archiv THOMY

Zelený chřest s holandskou omáčkou

Moje hodnocení
4x

Spojení čerstvého chřestu s holandskou omáčkou je zážitek, na který nikdy nezapomenete. Díky THOMY si můžete tuto delikátní kombinaci vychutnat snadno a rychle!

4 porce
30 minut

Suroviny

  • zelený chřest 1,5 kg
  • cukr (voda) 2 litry
  • sůl
  • jahody (cukr) 1 špetka
  • máslo 2 lžičky
  • Holandská omáčka THOMY 1 balení
  • mořská sůl a čerstvě namletý černý pepř

Postup přípravy

  1. Omyjte chřest, odřízněte dřevnaté konce a oloupejte spodní třetinu.
  2. Vodu se solí a špetkou cukru přiveďte k varu. Přidejte máslo i chřest a vařte 5 minut.
  3. Prohřejte THOMY Holandskou omáčku v menším hrnci.
  4. Chřest servírujte spolu s holandskou omáčkou a na talíři dozdobte pepřem a mořskou solí.

Náš tip: K receptu se hodí také brambory připravené s rozmarýnem. A pokud dáváte přednost masu, obalte chřest plátky slaniny a místo vaření ho osmažte na pánvi.

Další lákavé recepty najdete na stránkách www.thomy.cz.

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů

Zdroj receptu

archiv THOMY


Přečtěte si také

Recepty