Logo Prima Fresh Logo Prima Fresh
  • Menu
  • Recepty
  • Články
  • TV Program
  • Škola vaření
  • Recepty z TV
  • Speciál: Jablka
  • Těhotnej kuchař
  • Sledujte prima+
  • Vyhledávání
  • Můj profil
    • Nastavení účtu
    • Odhlásit se
    • Máte již účet?
      Přihlásit se
    • Jste tu poprvé?
      Vytvořte si účet

Trendy:

Kuře
Polévky k večeři
Rychlé večeře
Česká kuchyně
Čokoláda
  • Témata
    • Recepty
    • Články
    • TV Program
    • Škola vaření
    • Recepty z TV
    • Speciál: Jablka
    • Těhotnej kuchař
    • Sledujte prima+
  • Přihlášení
    • Můj profil
    • Odhlásit se
Sledujte nás
  • Oblíbené recepty
    • Houby
    • Dýně
    • Rychlovky
  • Přílohy
    • Hranolky
    • Knedlíky
    • Kaše
  • Polévky
    • Česká klasika
    • Silné vývary
    • Krémové
  • Saláty
    • Těstoviny
    • Sladké
    • Bezmasá jídla
  • Populární kuchaři
    • Zdeněk Pohlreich
    • Jaroslav Sapík
    • Karolína Kamberská
  • Videorecepty
    • Teď vaří šéf!
    • Česko na talíři
    • Karolína, domácí kuchařka
  • Tipy a triky
    • Kam za jídlem
    • Vychytávky
    • Na nákupech
  • Novinky
    • Blog šéfredaktorky
    • Soutěž Fresh
    • Časopis
  • Prima+
  • CNN Prima NEWS
  • Prima ZOOM
  • Prima LIVING
  • Prima Ženy
  • Prima LAJK
Sledujte nás
Prima Fresh logo

Trendy:

Kuře
Polévky k večeři
Rychlé večeře
Česká kuchyně
Čokoláda
Cukeťák aneb cuketový nákyp na plech s uzeným masem

Cukeťák aneb cuketový nákyp na plech s uzeným masem

Nejlepší recept na palačinky jako od maminky

Nejlepší recept na palačinky jako od maminky

Naprosto dokonalé spaghetti carbonara

Naprosto dokonalé spaghetti carbonara

Poctivá domácí česnečka s bramborem

Poctivá domácí česnečka s bramborem

Klasická čočka na kyselo se sázeným vejcem

Klasická čočka na kyselo se sázeným vejcem

Kuře na paprice s máslovými noky krok za krokem

Kuře na paprice s máslovými noky krok za krokem

Prima Fresh ■ Prima Fresh Články ze světa vaření Jak na to - Tipy a triky v kuchyni
Jak na to - Tipy a triky v kuchyni

Hit týdne

Další hity

Kuřecí kousky s pikantní medovou omáčkou

Kuřecí kousky s pikantní medovou omáčkou
Kuřecí kousky s pikantní medovou omáčkou
Hraběnčiny řezy s jablky a ořechy
Hraběnčiny řezy s jablky a ořechy
Hermelínová pomazánka se šunkou a vejci
Hermelínová pomazánka se šunkou a vejci
Živáňská vepřová pečeně
Živáňská vepřová pečeně
Populární
Řízky obalené naruby zapečené s cibulí
Řízky obalené naruby zapečené s cibulí
Pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní
Pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní
Trenčanské párky s fazolí – vylepšený domácí recept na trampskou klasiku
Trenčanské párky s fazolí – vylepšený domácí recept na trampskou klasiku
New York cheesecake – recept na klasický pečený dort ze smetanového sýra
New York cheesecake – recept na klasický pečený dort ze smetanového sýra
6 kreativních nových nápadů, jak připravit gin & tonic s moderním švihem
6 kreativních nových nápadů, jak připravit gin & tonic s moderním švihem

4 základní rozhodnutí, která musíte udělat při výběru ideálního grilu

Jak si vybrat ideální gril

Jak si vybrat ideální gril Zdroj: archiv Outdoorchef

  • Zavřít
Jak si vybrat ideální gril

Jak si vybrat ideální gril Zdroj: archiv Outdoorchef

Vybíráte nový gril? Vyhněte se nejčastějším chybám, ať na vás na konci čeká ideální společník na řadu grilovacích sezon. Když si ujasníte níže uvedená kritéria, bude výběr o mnoho jednodušší.

Seznam.cz banner

1. Typ grilu

Na začátek je třeba zvážit, jaký typ grilu je pro vás ten nejlepší. Grily můžeme obecně rozdělit do tří kategorií: elektrické, plynové a na dřevěné uhlí. Elektrické grily se hodí spíše na zimní zahradu nebo grilování v kuchyni, vyžadují totiž blízkost zásuvky. Většinou se jedná o kontaktní grily, kde princip spíš odpovídá restování než grilování v pravém smyslu slova. Na českém trhu však existuje i několik modelů elektrických grilů klasického střihu.

Na venkovní grilování jsou nejoblíbenější grily na dřevěné uhlí a plynové. Druhé jmenované, plynové grily, získávají v posledních letech stále více fanoušků.

„Hlavní výhodou plynových grilů je to, že se rychle rozpálí, lze u nich snadno regulovat teplotu a snadněji se udržují. Některé modely dokonce dovolují usměrňovat žár, a tak umožňují pracovat ve velkém rozmezí teplot. Oproti grilům na dřevěné uhlí mají také nižší provozní náklady,“ vysvětluje Václav Bartoš ze společnosti Outdoorchef, švýcarského výrobce grilů.

Ve prospěch grilů na dřevěné uhlí hraje pro změnu nižší pořizovací cena. Mnoho lidí si také myslí, že jen grily na dřevěné uhlí dodávají pokrmům specifické aroma, které je u plynových grilů nedosažitelné, ale tak jednoduché to není.

Když grilujeme nad žhavými uhlíky, je již dřevo spálené a aromatické látky jsou pryč. To ale neznamená, že jídlo nemůže mít aroma kouře! Ten ovšem vzniká jiným způsobem, a to sice přidáním namáčených dřevěných štěpek (často z ovocných stromů) na žhavé uhlíky. Tyto doutnají a vytvářejí tak „čerstvý“ aromatický kouř, kterým je možné ovlivnit výslednou chuť a vůni grilovaného masa. Toto platí pouze pro uzavřené grily, u otevřených (klasicky zahradní krby s grilovací mřížkou apod.) aromatický kouř kolem masa nic nedrží a tím pádem ovlivňuje výslednou chuť skutečně jen minimálně. Plynové grily nabízejí stejně hodnotné řešení: dřevěné štěpky lze vložit i do plynového grilu. Díky žáru doutnají a dodávají tak pokrmu zauzenou příchuť.

2. Velikost grilu

Při výběru grilu je důležité správně zvolit jeho velikost. Promyslete si dopředu, pro kolik lidí nejčastěji grilujete a podle toho vyberte správnou velikost. Již při výběru je také dobré vzít v úvahu styl grilování, pro který gril vybíráte.

„U nás je nejběžnější grilování různých plátků masa a steaků, pro které je vhodné nepřímé grilování, kdy odkapávající šťávy nehoří a nekazí se tak výsledná chuť. Na první pohled velké skříňové grily reálně nabízejí menší pracovní plochu: aby se na nich dalo grilovat nepřímo, musí část hořáků zůstat vypnutá,“ říká Václav Bartoš z Outdoorchef.

Grilování je zdravé, pokud grilujete správně
Jak na to - Tipy a triky v kuchyni

Grilování je zdravé, pokud grilujete správně

3. Technická kritéria

Pokud už máte jasno v tom, jaký typ a velikost grilu chcete, máte napůl vyhráno. V tuto chvíli je potřeba zaměřit se na technická kritéria.

Prvním z nich je schopnost grilu dosáhnout a udržet správnou teplotu. Pokud to totiž gril neumí, maso se peče/griluje špatně. To se odrazí na výsledku ať už tím, že je vysušené a tužší nebo navrchu spálené a uvnitř nedopečené. Pro každý typ masa a způsob přípravy je vhodná jiná teplota. Ideální je, pokud gril zvládá udržovat rozsah teplot od cca 110 °C do minimálně 300 °C, ale ještě lépe i k 500 °C.

Nižší teploty kolem 110 °C jsou ideální na dlouhé, několikahodinové grilování větších kusů masa známé jako low&slow či barbecue techniky. Připravíte tak například zauzená BBQ žebra, trhanou vepřovou plec „pulled pork“, BBQ hovězí hrudí a podobné dobroty. Na českou grilovací klasiku, tj. krkovici, kuřecí či ryby je dobré mít gril, který zvládá teploty kolem 300 °C. Tak maso zpočátku rychle opečete a po asi 3 minutách snížíte žár a dopékáte jej při cca 230–250 °C pro maximální šťavnatost. Opravdu vysoké teploty až 500 °C využijete ideálně na steaky a burgery, které je potřeba zpočátku opravdu zprudka orestovat. Tyto požadavky velmi dobře splňují plynové kotlové grily.

Dejte si pozor také na to, aby měl gril dobře vyřešen systém odkapávání šťáv a omastku. Jeho absence či nedostatečná funkčnost může snadno pokazit grilování, protože spálený výpek nejenže kazí chuť masa, ale také obsahuje zdraví nebezpečné látky. Někteří výrobci ve snaze omezit hoření odkapávajících šťáv snižují maximální teplotu, které je gril schopen dosáhnout. Při prohlídce v obchodě to většinou poznáte tak, že gril nemá buď žádný teploměr, nebo pouze orientační, na kterém chybí konkrétní hodnoty teploty.

4. Četnost používání

Měl by se při výběru grilu jinak rozhodovat člověk, který bude grilovat denně, a ten, který bude grilovat jednou za týden? Rozhodně, tady jsou čtyři hlavní důvody:

S vyšší frekvencí grilování rostou nároky na odolnost grilu, a čím víc grilujete, tím dřív se pozná, jestli výrobce někde něco ošidil. „Základní posouzení dílenského zpracování se dá provést i při prohlédnutí grilu v reálu, ale i tak doporučuji nakupovat ve specializovaných obchodech, kde si můžete vybrané grily nejen naživo prohlédnout, ale mnohdy i vyzkoušet,“ radí Václav Bartoš ze společnosti Outdoorchef.

S častějším grilováním je spojené i častější čištění. Čím častěji budete grilovat, tím víc se pohodlí a rychlost čištění projeví na celkovém uživatelském komfortu a tím víc byste si při nákupu grilu měli posvítit zejména na jeho snadnou údržbu.

Čím více grilujete, tím větší budou provozní náklady. Ty jsou výrazně nižší u plynových grilů a s častějším užíváním se rychleji vyrovná rozdíl v pořizovací ceně grilu v jejich prospěch. Proč to tak je? Je to jednoduché: pro grilování potřebujete určitou teplotu, to je základ, a pro její dosažení musíte v grilu na dřevo/dřevěné uhlí roztopit určité množství paliva. Poté grilujete, ale když je jídlo hotové, žhavé uhlíky vždy v grilu dohoří a už je k ničemu nevyužijete. Naproti tomu v plynových grilech se skončením grilování gril vypnete a palivo vám zůstává napříště.

Při častém grilování také výrazně oceníte přednosti plynových grilů v podobě rychlého roztopení a snadné regulace teploty.

(klam), TZ

Vstoupit do diskuze
Sdílejte článek
Štítky grilování gril maso dřevěné uhlí grilování výběr grilu gril na dřevěné uhlí

Návrhy pro vás

Kuřecí stehenní řízky s hořčicí a mrkví z jednoho hrnce – snadný a chutný oběd skoro bez práce Maso

Kuřecí stehenní řízky s hořčicí a mrkví z jednoho hrnce – snadný a chutný oběd skoro bez práce

Těstoviny s květákem a krémovou omáčkou z gorgonzoly – delikátní rychlá večeře podle Zdeňka Pohlreicha Těstoviny

Těstoviny s květákem a krémovou omáčkou z gorgonzoly – delikátní rychlá večeře podle Zdeňka Pohlreicha

Mrkvovo-jablečný salát s pomerančem a brusinkami – osvěžující vitamínová miska Saláty

Mrkvovo-jablečný salát s pomerančem a brusinkami – osvěžující vitamínová miska

Kávová piškotová roláda – elegantní dezert s vůní, která probouzí smysly Sladké

Kávová piškotová roláda – elegantní dezert s vůní, která probouzí smysly

Svatomartinská husa na grilu – netradiční pečínka s kouřovou chutí Maso
9

Svatomartinská husa na grilu – netradiční pečínka s kouřovou chutí

Smažené olomoucké tvarůžky s lepenicí – poctivá česká klasika k půllitru piva Recepty

Smažené olomoucké tvarůžky s lepenicí – poctivá česká klasika k půllitru piva

Baklava – voňavý orientální dezert z křupavého filo těsta, ořechů a medového sirupu Sladké

Baklava – voňavý orientální dezert z křupavého filo těsta, ořechů a medového sirupu

Kuřecí plátky s pečeným kaki – nevšední spojení masa a sladkého ovoce Maso

Kuřecí plátky s pečeným kaki – nevšední spojení masa a sladkého ovoce


Přečtěte si také

Maso
Kuřecí stehenní řízky s hořčicí a mrkví z jednoho hrnce – snadný a chutný oběd skoro bez práce

Kuřecí stehenní řízky s hořčicí a mrkví z jednoho hrnce – snadný a chutný oběd skoro bez práce

Těstoviny
Těstoviny s květákem a krémovou omáčkou z gorgonzoly – delikátní rychlá večeře podle Zdeňka Pohlreicha

Těstoviny s květákem a krémovou omáčkou z gorgonzoly – delikátní rychlá večeře podle Zdeňka Pohlreicha

Saláty
Mrkvovo-jablečný salát s pomerančem a brusinkami – osvěžující vitamínová miska

Mrkvovo-jablečný salát s pomerančem a brusinkami – osvěžující vitamínová miska

Sladké
Kávová piškotová roláda – elegantní dezert s vůní, která probouzí smysly

Kávová piškotová roláda – elegantní dezert s vůní, která probouzí smysly

Prostřeno!
Prostřeno: Jablkový štrúdl s oříšky a vanilkovým krémem

Prostřeno: Jablkový štrúdl s oříšky a vanilkovým krémem

Prostřeno!
Prostřeno: Vepřová krkovička na smetaně

Prostřeno: Vepřová krkovička na smetaně

Prostřeno!
Prostřeno: Francouzská cibulačka se zapečenou bagetou a sýrem

Prostřeno: Francouzská cibulačka se zapečenou bagetou a sýrem

Prostřeno!
Prostřeno: Filírovaný marinovaný losos v červené řepě

Prostřeno: Filírovaný marinovaný losos v červené řepě

Recepty

  • Těstoviny
  • Sladké
  • Maso
  • Zelenina
  • Nápoje
  • Ryby a mořské plody
  • Polévky
  • Předkrmy a chuťovky
  • Vegetariánské
  • Ovoce
  • Saláty
  • Přílohy
Těstoviny
Těstoviny s květákem a krémovou omáčkou z gorgonzoly – delikátní rychlá večeře podle Zdeňka Pohlreicha

Těstoviny s květákem a krémovou omáčkou z gorgonzoly – delikátní rychlá večeře podle Zdeňka Pohlreicha

Bez masa: Smažené udon nudle se zeleninou na thajský způsob – barevná asijská směs z woku Vegetariánské

Bez masa: Smažené udon nudle se zeleninou na thajský způsob – barevná asijská směs z woku

Dýňové carbonara – podzimní variace na klasický recept podle Zdeňka Pohlreicha Těstoviny

Dýňové carbonara – podzimní variace na klasický recept podle Zdeňka Pohlreicha

Sladké
Kávová piškotová roláda – elegantní dezert s vůní, která probouzí smysly

Kávová piškotová roláda – elegantní dezert s vůní, která probouzí smysly

Baklava – voňavý orientální dezert z křupavého filo těsta, ořechů a medového sirupu Sladké

Baklava – voňavý orientální dezert z křupavého filo těsta, ořechů a medového sirupu

Hruškový koláč s mandlemi podle Bread Society – dokonalá souhra chutí i vítaný protiklad struktur Sladké

Hruškový koláč s mandlemi podle Bread Society – dokonalá souhra chutí i vítaný protiklad struktur

Maso
Kuřecí stehenní řízky s hořčicí a mrkví z jednoho hrnce – snadný a chutný oběd skoro bez práce

Kuřecí stehenní řízky s hořčicí a mrkví z jednoho hrnce – snadný a chutný oběd skoro bez práce

Svatomartinská husa na grilu – netradiční pečínka s kouřovou chutí Maso
9

Svatomartinská husa na grilu – netradiční pečínka s kouřovou chutí

Kuřecí plátky s pečeným kaki – nevšední spojení masa a sladkého ovoce Maso

Kuřecí plátky s pečeným kaki – nevšední spojení masa a sladkého ovoce

Maso
Kuřecí stehenní řízky s hořčicí a mrkví z jednoho hrnce – snadný a chutný oběd skoro bez práce

Kuřecí stehenní řízky s hořčicí a mrkví z jednoho hrnce – snadný a chutný oběd skoro bez práce

Mrkvovo-jablečný salát s pomerančem a brusinkami – osvěžující vitamínová miska Saláty

Mrkvovo-jablečný salát s pomerančem a brusinkami – osvěžující vitamínová miska

Bez masa: Smažené udon nudle se zeleninou na thajský způsob – barevná asijská směs z woku Vegetariánské

Bez masa: Smažené udon nudle se zeleninou na thajský způsob – barevná asijská směs z woku

Nápoje
Zlatý vír ve sklenici: Horse's Neck – objevte klasický koktejl s elegancí v každém loku

Zlatý vír ve sklenici: Horse's Neck – objevte klasický koktejl s elegancí v každém loku

Káva s houbou reishi – nevšední podzimní nápoj s kardamomem a medem Nápoje

Káva s houbou reishi – nevšední podzimní nápoj s kardamomem a medem

Dva drinky, jeden večer. Okouzlí vás spíše Aperol či Campari Spritz? Nápoje
12

Dva drinky, jeden večer. Okouzlí vás spíše Aperol či Campari Spritz?

Recepty
Wrap s tuňákovým salátem z konzervy, avokádem, rajčaty a jogurtovo-majonézovým dipem

Wrap s tuňákovým salátem z konzervy, avokádem, rajčaty a jogurtovo-majonézovým dipem

Treska puttanesca – ryba s omáčkou z rajčat, oliv, kaparů a ančoviček Ryby a mořské plody
5

Treska puttanesca – ryba s omáčkou z rajčat, oliv, kaparů a ančoviček

Pikantní pečená treska obalená v kořenicí směsi se zeleninovým kuskusem Ryby a mořské plody
7

Pikantní pečená treska obalená v kořenicí směsi se zeleninovým kuskusem

Polévky
Staročeská couračka – tradiční polévka s kysaným zelím a bramborami ve veganské verzi

Staročeská couračka – tradiční polévka s kysaným zelím a bramborami ve veganské verzi

Husí kaldoun s játrovým knedlíčkem – sváteční polévka ze staročeské kuchyně Polévky

Husí kaldoun s játrovým knedlíčkem – sváteční polévka ze staročeské kuchyně

Loudavé vaření: Květáková krémová polévka na indický způsob připravená v pomalém hrnci Polévky

Loudavé vaření: Květáková krémová polévka na indický způsob připravená v pomalém hrnci

Předkrmy a chuťovky
Řepné ravioly s modrým sýrem a datlemi – elegantní a efektní předkrm jako z restaurace

Řepné ravioly s modrým sýrem a datlemi – elegantní a efektní předkrm jako z restaurace

Slaní šneci se zelím a škvarky – oblíbená chuťovka s typicky českým šmrncem Předkrmy a chuťovky

Slaní šneci se zelím a škvarky – oblíbená chuťovka s typicky českým šmrncem

Asijský wrap s tofu podle Kevina z restaurace Sia – rychlý oběd, který má šmrnc Předkrmy a chuťovky

Asijský wrap s tofu podle Kevina z restaurace Sia – rychlý oběd, který má šmrnc

Vegetariánské
Bez masa: Smažené udon nudle se zeleninou na thajský způsob – barevná asijská směs z woku

Bez masa: Smažené udon nudle se zeleninou na thajský způsob – barevná asijská směs z woku

Staročeská couračka – tradiční polévka s kysaným zelím a bramborami ve veganské verzi Polévky

Staročeská couračka – tradiční polévka s kysaným zelím a bramborami ve veganské verzi

Čočka s barevnou paprikou a zapečenými vejci – rychlé, syté a barevné jídlo z jedné pánve Vegetariánské

Čočka s barevnou paprikou a zapečenými vejci – rychlé, syté a barevné jídlo z jedné pánve

Saláty
Mrkvovo-jablečný salát s pomerančem a brusinkami – osvěžující vitamínová miska

Mrkvovo-jablečný salát s pomerančem a brusinkami – osvěžující vitamínová miska

Kuřecí plátky s pečeným kaki – nevšední spojení masa a sladkého ovoce Maso

Kuřecí plátky s pečeným kaki – nevšední spojení masa a sladkého ovoce

Hruškový koláč s mandlemi podle Bread Society – dokonalá souhra chutí i vítaný protiklad struktur Sladké

Hruškový koláč s mandlemi podle Bread Society – dokonalá souhra chutí i vítaný protiklad struktur

Saláty
Mrkvovo-jablečný salát s pomerančem a brusinkami – osvěžující vitamínová miska

Mrkvovo-jablečný salát s pomerančem a brusinkami – osvěžující vitamínová miska

Ensalada Murciana – osvěžující španělský salát z Murcie se zásadně připravuje z konzervovaných rajčat Saláty

Ensalada Murciana – osvěžující španělský salát z Murcie se zásadně připravuje z konzervovaných rajčat

Fitness zeleninový salát s červenou řepou a pekanovými ořechy – rychlý oběd do práce Saláty

Fitness zeleninový salát s červenou řepou a pekanovými ořechy – rychlý oběd do práce

Přílohy
Zapečený rýžový nákyp s dýní, cuketou a sýrem – podzimní pečená dobrota plná barev i chutí

Zapečený rýžový nákyp s dýní, cuketou a sýrem – podzimní pečená dobrota plná barev i chutí

Bramborové knedlíky plněné pražskou šunkou se zadělávaným zelím podle Lokálu Maso

Bramborové knedlíky plněné pražskou šunkou se zadělávaným zelím podle Lokálu

Kynutý hrnkový knedlík plněný trhaným kuřetem s paprikovou omáčkou podle Marka Fichtnera Omáčky

Kynutý hrnkový knedlík plněný trhaným kuřetem s paprikovou omáčkou podle Marka Fichtnera

Nejlepší recepty e-mailem

Zanechte nám svůj e-mail a 1x týdně vás upozorníme na to nejnovější a nejlepší z našeho webu.

Newsletter

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů

background

prima-cnn-news

Frustrovaní Němci si nemohou dovolit ani novou škodovku. Drtí je ceny energií a slabé mzdy Předsedou TOP 09 se stal Havel. Země nás potřebuje, musíme být svěží a vitální, pronesl Masivní výpadek postihl Správu sociálního zabezpečení. Nefunguje ePortál ani webové stránky

prima-zeny

Obstáli byste na farmě Vojty Kotka jako chovatelé slepic? Vyzkoušejte se v kvízu Vojta Kotek porušil zákaz od Rádi. Na farmě má kohouta! Daniela se role zrádce zhostila na výbornou. Veroniku zákeřně připravila o statisíce

prima-zoom

Největší pavučina na světě Zastřelil milenku a pak sebe. Sebevražda korunního prince Rudolfa stále vzbuzuje otázky Stařenka rozřezala a spálila tělo svého manžela. Zbyly z něj jen dva zuby a pár kostí

prima-fresh

Kuřecí stehenní řízky s hořčicí a mrkví z jednoho hrnce – snadný a chutný oběd skoro bez práce Těstoviny s květákem a krémovou omáčkou z gorgonzoly – delikátní rychlá večeře podle Zdeňka Pohlreicha Mrkvovo-jablečný salát s pomerančem a brusinkami – osvěžující vitamínová miska

prima-cool

Nový Predátor měl lovit nacisty Nefungovala mi ani jedna mozková buňka. Robert Pattinson popsal natáčení Duny 3, v níž má tajnou roli Dva miliony za týden. Čech vybírá peníze na ambiciózní historickou hru, podporují ho i autoři Kingdom Come

playboy

Co vás čeká v magazínu Playboy červenec – srpen 2025? Playboy v Česku pokračuje. Letní vydání s Lyndah Célin Broda potvrzuje sílu značky Věční dramatici a mistři výmluv: Pět znamení emocionálních analfabetů

lajk

Martyho frky: Táta kvůli mému humoru málem přišel o práci, vypráví kontroverzní Řezník Rapper Vercetti vyfasoval na Slovensku 5 let vězení, pak bude ze země vyhoštěn Nový objev Kazmy? Blondýnka se s ním vodí za ruce a fotí se na místě jako Rosecká

prima-living

Svatomartinská tradice je živá i dnes: Husa a mladé víno nesmějí chybět 10 nečekaných tipů, jak chytře využít kočkolit doma i na zahradě Romantika z filmu Prázdniny ožila. Filmový dům Kate Winslet je k pronájmu

Populární témata

Jak zhubnout Nejlepší filmy 2024 Nejlepší horory TV program Změna času Partie Počasí Kdy budou volby ZOO Nové začátky Auto – katalog 7 pádů Honzy Dědka Volby 2025 Svařené víno Tatarák podle Pohlreicha Aloe vera Pěstování lichořeřišnice Výpočet ascendentu Tvarohové knedlíky Nejlepší palačinky Švestkový koláč

O FTV Prima Management Volná místa Press Reklama Castingy a výzvy HbbTV Kontakty Podmínky užívání Zpracování osobních údajů Cookies Nápověda Vlastník FTV Prima spol. s r.o. Redakce Nahlásit chybu Nastavení soukromí
App Store Google Play
© FTV Prima spol. s r.o.