Ve dvou se to lépe táhne: Sladká rodinná soutěž pro malé a velké

Pečete rádi sladké pokrmy a k ruce máte vždy malého pomocníka? Tak skvělé! Zapojte do vaší receptury libovolné bonbony Haribo a zúčastněte se soutěže Haribo Malý cukrář 2019. Hraje se o sladké i hodnotné ceny, kulinářský víkend v Praze pro celou rodinu, a hlavně historicky o první titul Malý cukrář.

Děti pomáhání v kuchyni milují. Ruku na srdce, občas je to spíše komplikace, ale malí pomocníci se tak alespoň naučí pracovat s jednotlivými surovinami, a navíc si během společně stráveného času v kuchyni užijete i zábavu. Toho si je vědoma i společnost Haribo, která se rozhodla podpořit rozvoj dětské kreativity a zručnosti prostřednictvím rodinné soutěže Haribo Malý cukrář 2019.

Inspiraci k pečení najdete v našem speciálu:

Soutěž je určena rodinným týmům, které tvoří vždy jeden dospělý a jedno dítě. Zadání je jednoduché. Stačí připravit jakýkoliv sladký pokrm nebo dezert, který bude obsahovat libovolný produkt Haribo. Použijete ovocné medvídky Goldbären, kytičky Flower Power, srdíčka Libesherzen nebo třeba žížalky Wummis? Je to jen na vás, představivosti se meze nekladou. Výsledný pokrm pak stačí vyfotit, nahrát na www.haribomalycukrar.cz a pak už jen čekat, zda vás odborná porota vybere do finále.

Soutěž probíhá v Čechách i na Slovensku ve třech kolech od 18. května do 31. srpna, a to ve dvou kategoriích. První je kategorie dospělý a dítě ve věku od 5 do 8 let, druhá pak dospělý a dítě ve věku od 9 do 13 let. Každé kolo vybere odborná porota jednoho finalistu z každé kategorie. Ti pak změří síly ve velkém živém finále v Praze, které bude spojeno s kulinářskými zážitky pro celou rodinu i festivalem YOU FEST. Hraje se o kuchyňské roboty značky KENWOOD a mlsání Haribo. Na sladký dárkový balíček od Zlatého medvídka se může těšit každá desátá nahraná fotografie.

Tak hurá do kuchyně!

A pokud potřebujete další inspiraci, stačí se podívat na www.haribomalycukrar.cz.

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů


Přečtěte si také

Recepty