Suroviny
Postup přípravy
Vejce si rozdělíme na žloutky a bílky. Žloutky, cukr a vodu vyšleháme do pěny (asi 2 minuty). Do mouky přimícháme prášek do pečiva a smícháme to s ostatními surovinami. Nakonec vmícháme tuhý ušlehaný sníh. Těsto nalijeme do dortové formy o průměru 23 cm vyložené pečicím papírem a dáme péct na půl hodiny do trouby předehřáté na 170 stupňů C.
Hotový korpus necháme vychladnout. Uvaříme si pudink dle návodu, necháme ho vychladnout, přidáme moučkový cukr, heru a vyšleháme. Krém si rozdělíme na dvě poloviny. Do jedné přidáme kakao. Korpus rozpůlíme a namažeme krémem, přidáme vrchní část korpusu, kterou namažeme tmavým krémem. Dort ozdobíme sypaným kokosem.a čokoládovými lístečky..