Na játrové knedlíčky
- játrová paštika 1 dávka
Na nudle
- hrubá mouka 1 dávka
Na játrové knedlíčky
- strouhanka 1 dávka
- česnek 2 stroužek
- majoránka 1 špetka
- pepř 1 špetka
Postup přípravy
Do hrnce s vodou dáme hovězí na vývar a očištěnou zeleninu, necháme vařit
Mezitím si uděláme nudle
Do misky rozklepneme vajíčko a tolik hrubé mouky, abyste měli tvrdé těsto
Poté necháme na vále sušit
Po usušení nakrájíme na nudličky
Poté si uděláme játrové knedlíčky
Játrovou paštiku utřeme v misce s vejcem, ochutíme česnekem, solí, pepřem a majoránkou
Přidáme strouhanku, abychom získali ideální hustotu na knedlíčky
Zeleninu a maso scedíme do jiného hrnce
Maso i zeleninu nakrájíme a vrátíme do polévky
Nudle a knedlíčky uvaříme zvlášť
Pak vše přidáme do hotové polévky a podáváme