Suroviny
- hovězí steak
- zelený pepř
- Sůl
Na omáčku
- Sójová omáčka
- japonské rýžové víno
- japonský zelený pepř nebo nakládaný zelený pepř
- Máslo
V nové řadě kulinární show Rozpal to, šéfe! II. Zdeněk Pohlreich opět rozžhavil gril a připravil skvělé recepty na letní grilovačku. Sledujte každou neděli v 18.00 na Primě! Všechny recepty, bonusová videa a další "laskominy" najdete ve speciálu:
Odkaz
Rozpal to, šéfe!
V nové kulinární show vaří Zdeněk Pohlreich každou neděli v 18:00 v domácím prostředí venkovského statku. Recepty, videa a bonusové materiály najdete v novém speciálu.
Postup přípravy
- Steak z obou stran posypejte zeleným pepřem a solí a dejte péct do rozehřátého grilu. Mezitím si připravte omáčku: smíchejte sójovou omáčku, japonské rýžové víno a zelený pepř v nálevu. Hotovou omáčku dejte na gril k masu a nechte povařit. Potom do ní přidejte kousek másla.
- Středně propečený steak vyndejte z grilu a nechte chvíli odležet. Pak maso nakrájejte, nandejte na talíř a polijte omáčkou.