oblíbené recepty
    • Houby
    • Dýně
    • Rychlovky
  • Přílohy
    • Hranolky
    • Knedlíky
    • Kaše
  • Polévky
    • Česká klasika
    • Silné vývary
    • Krémové
  • Saláty
    • Těstoviny
    • Sladké
    • Bezmasá jídla
  • Populární kuchaři
    • Zdeněk Pohlreich
    • Jaroslav Sapík
    • Karolína Kamberská
  • Videorecepty
    • Teď vaří šéf!
    • Česko na talíři
    • Karolína, domácí kuchařka
  • Tipy a triky
    • Kam za jídlem
    • Vychytávky
    • Na nákupech
  • Novinky
    • Blog šéfredaktorky
    • Soutěž Fresh
    • Časopis
  • Prima+
  • CNN Prima NEWS
  • Prima ZOOM
  • Prima LIVING
  • Prima Ženy
  • Prima LAJK
Sledujte nás
Prima Fresh logo

Trendy:

Kuře
Polévky k večeři
Rychlé večeře
Česká kuchyně
Čokoláda
Cukeťák aneb cuketový nákyp na plech s uzeným masem

Cukeťák aneb cuketový nákyp na plech s uzeným masem

Nejlepší recept na palačinky jako od maminky

Nejlepší recept na palačinky jako od maminky

Naprosto dokonalé spaghetti carbonara

Naprosto dokonalé spaghetti carbonara

Poctivá domácí česnečka s bramborem

Poctivá domácí česnečka s bramborem

Klasická čočka na kyselo se sázeným vejcem

Klasická čočka na kyselo se sázeným vejcem

Kuře na paprice s máslovými noky krok za krokem

Kuře na paprice s máslovými noky krok za krokem

Prima Fresh ■ Prima Fresh Články ze světa vaření Jak na to - Tipy a triky v kuchyni
Jak na to - Tipy a triky v kuchyni

Hit týdne

Další hity

Kuřecí kousky s pikantní medovou omáčkou

Kuřecí kousky s pikantní medovou omáčkou
Kuřecí kousky s pikantní medovou omáčkou
Hraběnčiny řezy s jablky a ořechy
Hraběnčiny řezy s jablky a ořechy
Hermelínová pomazánka se šunkou a vejci
Hermelínová pomazánka se šunkou a vejci
Živáňská vepřová pečeně
Živáňská vepřová pečeně
Populární
Řízky obalené naruby zapečené s cibulí
Řízky obalené naruby zapečené s cibulí
Pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní
Pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní
Trenčanské párky s fazolí – vylepšený domácí recept na trampskou klasiku
Trenčanské párky s fazolí – vylepšený domácí recept na trampskou klasiku
New York cheesecake – recept na klasický pečený dort ze smetanového sýra
New York cheesecake – recept na klasický pečený dort ze smetanového sýra
6 kreativních nových nápadů, jak připravit gin & tonic s moderním švihem
6 kreativních nových nápadů, jak připravit gin & tonic s moderním švihem

Staňte se mistry v umělecké disciplíně jménem steak. Poradíme, jak na to!

Připravte dokonalý steak

Připravte dokonalý steak Zdroj: iStock

  • Zavřít
Připravte dokonalý steak

Připravte dokonalý steak Zdroj: iStock

Příprava steaku je v kuchyni vyšší dívčí. Může se zdát jednoduchá, maso se prostě hodí na rozpálenou pánvičku a je to. To ale není pravda. Správný steak se musí umět dobře připravit. To není jednoduché, ale my vám s tím poradíme!

Seznam.cz banner

Začíná se už u výběru masa přes marinování, způsob přípravy, propečení až po volbu přílohy. Pokud ale všemi těmito nástrahami projdete, čeká vás tanec chuťových buněk, opravdový ráj v ústech. Tak pojďme na to!

Není steak jako steak! Je libo pupek, nebo veverku?

Steak stojí a padá s kvalitou masa. Nemůžete koupit jen tak kde jakou flákotu. A masem na steak je vět- šinou samozřejmě myšleno hovězí. V nabídkách restaurací se sice můžete setkat s kuřecím, vepřovým, nebo dokonce steakem z ryby, klasika je ale hovězí. Renomované restaurace si nechávají posílat maso krav a býčků z USA nebo Latinské Ameriky. To vy ale nemusíte. I u nás se dá koupit kvalitní maso, musíte si ale umět vybrat. Česko má výhodu v tom, že se může opřít o dlouhou tradici řezníků, kteří jsou skutečnými mistry svého řemesla. Najděte si toho svého, kterému důvěřujete a který je ochotný vám poradit, když se chystáte vyzkoušet něco nového.

Nenechte se ale také oklamat marketingovými triky, které vás lákají k nákupu toho nejdražšího masa. To, co je předražené, nemusí být vždy nutně to nejlepší. Přemýšlejte hlavou, ne peněženkou. Místo argentinské roštěnky můžete mít nádherné vyzrálé maso z hrudi nebo pupku od české krávy.

Tuk je nositelem chuti a zajistí křehkost masa; foto: iStock

Pořádně to rozpalte!

Neméně důležitá je také technika vaření. Můžete použít pánev, ještě o něco lepší je ale gril. Dávejte pozor, aby byly gril nebo pánev pořádně rozpálené, pokud byste maso rovnou mrskli na studenou plochu, mohla by vám z něj vytéct šťáva. Doba pečení se potom liší podle vašich preferencí. Pokud máte rádi měkké a jemnější maso, volte způsob rare (krvavý, hodně měkký, peče se dvě minuty). Na stupeň medium rare budete potřebovat cca tři minuty z obou stran, na medium, středně propečený, zhruba čtyři minuty, na medium well nechte maso na grilu přibližně na 4 a půl minuty a pro well done steak pečte pět minut z obou stran. Zároveň se ale nevyplatí spoléhat se jen na čas, protože každý kus masa je jinak vysoký. Míru jeho propečenosti poznáte dotykem, pokud si chcete být stoprocentně jistí, použijte kuchyňský teploměr. Pokud nevíte, který stupeň propečenosti se pro vás hodí, zkuste medium, tou na první pokus nic nezkazíte.

Pokud máte kvalitní maso, byl by hřích ho propéct. Ideální je příprava medium rare; foto: archiv Pražské řeznictví

„Co se týká koření a marinování, vyplatí se být opatrný. Rozhodně neplatí rovnice, že čím víc koření, tím lépe. Zanikla by totiž skutečná chuť masa. Kvalitní maso nedoporučujeme ani marinovat, ale naopak levnějším kouskům marináda pomůže, díky kyselým přísadám v marinádě budou křehčí. Úplně stačí sůl
 a pepř, pokud si ale chcete steak ještě doladit, použijte dip nebo omáčku, která chuť masa krásně doplní,“ říká Petr Špejzl, šéfkuchař restaurace Aromi.

A co příloha?

I tady platí, že v jednoduchosti je krása. Salátek s dobrým balzamikovým dresinkem masové jídlo odlehčí, pokud máte opravdu velký hlad, dejte si k vaší flákotě křupavé opečené steakové brambory.

Ideální přílohou ke steaku jsou dokřupava opečené brambory; foto: iStock

Nejlepší druhy steaků

Brisket: Brisket čili hovězí bok pochází z části pod prvními pěti žebry a kvůli svému vysokému obsahu tuku se výborně hodí na dlouhé pečení nebo uzení. Zajímavostí je, že je velmi oblíbený v Texasu, kde má jeho příprava dlouhou tradici.

Hanger steak: Delikátní hovězí veverka pochází ze svalového úponu bránice a bude ozdobou každé grilovací párty. V minulosti si ji řezníci nechávali pro sebe a v obchodech se ani neprodávala. Servíruje se nakrájená na tenké kolmé plátky.

Flat Iron steak: Pochází z hovězí plece a bývá označován jako nejlepší steak vůbec. Vyniká jemnými vlákny a výraznou, šťavnatou chutí. Jeho velkým bonusem je, že bývá levný, ale chuťově se vyrovná populárnějším steakům. Porcuje se opět kolmo na svalová vlákna. Pro zjemnění se také marinuje.

Rib Eye steak: Krásný kus masa z oblasti žeber, jedná se o jeden z vůbec nejlepších a nejpopulárnějších steaků. Nachází se v pohyblivé části zvířete a je ideálně prorostlý tukem, což zajišťuje jeho šťavnatost. Hodí se na rychlé opékání na rozpáleném grilu i na pomalou přípravu při nízké teplotě.

Eye of round steak: Nebo také falešná zadní svíčková. Toto libové a ekonomicky výhodné maso pochází ze zadní nohy krávy a nejlépe chutná propečené na medium rare. Pomůže ho zjemnit marináda.

T-Bone steak: Svůj název dostal kvůli kosti ve tvaru písmena T, která jej protíná. První část je tvořena nízkým roštěncem, druhá pravou svíčkovou. Díky tomu se jedná o jeden z nejkvalitnějších steaků vůbec. Maso kolem kosti bývá obzvlášť šťavnaté.

Rump steak: Rump steak patří k nejoblíbenějším steakům u nás. Pravý Rump steak pochází z květové špičky, což je oblast v horní zadní části hovězí kýty, která není prakticky vůbec namáhaná. Díky tomu je velmi libová, jemná a křehká.

Každý kus masa se hodí k jiné úpravě; foto: iStock

Skirt steak: Jedná se o dlouhou, plochou část z hovězího pupku, která bývá oceňovaná kvůli svojí chuti. Má hrubou vláknitou strukturu a kvůli ní bývá steak buď opékán zprudka velmi krátce, nebo naopak dlouho na malém plameni. Pro zjemnění se také marinuje.

Flap steak: Čtveřici steaků z hovězího pupku uzavírá Flap steak. To je maso přesně ze středu pupku, které je jako dělané pro grilování. Je lehce prorostlé, takže na grilu neztratí nic ze své šťavnatosti. Stejně jako ostatní maso z pupku se krájí na kolmé plátky.

Flank steak: Pochází opět z oblasti hovězího pupku (konkrétně ze slabin), což je vytrénovaný a prorostlý sval. Je vhodný na přípravu v celku, jedná se o kvalitní maso, které se vám bude na jazyku přímo rozplývat. Nejlépe si jej užijete jako středně propečený steak nakrájený na kolmé plátky. Jeho chuť je natolik vynikající, že k němu nebudete potřebovat žádné omáčky ani dipy.

(klam), archiv Pražské řeznictví

Rib eye steak s balzamikovým octem Recepty

Rib eye steak s balzamikovým octem

19
Steak s hranolky a bylinkovou majonézou Recepty

Steak s hranolky a bylinkovou majonézou

21
Vstoupit do diskuze
Sdílejte článek
Štítky jak na to gril restaurace maso steak škola vaření dip dresink brambor grilování steaky grilování masa příprava steaku

Návrhy pro vás

Sýrový chlebíček s olivami a uzeným masem – originální chuťovka nebo příloha k jednoduchým pomazánkám Předkrmy a chuťovky

Sýrový chlebíček s olivami a uzeným masem – originální chuťovka nebo příloha k jednoduchým pomazánkám

Pěnové řezy se švestkami a skořicí – efektní podzimní moučník na plech Sladké

Pěnové řezy se švestkami a skořicí – efektní podzimní moučník na plech

Chlupaté cuketové knedlíky s uzeným – jednoduché letní jídlo, které aspiruje na čestné místo v rodinném receptáři Přílohy

Chlupaté cuketové knedlíky s uzeným – jednoduché letní jídlo, které aspiruje na čestné místo v rodinném receptáři

Hovězí guláš na černém pivu s lesními houbami – chuť podzimu na talíři Maso

Hovězí guláš na černém pivu s lesními houbami – chuť podzimu na talíři

Kynuté buchty plněné červeným zelím – známá česká specialita připravená naslano Recepty

Kynuté buchty plněné červeným zelím – známá česká specialita připravená naslano

Pečené kuřecí stehno s houbovou omáčkou a máslovými nudlemi – chutě a vůně podzimu na talíři Maso

Pečené kuřecí stehno s houbovou omáčkou a máslovými nudlemi – chutě a vůně podzimu na talíři

Zvěřinové recepty: Lehce pikantní gulášová polévka z divočáka Polévky

Zvěřinové recepty: Lehce pikantní gulášová polévka z divočáka

Bramborový koláč s jablky – snadný a chutný recept inspirovaný českou kuchyní Recepty

Bramborový koláč s jablky – snadný a chutný recept inspirovaný českou kuchyní


Přečtěte si také

Předkrmy a chuťovky
Sýrový chlebíček s olivami a uzeným masem – originální chuťovka nebo příloha k jednoduchým pomazánkám

Sýrový chlebíček s olivami a uzeným masem – originální chuťovka nebo příloha k jednoduchým pomazánkám

Novinky
Lanýže – vzácný poklad pod zemí: jak se hledají a proč stojí tisíce eur za kilo

Lanýže – vzácný poklad pod zemí: jak se hledají a proč stojí tisíce eur za kilo

Soutěžící
Ivan Straka by výhru investoval do Bitcoinu

Ivan Straka by výhru investoval do Bitcoinu

Novinky
Mixér: koktejly inspirované novou knihou, týden mušlí, dýňové speciality nebo nová partnerství

Mixér: koktejly inspirované novou knihou, týden mušlí, dýňové speciality nebo nová partnerství

Prostřeno!
Připravujeme Prostřeno! s inspirativními tvůrci digitálního obsahu

Připravujeme Prostřeno! s inspirativními tvůrci digitálního obsahu

Sladké
Pěnové řezy se švestkami a skořicí – efektní podzimní moučník na plech

Pěnové řezy se švestkami a skořicí – efektní podzimní moučník na plech

Prostřeno!
Prostřeno: Smetanovo vaječná pomazánka na francouzské bagetě

Prostřeno: Smetanovo vaječná pomazánka na francouzské bagetě

Prostřeno!
Prostřeno: Poctivá česnečka s krutony a strouhaným sýrem podle Simony

Prostřeno: Poctivá česnečka s krutony a strouhaným sýrem podle Simony

Recepty

  • Těstoviny
  • Sladké
  • Maso
  • Zelenina
  • Nápoje
  • Ryby a mořské plody
  • Polévky
  • Předkrmy a chuťovky
  • Vegetariánské
  • Ovoce
  • Saláty
  • Přílohy
Polévky
Milánská rajčatová polévka s orzo a mletým masem – hlavní jídlo do podzimních dnů

Milánská rajčatová polévka s orzo a mletým masem – hlavní jídlo do podzimních dnů

Veganské asijské nudle s tofu, zeleninou a houbami – pokrm inspirovaný thajským street foodem Recepty

Veganské asijské nudle s tofu, zeleninou a houbami – pokrm inspirovaný thajským street foodem

Těstovinový salát s tuňákem, letní cuketou, sušenými rajčaty a zelenými olivami Saláty

Těstovinový salát s tuňákem, letní cuketou, sušenými rajčaty a zelenými olivami

Sladké
Pěnové řezy se švestkami a skořicí – efektní podzimní moučník na plech

Pěnové řezy se švestkami a skořicí – efektní podzimní moučník na plech

Tažený švestkový závin s mákem a mandlemi – tradiční sladkost s chutí podzimu Sladké

Tažený švestkový závin s mákem a mandlemi – tradiční sladkost s chutí podzimu

Bramborové taštičky plněné hruškovým pyré: Sladký dotek podzimu na talíři Sladké

Bramborové taštičky plněné hruškovým pyré: Sladký dotek podzimu na talíři

Maso
Hovězí guláš na černém pivu s lesními houbami – chuť podzimu na talíři

Hovězí guláš na černém pivu s lesními houbami – chuť podzimu na talíři

Pečené kuřecí stehno s houbovou omáčkou a máslovými nudlemi – chutě a vůně podzimu na talíři Maso

Pečené kuřecí stehno s houbovou omáčkou a máslovými nudlemi – chutě a vůně podzimu na talíři

Zvěřinové recepty: Lehce pikantní gulášová polévka z divočáka Polévky

Zvěřinové recepty: Lehce pikantní gulášová polévka z divočáka

Přílohy
Chlupaté cuketové knedlíky s uzeným – jednoduché letní jídlo, které aspiruje na čestné místo v rodinném receptáři

Chlupaté cuketové knedlíky s uzeným – jednoduché letní jídlo, které aspiruje na čestné místo v rodinném receptáři

Kynuté buchty plněné červeným zelím – známá česká specialita připravená naslano Recepty

Kynuté buchty plněné červeným zelím – známá česká specialita připravená naslano

Bramborový koláč s jablky – snadný a chutný recept inspirovaný českou kuchyní Recepty

Bramborový koláč s jablky – snadný a chutný recept inspirovaný českou kuchyní

Nápoje
Dva drinky, jeden večer. Okouzlí vás spíše Aperol či Campari Spritz?
12

Dva drinky, jeden večer. Okouzlí vás spíše Aperol či Campari Spritz?

Čajový mocktail s kokosovým mlékem a mangovým džusem Nápoje

Čajový mocktail s kokosovým mlékem a mangovým džusem

Jednoduchý recept na domácí kokosové mléko ze strouhaného kokosu Recepty

Jednoduchý recept na domácí kokosové mléko ze strouhaného kokosu

Ryby a mořské plody
Pikantní pečená treska obalená v kořenicí směsi se zeleninovým kuskusem
7

Pikantní pečená treska obalená v kořenicí směsi se zeleninovým kuskusem

Těstovinový salát s tuňákem, letní cuketou, sušenými rajčaty a zelenými olivami Saláty

Těstovinový salát s tuňákem, letní cuketou, sušenými rajčaty a zelenými olivami

Domácí Filet-O-Fish jako z „mekáče“ – ještě lepší, křupavější a poctivější! Ryby a mořské plody

Domácí Filet-O-Fish jako z „mekáče“ – ještě lepší, křupavější a poctivější!

Polévky
Zvěřinové recepty: Lehce pikantní gulášová polévka z divočáka

Zvěřinové recepty: Lehce pikantní gulášová polévka z divočáka

Krémová čočková polévka s cizrnou a rajčaty – vydatná luštěninová polévka do chladných dnů Polévky

Krémová čočková polévka s cizrnou a rajčaty – vydatná luštěninová polévka do chladných dnů

Milánská rajčatová polévka s orzo a mletým masem – hlavní jídlo do podzimních dnů Polévky

Milánská rajčatová polévka s orzo a mletým masem – hlavní jídlo do podzimních dnů

Předkrmy a chuťovky
Sýrový chlebíček s olivami a uzeným masem – originální chuťovka nebo příloha k jednoduchým pomazánkám

Sýrový chlebíček s olivami a uzeným masem – originální chuťovka nebo příloha k jednoduchým pomazánkám

Smažené hermelínové nugety se švestkovým dipem – slaná chuťovka s voňavým překvapením Předkrmy a chuťovky

Smažené hermelínové nugety se švestkovým dipem – slaná chuťovka s voňavým překvapením

Pečené avokádo s vajíčkem a tvarůžky – nevšední chuťovka s typickým českým sýrem Předkrmy a chuťovky

Pečené avokádo s vajíčkem a tvarůžky – nevšední chuťovka s typickým českým sýrem

Předkrmy a chuťovky
Pečené avokádo s vajíčkem a tvarůžky – nevšední chuťovka s typickým českým sýrem

Pečené avokádo s vajíčkem a tvarůžky – nevšední chuťovka s typickým českým sýrem

Fitness zeleninový salát s červenou řepou a pekanovými ořechy – rychlý oběd do práce Saláty

Fitness zeleninový salát s červenou řepou a pekanovými ořechy – rychlý oběd do práce

Čočková sekaná s mrkví a hráškem – chutná vegetariánská verze tradičního českého oběda Vegetariánské

Čočková sekaná s mrkví a hráškem – chutná vegetariánská verze tradičního českého oběda

Sladké
Pěnové řezy se švestkami a skořicí – efektní podzimní moučník na plech

Pěnové řezy se švestkami a skořicí – efektní podzimní moučník na plech

Tažený švestkový závin s mákem a mandlemi – tradiční sladkost s chutí podzimu Sladké

Tažený švestkový závin s mákem a mandlemi – tradiční sladkost s chutí podzimu

Bramborové taštičky plněné hruškovým pyré: Sladký dotek podzimu na talíři Sladké

Bramborové taštičky plněné hruškovým pyré: Sladký dotek podzimu na talíři

Saláty
Ensalada Murciana – osvěžující španělský salát z Murcie se zásadně připravuje z konzervovaných rajčat

Ensalada Murciana – osvěžující španělský salát z Murcie se zásadně připravuje z konzervovaných rajčat

Fitness zeleninový salát s červenou řepou a pekanovými ořechy – rychlý oběd do práce Saláty

Fitness zeleninový salát s červenou řepou a pekanovými ořechy – rychlý oběd do práce

Krůtí kebab z mletého masa na špejli – šťavnatá pochoutka z grilu s osvěžujícím salátem Maso

Krůtí kebab z mletého masa na špejli – šťavnatá pochoutka z grilu s osvěžujícím salátem

Přílohy
Chlupaté cuketové knedlíky s uzeným – jednoduché letní jídlo, které aspiruje na čestné místo v rodinném receptáři

Chlupaté cuketové knedlíky s uzeným – jednoduché letní jídlo, které aspiruje na čestné místo v rodinném receptáři

Červená tomatová rýže s barevnou paprikou a uzenou šunkou – rychlá večeře z jednoho kastrolu Zelenina

Červená tomatová rýže s barevnou paprikou a uzenou šunkou – rychlá večeře z jednoho kastrolu

Česneková bageta s parmazánem – perfektní příloha na večírek i ke grilovačce Recepty

Česneková bageta s parmazánem – perfektní příloha na večírek i ke grilovačce

Nejlepší recepty e-mailem

Zanechte nám svůj e-mail a 1x týdně vás upozorníme na to nejnovější a nejlepší z našeho webu.

Newsletter

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů

background

prima-cnn-news

Zemřel herec Robert Redford. Hollywoodská legenda se proslavila nejen na stříbrném plátně Fico míří do izolace. Evropští socialisté ho vyloučí ze svých řad, došla jim trpělivost Dům v obci Wyryki nezasáhl ruský dron, ale raketa z polské stíhačky, píše list. Úřady mlčí

prima-zeny

Zrádkyně si nevěří, chtějí proti sobě taktizovat. Daniela Brzobohatá má spadeno na Sáru Druhá řada Zrádců odstartovala. Diváky si získala Věra i vrchní komisařka Mia Zrádci se s bijcem nemazali: Kincl končí. Měl mě poslouchat, rýpla si jeho manželka

prima-zoom

Našli jsme důkaz o životě na Marsu? Kde se ukrývají miliony tun zlata? Jedno místo na Zemi zůstává nevytěžené Je Bluey nejlepší seriál pro děti? Nová studie potvrdila podezření všech rodičů

prima-fresh

Sýrový chlebíček s olivami a uzeným masem – originální chuťovka nebo příloha k jednoduchým pomazánkám Lanýže – vzácný poklad pod zemí: jak se hledají a proč stojí tisíce eur za kilo Mixér: koktejly inspirované novou knihou, týden mušlí, dýňové speciality nebo nová partnerství

prima-cool

Netflix vytahuje další skutečné monstrum Opustil nás legendární Robert Redford, herecké ikoně bylo 89 let „Hříšníci“ prohráli. 100 tisíc korun si z Prahy odvezli jejich soupeři

playboy

Co vás čeká v magazínu Playboy červenec – srpen 2025? Playboy v Česku pokračuje. Letní vydání s Lyndah Célin Broda potvrzuje sílu značky Věční dramatici a mistři výmluv: Pět znamení emocionálních analfabetů

lajk

Martyho frky: Táta kvůli mému humoru málem přišel o práci, vypráví kontroverzní Řezník Rapper Vercetti vyfasoval na Slovensku 5 let vězení, pak bude ze země vyhoštěn Nový objev Kazmy? Blondýnka se s ním vodí za ruce a fotí se na místě jako Rosecká

prima-living

Vzácné bledule: Jaké druhy u nás rostou a jak je pěstovat na zahradě? Objevte kouzlo českého podzimu: Tradiční zelenina a ovoce pro vaše zdraví! Těšte se! Po deštivých dnech přijde slunečný víkend s letními teplotami

Populární témata

Jak zhubnout Nejlepší filmy 2024 Nejlepší horory TV program Změna času Partie Počasí Kdy budou volby ZOO Nové začátky Auto – katalog 7 pádů Honzy Dědka Volby 2025 Svařené víno Tatarák podle Pohlreicha Aloe vera Pěstování lichořeřišnice Výpočet ascendentu Tvarohové knedlíky Nejlepší palačinky Švestkový koláč

O FTV Prima Management Volná místa Press Reklama Castingy a výzvy HbbTV Kontakty Podmínky užívání Zpracování osobních údajů Cookies Nápověda Vlastník FTV Prima spol. s r.o. Redakce Nahlásit chybu Nastavení soukromí
App Store Google Play
© FTV Prima spol. s r.o.