Logo Prima Fresh Logo Prima Fresh
  • Menu
  • Recepty
  • Články
  • TV Program
  • Škola vaření
  • Recepty z TV
  • Speciál: Cukroví
  • Těhotnej kuchař
  • Sledujte prima+
  • Vyhledávání
  • Můj profil
    • Nastavení účtu
    • Odhlásit se
    • Máte již účet?
      Přihlásit se
    • Jste tu poprvé?
      Vytvořte si účet

Trendy:

Kuře
Polévky k večeři
Rychlé večeře
Česká kuchyně
Čokoláda
  • Témata
    • Recepty
    • Články
    • TV Program
    • Škola vaření
    • Recepty z TV
    • Speciál: Cukroví
    • Těhotnej kuchař
    • Sledujte prima+
  • Přihlášení
    • Můj profil
    • Odhlásit se
Sledujte nás
  • Oblíbené recepty
    • Houby
    • Dýně
    • Rychlovky
  • Přílohy
    • Hranolky
    • Knedlíky
    • Kaše
  • Polévky
    • Česká klasika
    • Silné vývary
    • Krémové
  • Saláty
    • Těstoviny
    • Sladké
    • Bezmasá jídla
  • Populární kuchaři
    • Zdeněk Pohlreich
    • Jaroslav Sapík
    • Karolína Kamberská
  • Videorecepty
    • Teď vaří šéf!
    • Česko na talíři
    • Karolína, domácí kuchařka
  • Tipy a triky
    • Kam za jídlem
    • Vychytávky
    • Na nákupech
  • Novinky
    • Blog šéfredaktorky
    • Soutěž Fresh
    • Časopis
  • Prima+
  • CNN Prima NEWS
  • Prima ZOOM
  • Prima LIVING
  • Prima Ženy
  • Prima LAJK
Sledujte nás
Prima Fresh logo

Trendy:

Kuře
Polévky k večeři
Rychlé večeře
Česká kuchyně
Čokoláda
Klasický recept na vánoční bramborový salát

Klasický recept na vánoční bramborový salát

Sekaná jako od babičky

Sekaná jako od babičky

Hned měkké vánoční perníčky s medem

Hned měkké vánoční perníčky s medem

Naprosto dokonalé spaghetti carbonara

Naprosto dokonalé spaghetti carbonara

Banana bread – jednoduchý recept na banánový chlebíček s ořechy a čokoládou

Banana bread – jednoduchý recept na banánový chlebíček s ořechy a čokoládou

Nejlepší recept na palačinky jako od maminky

Nejlepší recept na palačinky jako od maminky

Prima Fresh ■ Prima Fresh Články ze světa vaření Jak na to - Tipy a triky v kuchyni
Jak na to - Tipy a triky v kuchyni

Hit týdne

Další hity

Kokosové kuličky Rafaelo

Kokosové kuličky Rafaelo
Kokosové kuličky Rafaelo
Řecké kuřecí špízy s tzatziki, pečené brambory a sýrový česnekový chléb z tortilly
Řecké kuřecí špízy s tzatziki, pečené brambory a sýrový česnekový chléb z tortilly
Bramborový salát
Bramborový salát
Citronové crinkles
Citronové crinkles
Populární
Řízky obalené naruby zapečené s cibulí
Řízky obalené naruby zapečené s cibulí
Pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní
Pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní
Trenčanské párky s fazolí – vylepšený domácí recept na trampskou klasiku
Trenčanské párky s fazolí – vylepšený domácí recept na trampskou klasiku
New York cheesecake – recept na klasický pečený dort ze smetanového sýra
New York cheesecake – recept na klasický pečený dort ze smetanového sýra
6 kreativních nových nápadů, jak připravit gin & tonic s moderním švihem
6 kreativních nových nápadů, jak připravit gin & tonic s moderním švihem

4 základní rozhodnutí, která musíte udělat při výběru ideálního grilu

Jak si vybrat ideální gril

Jak si vybrat ideální gril Zdroj: archiv Outdoorchef

  • Zavřít
Jak si vybrat ideální gril

Jak si vybrat ideální gril Zdroj: archiv Outdoorchef

Vybíráte nový gril? Vyhněte se nejčastějším chybám, ať na vás na konci čeká ideální společník na řadu grilovacích sezon. Když si ujasníte níže uvedená kritéria, bude výběr o mnoho jednodušší.

Seznam.cz banner

1. Typ grilu

Na začátek je třeba zvážit, jaký typ grilu je pro vás ten nejlepší. Grily můžeme obecně rozdělit do tří kategorií: elektrické, plynové a na dřevěné uhlí. Elektrické grily se hodí spíše na zimní zahradu nebo grilování v kuchyni, vyžadují totiž blízkost zásuvky. Většinou se jedná o kontaktní grily, kde princip spíš odpovídá restování než grilování v pravém smyslu slova. Na českém trhu však existuje i několik modelů elektrických grilů klasického střihu.

Na venkovní grilování jsou nejoblíbenější grily na dřevěné uhlí a plynové. Druhé jmenované, plynové grily, získávají v posledních letech stále více fanoušků.

„Hlavní výhodou plynových grilů je to, že se rychle rozpálí, lze u nich snadno regulovat teplotu a snadněji se udržují. Některé modely dokonce dovolují usměrňovat žár, a tak umožňují pracovat ve velkém rozmezí teplot. Oproti grilům na dřevěné uhlí mají také nižší provozní náklady,“ vysvětluje Václav Bartoš ze společnosti Outdoorchef, švýcarského výrobce grilů.

Ve prospěch grilů na dřevěné uhlí hraje pro změnu nižší pořizovací cena. Mnoho lidí si také myslí, že jen grily na dřevěné uhlí dodávají pokrmům specifické aroma, které je u plynových grilů nedosažitelné, ale tak jednoduché to není.

Když grilujeme nad žhavými uhlíky, je již dřevo spálené a aromatické látky jsou pryč. To ale neznamená, že jídlo nemůže mít aroma kouře! Ten ovšem vzniká jiným způsobem, a to sice přidáním namáčených dřevěných štěpek (často z ovocných stromů) na žhavé uhlíky. Tyto doutnají a vytvářejí tak „čerstvý“ aromatický kouř, kterým je možné ovlivnit výslednou chuť a vůni grilovaného masa. Toto platí pouze pro uzavřené grily, u otevřených (klasicky zahradní krby s grilovací mřížkou apod.) aromatický kouř kolem masa nic nedrží a tím pádem ovlivňuje výslednou chuť skutečně jen minimálně. Plynové grily nabízejí stejně hodnotné řešení: dřevěné štěpky lze vložit i do plynového grilu. Díky žáru doutnají a dodávají tak pokrmu zauzenou příchuť.

2. Velikost grilu

Při výběru grilu je důležité správně zvolit jeho velikost. Promyslete si dopředu, pro kolik lidí nejčastěji grilujete a podle toho vyberte správnou velikost. Již při výběru je také dobré vzít v úvahu styl grilování, pro který gril vybíráte.

„U nás je nejběžnější grilování různých plátků masa a steaků, pro které je vhodné nepřímé grilování, kdy odkapávající šťávy nehoří a nekazí se tak výsledná chuť. Na první pohled velké skříňové grily reálně nabízejí menší pracovní plochu: aby se na nich dalo grilovat nepřímo, musí část hořáků zůstat vypnutá,“ říká Václav Bartoš z Outdoorchef.

Grilování je zdravé, pokud grilujete správně
Jak na to - Tipy a triky v kuchyni

Grilování je zdravé, pokud grilujete správně

3. Technická kritéria

Pokud už máte jasno v tom, jaký typ a velikost grilu chcete, máte napůl vyhráno. V tuto chvíli je potřeba zaměřit se na technická kritéria.

Prvním z nich je schopnost grilu dosáhnout a udržet správnou teplotu. Pokud to totiž gril neumí, maso se peče/griluje špatně. To se odrazí na výsledku ať už tím, že je vysušené a tužší nebo navrchu spálené a uvnitř nedopečené. Pro každý typ masa a způsob přípravy je vhodná jiná teplota. Ideální je, pokud gril zvládá udržovat rozsah teplot od cca 110 °C do minimálně 300 °C, ale ještě lépe i k 500 °C.

Nižší teploty kolem 110 °C jsou ideální na dlouhé, několikahodinové grilování větších kusů masa známé jako low&slow či barbecue techniky. Připravíte tak například zauzená BBQ žebra, trhanou vepřovou plec „pulled pork“, BBQ hovězí hrudí a podobné dobroty. Na českou grilovací klasiku, tj. krkovici, kuřecí či ryby je dobré mít gril, který zvládá teploty kolem 300 °C. Tak maso zpočátku rychle opečete a po asi 3 minutách snížíte žár a dopékáte jej při cca 230–250 °C pro maximální šťavnatost. Opravdu vysoké teploty až 500 °C využijete ideálně na steaky a burgery, které je potřeba zpočátku opravdu zprudka orestovat. Tyto požadavky velmi dobře splňují plynové kotlové grily.

Dejte si pozor také na to, aby měl gril dobře vyřešen systém odkapávání šťáv a omastku. Jeho absence či nedostatečná funkčnost může snadno pokazit grilování, protože spálený výpek nejenže kazí chuť masa, ale také obsahuje zdraví nebezpečné látky. Někteří výrobci ve snaze omezit hoření odkapávajících šťáv snižují maximální teplotu, které je gril schopen dosáhnout. Při prohlídce v obchodě to většinou poznáte tak, že gril nemá buď žádný teploměr, nebo pouze orientační, na kterém chybí konkrétní hodnoty teploty.

4. Četnost používání

Měl by se při výběru grilu jinak rozhodovat člověk, který bude grilovat denně, a ten, který bude grilovat jednou za týden? Rozhodně, tady jsou čtyři hlavní důvody:

S vyšší frekvencí grilování rostou nároky na odolnost grilu, a čím víc grilujete, tím dřív se pozná, jestli výrobce někde něco ošidil. „Základní posouzení dílenského zpracování se dá provést i při prohlédnutí grilu v reálu, ale i tak doporučuji nakupovat ve specializovaných obchodech, kde si můžete vybrané grily nejen naživo prohlédnout, ale mnohdy i vyzkoušet,“ radí Václav Bartoš ze společnosti Outdoorchef.

S častějším grilováním je spojené i častější čištění. Čím častěji budete grilovat, tím víc se pohodlí a rychlost čištění projeví na celkovém uživatelském komfortu a tím víc byste si při nákupu grilu měli posvítit zejména na jeho snadnou údržbu.

Čím více grilujete, tím větší budou provozní náklady. Ty jsou výrazně nižší u plynových grilů a s častějším užíváním se rychleji vyrovná rozdíl v pořizovací ceně grilu v jejich prospěch. Proč to tak je? Je to jednoduché: pro grilování potřebujete určitou teplotu, to je základ, a pro její dosažení musíte v grilu na dřevo/dřevěné uhlí roztopit určité množství paliva. Poté grilujete, ale když je jídlo hotové, žhavé uhlíky vždy v grilu dohoří a už je k ničemu nevyužijete. Naproti tomu v plynových grilech se skončením grilování gril vypnete a palivo vám zůstává napříště.

Při častém grilování také výrazně oceníte přednosti plynových grilů v podobě rychlého roztopení a snadné regulace teploty.

(klam), TZ

Vstoupit do diskuze
Sdílejte článek
Štítky grilování gril maso dřevěné uhlí grilování výběr grilu gril na dřevěné uhlí

Návrhy pro vás

Menu z horkovzdušné fritézy: Křupavé kousky lososa s medovo-česnekovou omáčkou, brokolicí a cookies s čokoládovými kousky Ryby a mořské plody

Menu z horkovzdušné fritézy: Křupavé kousky lososa s medovo-česnekovou omáčkou, brokolicí a cookies s čokoládovými kousky

Sváteční kapustnica podle Pavla Berkyho – výborná zelňačka s klobásou, houbami a sušenými švestkami Polévky

Sváteční kapustnica podle Pavla Berkyho – výborná zelňačka s klobásou, houbami a sušenými švestkami

Pistáciová srdíčka s čekankovým sirupem a lyofilizovaným ovocem Sladké

Pistáciová srdíčka s čekankovým sirupem a lyofilizovaným ovocem

Kapří filety na cibuli – rychlý recept na jemnou rybu se zeleninou Ryby a mořské plody

Kapří filety na cibuli – rychlý recept na jemnou rybu se zeleninou

Vánoční focaccia – nadýchaný chlebový skvost provoněný olivovým olejem a bylinkami Předkrmy a chuťovky

Vánoční focaccia – nadýchaný chlebový skvost provoněný olivovým olejem a bylinkami

Rumové perníčky s mandlemi a perníkovým kořením – cukroví, které voní i po medu Sladké

Rumové perníčky s mandlemi a perníkovým kořením – cukroví, které voní i po medu

Křehké kremrole z listového těsta s borůvkovým sněhem podle Marka Fichtnera Sladké

Křehké kremrole z listového těsta s borůvkovým sněhem podle Marka Fichtnera

Candát s vídeňským bramborovým salátem – variace na milovanou štědrovečerní večeři Ryby a mořské plody

Candát s vídeňským bramborovým salátem – variace na milovanou štědrovečerní večeři


Přečtěte si také

Ryby a mořské plody
Menu z horkovzdušné fritézy: Křupavé kousky lososa s medovo-česnekovou omáčkou, brokolicí a cookies s čokoládovými kousky

Menu z horkovzdušné fritézy: Křupavé kousky lososa s medovo-česnekovou omáčkou, brokolicí a cookies s čokoládovými kousky

Polévky
Sváteční kapustnica podle Pavla Berkyho – výborná zelňačka s klobásou, houbami a sušenými švestkami

Sváteční kapustnica podle Pavla Berkyho – výborná zelňačka s klobásou, houbami a sušenými švestkami

Soutěžící
Soňa Kališová byla jedenáct let vegetariánka

Soňa Kališová byla jedenáct let vegetariánka

Sladké
Pistáciová srdíčka s čekankovým sirupem a lyofilizovaným ovocem

Pistáciová srdíčka s čekankovým sirupem a lyofilizovaným ovocem

Ryby a mořské plody
Kapří filety na cibuli – rychlý recept na jemnou rybu se zeleninou

Kapří filety na cibuli – rychlý recept na jemnou rybu se zeleninou

Prostřeno!
Prostřeno: Cheesecake s meruňkovým přelivem

Prostřeno: Cheesecake s meruňkovým přelivem

Prostřeno!
Prostřeno: Chlebíčky s domácí vekou a pařížským salátem

Prostřeno: Chlebíčky s domácí vekou a pařížským salátem

Prostřeno!
Prostřeno: Kuřecí vývar s knedlíčky drobením

Prostřeno: Kuřecí vývar s knedlíčky drobením

Recepty

  • Těstoviny
  • Sladké
  • Maso
  • Zelenina
  • Nápoje
  • Ryby a mořské plody
  • Polévky
  • Předkrmy a chuťovky
  • Vegetariánské
  • Ovoce
  • Saláty
  • Přílohy
Těstoviny
Kuřecí fideuà s paprikou a fazolkami – španělská variace na paellu připravená z těstovin podle Zdeňka Pohlreicha

Kuřecí fideuà s paprikou a fazolkami – španělská variace na paellu připravená z těstovin podle Zdeňka Pohlreicha

Domácí rakouské fleky se zelím a tyrolským špekem – sytý pokrm plný koření a bylinek Těstoviny

Domácí rakouské fleky se zelím a tyrolským špekem – sytý pokrm plný koření a bylinek

Špagety s kuřecím masem, žampiony a omáčkou z modrého sýra Těstoviny

Špagety s kuřecím masem, žampiony a omáčkou z modrého sýra

Ryby a mořské plody
Menu z horkovzdušné fritézy: Křupavé kousky lososa s medovo-česnekovou omáčkou, brokolicí a cookies s čokoládovými kousky

Menu z horkovzdušné fritézy: Křupavé kousky lososa s medovo-česnekovou omáčkou, brokolicí a cookies s čokoládovými kousky

Pistáciová srdíčka s čekankovým sirupem a lyofilizovaným ovocem Sladké

Pistáciová srdíčka s čekankovým sirupem a lyofilizovaným ovocem

Rumové perníčky s mandlemi a perníkovým kořením – cukroví, které voní i po medu Sladké

Rumové perníčky s mandlemi a perníkovým kořením – cukroví, které voní i po medu

Maso
Česneková omáčka s uzeným masem – poctivá a lehce štiplavá česká specialita

Česneková omáčka s uzeným masem – poctivá a lehce štiplavá česká specialita

Sváteční vinná klobása se zeleninou a zámecké brambory s bylinkami – delikátní klasika podávaná s noblesou Maso

Sváteční vinná klobása se zeleninou a zámecké brambory s bylinkami – delikátní klasika podávaná s noblesou

Japonské curry s vepřovým masem, zeleninou a rýží – jednoduchý recept s asijským puncem Maso

Japonské curry s vepřovým masem, zeleninou a rýží – jednoduchý recept s asijským puncem

Zelenina
Smetanové brambory al forno podle Jamieho Olivera – zapečená příloha s fenyklem a parmazánem

Smetanové brambory al forno podle Jamieho Olivera – zapečená příloha s fenyklem a parmazánem

Zapečená bramborová kaše s uzeným masem, brokolicí a sýrem – voňavý a sytý pokrm ve stylu co dům dal Zelenina

Zapečená bramborová kaše s uzeným masem, brokolicí a sýrem – voňavý a sytý pokrm ve stylu co dům dal

Zapečené čekankové puky se slaninou a ořechy – delikátní spojení jemně hořké, slané a svěží chuti Zelenina

Zapečené čekankové puky se slaninou a ořechy – delikátní spojení jemně hořké, slané a svěží chuti

Nápoje
Teplý ovocný punč ze švestkové limonády se skořicí, hřebíčkem a pomerančem

Teplý ovocný punč ze švestkové limonády se skořicí, hřebíčkem a pomerančem

Čokoládový likér – domácí a lahodný alkoholický nápoj i jedlý dárek na Vánoce Nápoje

Čokoládový likér – domácí a lahodný alkoholický nápoj i jedlý dárek na Vánoce

Avokádové smoothie s vietnamským rodokmenem podle Kevina z restaurace Sia Nápoje

Avokádové smoothie s vietnamským rodokmenem podle Kevina z restaurace Sia

Ryby a mořské plody
Menu z horkovzdušné fritézy: Křupavé kousky lososa s medovo-česnekovou omáčkou, brokolicí a cookies s čokoládovými kousky

Menu z horkovzdušné fritézy: Křupavé kousky lososa s medovo-česnekovou omáčkou, brokolicí a cookies s čokoládovými kousky

Kapří filety na cibuli – rychlý recept na jemnou rybu se zeleninou Ryby a mořské plody

Kapří filety na cibuli – rychlý recept na jemnou rybu se zeleninou

Candát s vídeňským bramborovým salátem – variace na milovanou štědrovečerní večeři Ryby a mořské plody

Candát s vídeňským bramborovým salátem – variace na milovanou štědrovečerní večeři

Polévky
Sváteční kapustnica podle Pavla Berkyho – výborná zelňačka s klobásou, houbami a sušenými švestkami

Sváteční kapustnica podle Pavla Berkyho – výborná zelňačka s klobásou, houbami a sušenými švestkami

Kapustová polévka s cizrnou, klobásou a chilli – sytá a pikantní zimní klasika Polévky

Kapustová polévka s cizrnou, klobásou a chilli – sytá a pikantní zimní klasika

Švýcarská kroupová polévka se smetanou a uzeným kolenem podle Marka Fichtnera Polévky

Švýcarská kroupová polévka se smetanou a uzeným kolenem podle Marka Fichtnera

Předkrmy a chuťovky
Vánoční focaccia – nadýchaný chlebový skvost provoněný olivovým olejem a bylinkami

Vánoční focaccia – nadýchaný chlebový skvost provoněný olivovým olejem a bylinkami

Hermelínový salát se salámem a vejci – krémová delikatesa, která chutná nejlépe uleželá Předkrmy a chuťovky

Hermelínový salát se salámem a vejci – krémová delikatesa, která chutná nejlépe uleželá

Vaječná pomazánka s křenem wasabi – krémová, pikantní a hotová za pár minut Předkrmy a chuťovky

Vaječná pomazánka s křenem wasabi – krémová, pikantní a hotová za pár minut

Vegetariánské
Cibulový koláč krok za krokem – sytá svačina z červené cibule, kečupu a vajec
7

Cibulový koláč krok za krokem – sytá svačina z červené cibule, kečupu a vajec

Quiche s dýní, fetou a čerstvým sýrem podle Romany z Na skok v kuchyni Vegetariánské

Quiche s dýní, fetou a čerstvým sýrem podle Romany z Na skok v kuchyni

Dýňové curry s květákem a cizrnou – voňavá mísa plná podzimních chutí Vegetariánské

Dýňové curry s květákem a cizrnou – voňavá mísa plná podzimních chutí

Maso
Kuřecí kousky s mangem z pomalého hrnce – exotická chuť a vůně, která se line celým domem

Kuřecí kousky s mangem z pomalého hrnce – exotická chuť a vůně, která se line celým domem

Smažené sladké kaki v křupavém těstíčku – nevšední sladkost jako hlavní chod Sladké

Smažené sladké kaki v křupavém těstíčku – nevšední sladkost jako hlavní chod

Britský lardy cake – kynutý motaný chlebík se sušeným ovocem Sladké

Britský lardy cake – kynutý motaný chlebík se sušeným ovocem

Předkrmy a chuťovky
Hermelínový salát se salámem a vejci – krémová delikatesa, která chutná nejlépe uleželá

Hermelínový salát se salámem a vejci – krémová delikatesa, která chutná nejlépe uleželá

Mrkvovo-jablečný salát s pomerančem a brusinkami – osvěžující vitamínová miska Saláty

Mrkvovo-jablečný salát s pomerančem a brusinkami – osvěžující vitamínová miska

Ensalada Murciana – osvěžující španělský salát z Murcie se zásadně připravuje z konzervovaných rajčat Saláty

Ensalada Murciana – osvěžující španělský salát z Murcie se zásadně připravuje z konzervovaných rajčat

Přílohy
Italské krémové rizoto s houbami, kadeřávkem a oříšky podle Přemka Forejta

Italské krémové rizoto s houbami, kadeřávkem a oříšky podle Přemka Forejta

Česneková omáčka s uzeným masem – poctivá a lehce štiplavá česká specialita Maso

Česneková omáčka s uzeným masem – poctivá a lehce štiplavá česká specialita

Smetanové brambory al forno podle Jamieho Olivera – zapečená příloha s fenyklem a parmazánem Zelenina

Smetanové brambory al forno podle Jamieho Olivera – zapečená příloha s fenyklem a parmazánem

Nejlepší recepty e-mailem

Zanechte nám svůj e-mail a 1x týdně vás upozorníme na to nejnovější a nejlepší z našeho webu.

Newsletter

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů

background

prima-cnn-news

Eskapáda s Turkem? Babišův nefalšovaný alibismus, hodil ho už přes palubu, tvrdí komentátoři Partneři na Lounsku znásilňovali syna, vše si fotili. Běžný život rodiny, prohlásil muž Fanoušci Sparty nedoletěli do Craiovy kvůli mlze. Klub odhadl, zda stihnou zápas KL

prima-zeny

Herečka Míša Pecháčková si vyzkoušela roli modelky. Při focení se cpala řízky Petr Švancara prozradil, jak zvládá rok bez alkoholu: Je mi smutno, ale doporučuju Jitka a Kateřina Bártů o vtipných momentech z natáčení: Skutečnými skalpely se herci pořezali

prima-zoom

Louvre vyřešil zlepšení bezpečnosti Stovky milionů korun za vejce. Skvost s 4 500 diamanty dalece překonal svůj vlastní rekord Geniálně ukrytá zpráva rozpoutala tajné povstání. To však skončilo napíchnutím na kůl a useknutím hlavy

prima-fresh

Menu z horkovzdušné fritézy: Křupavé kousky lososa s medovo-česnekovou omáčkou, brokolicí a cookies s čokoládovými kousky Sváteční kapustnica podle Pavla Berkyho – výborná zelňačka s klobásou, houbami a sušenými švestkami Pistáciová srdíčka s čekankovým sirupem a lyofilizovaným ovocem

prima-cool

Katniss se vrací do Hunger Games Největší zombie pecka roku dostane i třetí díl. Vrátí se v něm nejslavnější hvězda série Zendaya a Robert Pattinson mají problémy se svojí svatbou

lajk

Martyho frky: Táta kvůli mému humoru málem přišel o práci, vypráví kontroverzní Řezník Rapper Vercetti vyfasoval na Slovensku 5 let vězení, pak bude ze země vyhoštěn Nový objev Kazmy? Blondýnka se s ním vodí za ruce a fotí se na místě jako Rosecká

prima-living

Svatá Lucie noci upije. Podle tradice doma neuklízejte, neperte prádlo a buďte hodní Retro vánoční kytky pro štěstí: brambořík, vánoční kaktus a azalka Originální závěsný věnec s vánoční hvězdou: Návod krok za krokem

Populární témata

Jak zhubnout Nejlepší filmy 2024 Nejlepší horory TV program Změna času Partie Počasí Kdy budou volby ZOO Nové začátky Auto – katalog 7 pádů Honzy Dědka Volby 2025 Svařené víno Tatarák podle Pohlreicha Aloe vera Pěstování lichořeřišnice Výpočet ascendentu Tvarohové knedlíky Nejlepší palačinky Švestkový koláč

O FTV Prima Management Volná místa Press Reklama Castingy a výzvy HbbTV Kontakty Podmínky užívání Zpracování osobních údajů Cookies Nápověda Vlastník FTV Prima spol. s r.o. Redakce Nahlásit chybu Nastavení soukromí
App Store Google Play
© FTV Prima spol. s r.o.