Head
Na korpus
- ovesné vločky 2 hrnek
- vlašské ořechy 1 hrnek
- čokoláda
- kokos 1/2 hrnek
- smetana 1 ks
- mléko 1 hrnek
- kokosový olej 3 lžíce
- med 1-3 lžíce
- prášek do pečiva 1 ks
Postup přípravy
Ovesné vločky rozmixujeme a smícháme s mletými vlašskými ořechy, kokosem, mlékem, kokosovým tukem, medem a práškem do pečiva. Tvaroh utřeme s vajíčkem. Jahody rozmixujeme a smícháme s tvarohem, podle libosti přidáme kokos a med. Pečeme tři čtvrtě hodiny v troubě při teplotě 180 stupňů C. Po upečení necháme dezert vychladnout a pak jej dozdobíme banány pokrájenými na kolečka, čokoládovou polevou, hoblinkami čokolády (vyrobíme škrabkou na zeleninu) a podáváme jej s dobrou domácí šlehačkou.