reklama

zavřít

Najděte si recept

Co hledáte? Jídlo, ingredience, pořad nebo kuchař…
Smazat

reklama

Webové stránky skupiny Prima používají cookies k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti. Používáním tohoto webu souhlasíte s užitím cookies v rámci webů skupiny Prima. Více informací
Beru na vědomí
Zelený chřest s holandskou omáčkou
Autor: archiv Thomy Zelený chřest s holandskou omáčkou

Zelený chřest s holandskou omáčkou

Hodnoceno: 3x
Spojení čerstvého chřestu s holandskou omáčkou je zážitek, na který nikdy nezapomenete. Díky THOMY si můžete tuto delikátní kombinaci vychutnat snadno a rychle!
do 30 minut
4 porce

reklama

Suroviny (4 porce)

reklama

Postup

  1. Omyjte chřest, odřízněte dřevnaté konce a oloupejte spodní třetinu.
  2. Vodu se solí a špetkou cukru přiveďte k varu. Přidejte máslo i chřest a vařte 5 minut.
  3. Prohřejte THOMY Holandskou omáčku v menším hrnci.
  4. Chřest servírujte spolu s holandskou omáčkou a na talíři dozdobte pepřem a mořskou solí.

Náš tip: K receptu se hodí také brambory připravené s rozmarýnem. A pokud dáváte přednost masu, obalte chřest plátky slaniny a místo vaření ho osmažte na pánvi.

Další lákavé recepty najdete na stránkách www.thomy.cz.

Zelený chřest s holandskou omáčkou
Autor: archiv Thomy Zelený chřest s holandskou omáčkou

reklama

reklama