Logo Prima Fresh Logo Prima Fresh
  • Menu
  • Recepty
  • Články
  • TV Program
  • Škola vaření
  • Recepty z TV
  • Speciál: Jahody
  • Těhotnej kuchař
  • Sledujte prima+
  • Vyhledávání
  • Můj profil
    • Nastavení účtu
    • Odhlásit se
    • Máte již účet?
      Přihlásit se
    • Jste tu poprvé?
      Vytvořte si účet

Trendy:

Kuře
Polévky k večeři
Rychlé večeře
Česká kuchyně
Čokoláda
  • Témata
    • Recepty
    • Články
    • TV Program
    • Škola vaření
    • Recepty z TV
    • Speciál: Jahody
    • Těhotnej kuchař
    • Sledujte prima+
  • Přihlášení
    • Můj profil
    • Odhlásit se
Sledujte nás
  • Oblíbené recepty
    • Houby
    • Dýně
    • Rychlovky
  • Přílohy
    • Hranolky
    • Knedlíky
    • Kaše
  • Polévky
    • Česká klasika
    • Silné vývary
    • Krémové
  • Saláty
    • Těstoviny
    • Sladké
    • Bezmasá jídla
  • Populární kuchaři
    • Zdeněk Pohlreich
    • Jaroslav Sapík
    • Karolína Kamberská
  • Videorecepty
    • Teď vaří šéf!
    • Česko na talíři
    • Karolína, domácí kuchařka
  • Tipy a triky
    • Kam za jídlem
    • Vychytávky
    • Na nákupech
  • Novinky
    • Blog šéfredaktorky
    • Soutěž Fresh
    • Časopis
  • Prima+
  • CNN Prima NEWS
  • Prima ZOOM
  • Prima LIVING
  • Prima Ženy
  • Prima LAJK
Sledujte nás
Prima Fresh logo

Trendy:

Kuře
Polévky k večeři
Rychlé večeře
Česká kuchyně
Čokoláda
Cukeťák aneb cuketový nákyp na plech s uzeným masem

Cukeťák aneb cuketový nákyp na plech s uzeným masem

Nejlepší recept na palačinky jako od maminky

Nejlepší recept na palačinky jako od maminky

Naprosto dokonalé spaghetti carbonara

Naprosto dokonalé spaghetti carbonara

Poctivá domácí česnečka s bramborem

Poctivá domácí česnečka s bramborem

Klasická čočka na kyselo se sázeným vejcem

Klasická čočka na kyselo se sázeným vejcem

Kuře na paprice s máslovými noky krok za krokem

Kuře na paprice s máslovými noky krok za krokem

Prima Fresh ■ Prima Fresh Články ze světa vaření Novinky
Novinky

Hit týdne

Další hity

Kuřecí kousky s pikantní medovou omáčkou

Kuřecí kousky s pikantní medovou omáčkou
Kuřecí kousky s pikantní medovou omáčkou
Hraběnčiny řezy s jablky a ořechy
Hraběnčiny řezy s jablky a ořechy
Hermelínová pomazánka se šunkou a vejci
Hermelínová pomazánka se šunkou a vejci
Živáňská vepřová pečeně
Živáňská vepřová pečeně
Populární
Řízky obalené naruby zapečené s cibulí
Řízky obalené naruby zapečené s cibulí
Pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní
Pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní
Trenčanské párky s fazolí – vylepšený domácí recept na trampskou klasiku
Trenčanské párky s fazolí – vylepšený domácí recept na trampskou klasiku
New York cheesecake – recept na klasický pečený dort ze smetanového sýra
New York cheesecake – recept na klasický pečený dort ze smetanového sýra
6 kreativních nových nápadů, jak připravit gin & tonic s moderním švihem
6 kreativních nových nápadů, jak připravit gin & tonic s moderním švihem

Jak jsem vařila po moravsku

Vaříme po moravsku s časopisem Gurmet a Evou Gajdošík - Obrázek 13

Vaříme po moravsku s časopisem Gurmet a Evou Gajdošík - Obrázek 13

  • Zavřít
Vaříme po moravsku s časopisem Gurmet a Evou Gajdošík - Obrázek 13

Vaříme po moravsku s časopisem Gurmet a Evou Gajdošík - Obrázek 13

Dostala jsem pozvání na kuchařský kurz, který pořádal časopis Gurmet. Taková příležitost se neodmítá, takže jsem s radostí vyrazila do studia Ola Kala na Vaření po moravsku s Evou Gajdošík.

Seznam.cz banner

Ruku na srdce, myslím si o sobě, že umím obstojně vařit, ale můj repertoár je z větší části složen ze středomořské kuchyně, občas zavítám do kuchyní exotických, sem tam minutka, ale co se týká naší národní kuchyně nejsem zrovna patriot. Pravidelně vařím houbovou omáčku, kuře na paprice, bramboračku a zelňačku. A na Nový rok čočku s uzeným :) A tím asi končím.

Téma kurzu mi tedy přišlo lehce neatraktivní, asi bych jásala víc, kdyby mě někdo chtěl naučit pořádné sushi. Ale na druhou stranu jsem to brala jako výzvu, nakonec bych asi měla být schopná uvařit knedlík, ne?

Prohlédněte si video reportáž z kurzu Vaříme po moravsku:

Sešlo se nás u plotny asi patnáct, včetně moderátora Libora Boučka, který se ukázal jako velmi zkušený kuchař. Po krátkém přivítání šéfredaktorkou časopisu Gurmet Jitkou Rákosníkovou se slova ujala lektorka kurzu Eva Gajdošík, která kromě známé restaurace provozuje i Moravský kulinární institut.

Začali jsme pěkně od základů a jako první jsme připravili těsto na domácí nudličky do polévky. Pamatuju si jak je připravovala moje babička a už tenkrát mi to přišlo pracné a zdlouhavé. Takže mě překvapilo, že to vlastně není tak hrozná práce. Těsto je hotové za chvilku, pak se nechá chvíli odpočinout, poté se vyválí a zase odpočívá, a pak už je jen nakrájíte (to je ta zábavná část) a necháte proschnout. Umím si představit, že bych takové nudličky dělala svým kamarádům jako jedlý dárek :)

O kurzu vaření s Jitkou Rákosníkovou:

Další přišly na řadu moravské houskové knedlíky. Jsou to takové ty tužší, co se nerozmočí, když je polijete omáčkou. A ty já mám nejradši, žádná nadýchaná hmota, co se v omáčce rozpustí. Překvapilo mě, že jejich příprava je vlastně hrozně jednoduchá a výsledek byl vážně ohromný.

A potom už přišla na řadu ta nejzajímavější část večera. Příprava omáček... Vařili jsme dvě bílé omáčky – koprovku a žampionovou, a pak také klasickou rajskou omáčku se základem ze zeleniny.

Na bílé omáčky si nejprve udělejte světlou jíšku z másla a hladké mouky, hezky jí prorestujte, ale nenechte ztmavnout. Tento základ rozřeďte silným poctivým masovým vývarem, který dá omáčce výbornou chuť i strukturu. Omáčku nechte provařit klidně půl hodiny a poté přilijte TROCHU smetany. Mezitím si na másle orestujte nakrájené žampiony, které úplně na závěr přimíchejte do omáčky. Tahle omáčka mě tedy opravdu překvapila. Mám za to, že žampiony zrovna nemají nějak výraznou chuť, ale ta omáčka byla zkrátka fantastická, sametově hladká s jemnou houbovou chutí... Podobně postupujte i s koprovkou, kopr si minutku orestujte na másle a přidejte do základu omáčky a lehce podle chuti přikyselte citronovou šťávou nebo octem. Perfektní!

Jak se kurz vaření líbil Liboru Boučkovi? Podívejte se:

Na rajskou omáčku jsme nejprve orestovali cibuli, kořenovou zeleninu a řapíkatý celer. Poté jsme přidali koření, rajčatovou passatu, malý rajský protlak a plechovku sekaných rajčat. Vše jsme hezky podusili doměkka, opět jsme přilili hovězí vývar. Poté můžete omáčku buď propasírovat nebo rozmixovat tyčovým mixérem. A třešinka na dortu – omáčku zahustěte nastrouhaným perníkem. Byla to tedy nadpozemská dobrota...

Na závěr jsme si ještě udělali lívance z kynutého těsta, potřené povidly smíchanými s trochou rumu, zasypané strouhaným tvarohem a cukrem.

Prohlédněte si fotogalerii z kurzu i hotová jídla:

Vaříme po moravsku s časopisem Gurmet a Evou Gajdošík
Fotogalerie

Vaříme po moravsku s časopisem Gurmet a Evou Gajdošík

Shrnutí? Byla to zábava, velmi příjemně strávený večer, při kterém jsme se něco naučili, moc dobře jsme se najedli a na závěr jsme si slíbili, že se potkáme na dalších kurzech. Já osobně jsem v sobě odblokovala ostych z přípravy knedlíků. Až budu příště dělat třeba svíčkovou, nebudu muset prosit maminku, aby mi k ní vyrobila knedlíky, už je zvládnu sama!

Pozvánka na další kurzy vaření s Gurmetem:

Jak chutná Asie

Tomáš Kalina, šéfkuchař pražského hotelu Noodles, vás v dalším kurzu zasvětí do tajů asijské kuchyně. Seznámí vás s exotickými surovinami a naučí vás je používat. Pod jeho vedením si připravíte kompletní asijské menu od předkrmu po dezert. Termín kurzu: 24. 2. 2014. Zvýhodněná cena pro čtenáře časopisu Gurmet: 1990 Kč.

Vařte jako Jamie

Martin Škoda, "raketa" na české kulinární scéně, vyzve na pomyslný souboj Jamieho Olivera, s nímž bývá často srovnáván. Termín kurzu: 24. 3. 2014. Zvýhodněná cena pro čtenáře časopisu Gurmet: 1990 Kč.

Více informací na www.igurmet.cz

Autor: Klára Michalová

Video reportáže: Zuzana Schneidewind

Nejlepší recepty e-mailem

Zanechte nám svůj e-mail a 1x týdně vás upozorníme na to nejnovější a nejlepší z našeho webu.

Newsletter

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů

background
Sdílejte článek
Štítky časopis omáčka Libor Bouček vývar máslo středomořská kuchyně knedlík rajská omáčka James Oliver gurmet

Návrhy pro vás

Pečená vejce se šunkou, čedarem a hráškem podle Buchty v troubě – snídaně pro celou rodinu z jednoho pekáče Předkrmy a chuťovky

Pečená vejce se šunkou, čedarem a hráškem podle Buchty v troubě – snídaně pro celou rodinu z jednoho pekáče

Smetanová panna cotta s marinovanou rebarborou a svěžím sorbetem podle receptu z Vinografu Sladké

Smetanová panna cotta s marinovanou rebarborou a svěžím sorbetem podle receptu z Vinografu

Dušená hovězí líčka po asijsku s mrkvovým pyré – jemné maso v omáčce plné chutí Maso

Dušená hovězí líčka po asijsku s mrkvovým pyré – jemné maso v omáčce plné chutí

Rybízové želé s rozmarýnem – na tousty s máslem, ale i jako výtečná chuťovka k sýrům Ovoce

Rybízové želé s rozmarýnem – na tousty s máslem, ale i jako výtečná chuťovka k sýrům

Sépiové černé špagety s krevetami a cuketou – tradiční italský recept s chutí moře Těstoviny

Sépiové černé špagety s krevetami a cuketou – tradiční italský recept s chutí moře

Kuřecí paličky s limetkou a ostrým chilli dipem – ideální na gril i do trouby Maso

Kuřecí paličky s limetkou a ostrým chilli dipem – ideální na gril i do trouby

Malinový sen – křehký koláč s tvarohovou náplní s malinovým džemem Sladké

Malinový sen – křehký koláč s tvarohovou náplní s malinovým džemem

Šťavnatá sekaná plněná cuketou, paprikou a slaninou – tip na výtečný oběd z trouby Maso

Šťavnatá sekaná plněná cuketou, paprikou a slaninou – tip na výtečný oběd z trouby


Přečtěte si také

Nápoje
Domácí ledové chai latté – recept na populární kořeněný nápoj krok za krokem

Domácí ledové chai latté – recept na populární kořeněný nápoj krok za krokem

Předkrmy a chuťovky
Pečená vejce se šunkou, čedarem a hráškem podle Buchty v troubě – snídaně pro celou rodinu z jednoho pekáče

Pečená vejce se šunkou, čedarem a hráškem podle Buchty v troubě – snídaně pro celou rodinu z jednoho pekáče

Sladké
Smetanová panna cotta s marinovanou rebarborou a svěžím sorbetem podle receptu z Vinografu

Smetanová panna cotta s marinovanou rebarborou a svěžím sorbetem podle receptu z Vinografu

Maso
Dušená hovězí líčka po asijsku s mrkvovým pyré – jemné maso v omáčce plné chutí

Dušená hovězí líčka po asijsku s mrkvovým pyré – jemné maso v omáčce plné chutí

Ovoce
Rybízové želé s rozmarýnem – na tousty s máslem, ale i jako výtečná chuťovka k sýrům

Rybízové želé s rozmarýnem – na tousty s máslem, ale i jako výtečná chuťovka k sýrům

Novinky
Kam na kávu, oběd nebo drink během KVIFF? Tipy na podniky, které si ve Varech zamilujete

Kam na kávu, oběd nebo drink během KVIFF? Tipy na podniky, které si ve Varech zamilujete

Těstoviny
Sépiové černé špagety s krevetami a cuketou – tradiční italský recept s chutí moře

Sépiové černé špagety s krevetami a cuketou – tradiční italský recept s chutí moře

Maso
Kuřecí paličky s limetkou a ostrým chilli dipem – ideální na gril i do trouby

Kuřecí paličky s limetkou a ostrým chilli dipem – ideální na gril i do trouby

Recepty

  • Těstoviny
  • Sladké
  • Maso
  • Zelenina
  • Nápoje
  • Ryby a mořské plody
  • Polévky
  • Předkrmy a chuťovky
  • Vegetariánské
  • Ovoce
  • Saláty
  • Přílohy
Těstoviny
Sépiové černé špagety s krevetami a cuketou – tradiční italský recept s chutí moře

Sépiové černé špagety s krevetami a cuketou – tradiční italský recept s chutí moře

Gratinované cukety plněné tarhoňou a kozím sýrem – oběd plný letních chutí a vůní Recepty

Gratinované cukety plněné tarhoňou a kozím sýrem – oběd plný letních chutí a vůní

Penne se sušenými rajčaty, rukolou a česnekem – snadný oběd do 20 minut Recepty

Penne se sušenými rajčaty, rukolou a česnekem – snadný oběd do 20 minut

Sladké
Smetanová panna cotta s marinovanou rebarborou a svěžím sorbetem podle receptu z Vinografu

Smetanová panna cotta s marinovanou rebarborou a svěžím sorbetem podle receptu z Vinografu

Rybízové želé s rozmarýnem – na tousty s máslem, ale i jako výtečná chuťovka k sýrům Ovoce

Rybízové želé s rozmarýnem – na tousty s máslem, ale i jako výtečná chuťovka k sýrům

Malinový sen – křehký koláč s tvarohovou náplní s malinovým džemem Sladké

Malinový sen – křehký koláč s tvarohovou náplní s malinovým džemem

Maso
Dušená hovězí líčka po asijsku s mrkvovým pyré – jemné maso v omáčce plné chutí

Dušená hovězí líčka po asijsku s mrkvovým pyré – jemné maso v omáčce plné chutí

Kuřecí paličky s limetkou a ostrým chilli dipem – ideální na gril i do trouby Maso

Kuřecí paličky s limetkou a ostrým chilli dipem – ideální na gril i do trouby

Šťavnatá sekaná plněná cuketou, paprikou a slaninou – tip na výtečný oběd z trouby Maso

Šťavnatá sekaná plněná cuketou, paprikou a slaninou – tip na výtečný oběd z trouby

Vegetariánské
Palak tofu – indická omáčka z kořeněného špenátu s tofu místo panýru

Palak tofu – indická omáčka z kořeněného špenátu s tofu místo panýru

Risi e bisi: Tradiční italské rizoto s hráškem a šunkou pochází z Benátek Vegetariánské

Risi e bisi: Tradiční italské rizoto s hráškem a šunkou pochází z Benátek

Salsa pico de gallo – čerstvá salsa z rajčat s chilli a koriandrem je ideální ke křupavým nachos Zelenina

Salsa pico de gallo – čerstvá salsa z rajčat s chilli a koriandrem je ideální ke křupavým nachos

Nápoje
Domácí ledové chai latté – recept na populární kořeněný nápoj krok za krokem

Domácí ledové chai latté – recept na populární kořeněný nápoj krok za krokem

Kouzlo léta ve skleničce: Připravte svatojánskou ořechovku jako za starých časů Nápoje

Kouzlo léta ve skleničce: Připravte svatojánskou ořechovku jako za starých časů

Ledové Matcha Strawberry Latté: Tříbarevný letní drink, který frčí v kavárnách Nápoje

Ledové Matcha Strawberry Latté: Tříbarevný letní drink, který frčí v kavárnách

Těstoviny
Sépiové černé špagety s krevetami a cuketou – tradiční italský recept s chutí moře

Sépiové černé špagety s krevetami a cuketou – tradiční italský recept s chutí moře

Losos s bramborovo-chřestovým pyré, dušeným špenátem a citrusovým máslem Ryby a mořské plody

Losos s bramborovo-chřestovým pyré, dušeným špenátem a citrusovým máslem

Sezamový losos se soba nudlemi – rychlá a zdravá večeře s asijským šmrncem Recepty

Sezamový losos se soba nudlemi – rychlá a zdravá večeře s asijským šmrncem

Polévky
Thajská brokolicová polévka – překvapí lehce pikantní chutí a krémovou konzistencí díky kokosovému mléku

Thajská brokolicová polévka – překvapí lehce pikantní chutí a krémovou konzistencí díky kokosovému mléku

Rajčatová polévka s bílými fazolemi a tymiánem – proměňte zásoby ze spíže v rychlou a sytou večeři Polévky

Rajčatová polévka s bílými fazolemi a tymiánem – proměňte zásoby ze spíže v rychlou a sytou večeři

Slovenská krémová polévka z brambor s ovčí brynzou – sytý a voňavý demikát Polévky

Slovenská krémová polévka z brambor s ovčí brynzou – sytý a voňavý demikát

Předkrmy a chuťovky
Pečená vejce se šunkou, čedarem a hráškem podle Buchty v troubě – snídaně pro celou rodinu z jednoho pekáče

Pečená vejce se šunkou, čedarem a hráškem podle Buchty v troubě – snídaně pro celou rodinu z jednoho pekáče

Salsa pico de gallo – čerstvá salsa z rajčat s chilli a koriandrem je ideální ke křupavým nachos Zelenina

Salsa pico de gallo – čerstvá salsa z rajčat s chilli a koriandrem je ideální ke křupavým nachos

Poklady belgické kuchyně: Peprný sýrový koláč Flamiche de Dinant – hromada sýra, vajec a pepře jsou základem této originální pochoutky Předkrmy a chuťovky

Poklady belgické kuchyně: Peprný sýrový koláč Flamiche de Dinant – hromada sýra, vajec a pepře jsou základem této originální pochoutky

Vegetariánské
Palak tofu – indická omáčka z kořeněného špenátu s tofu místo panýru

Palak tofu – indická omáčka z kořeněného špenátu s tofu místo panýru

Risi e bisi: Tradiční italské rizoto s hráškem a šunkou pochází z Benátek Vegetariánské

Risi e bisi: Tradiční italské rizoto s hráškem a šunkou pochází z Benátek

Zapečené papriky plněné rýží, zeleninou a bylinkami – perfektní oběd pro letní dny Vegetariánské

Zapečené papriky plněné rýží, zeleninou a bylinkami – perfektní oběd pro letní dny

Ovoce
Rybízové želé s rozmarýnem – na tousty s máslem, ale i jako výtečná chuťovka k sýrům

Rybízové želé s rozmarýnem – na tousty s máslem, ale i jako výtečná chuťovka k sýrům

Malinový sen – křehký koláč s tvarohovou náplní s malinovým džemem Sladké

Malinový sen – křehký koláč s tvarohovou náplní s malinovým džemem

Malinové řezy s pudinkem a sněhovou čepicí – recept na letní dezert jako z cukrárny Sladké

Malinové řezy s pudinkem a sněhovou čepicí – recept na letní dezert jako z cukrárny

Saláty
Letní salát s krůtím masem, slaninou, fazolkami a jablkem – vydatné jídlo pro všední den

Letní salát s krůtím masem, slaninou, fazolkami a jablkem – vydatné jídlo pro všední den

Francouzský salát Niçoise – ideální letní oběd osvěží, zasytí i dodá bílkoviny Saláty

Francouzský salát Niçoise – ideální letní oběd osvěží, zasytí i dodá bílkoviny

Letní salát s pečenými rozbouchanými brambůrkami – ideální příloha ke grilovačce Saláty
4

Letní salát s pečenými rozbouchanými brambůrkami – ideální příloha ke grilovačce

Vegetariánské
Risi e bisi: Tradiční italské rizoto s hráškem a šunkou pochází z Benátek

Risi e bisi: Tradiční italské rizoto s hráškem a šunkou pochází z Benátek

Letní salát s pečenými rozbouchanými brambůrkami – ideální příloha ke grilovačce Saláty
4

Letní salát s pečenými rozbouchanými brambůrkami – ideální příloha ke grilovačce

Těhotnej kuchař: České rizoto z pečeného kuřete – oblíbená klasika v perfektním provedení Přílohy

Těhotnej kuchař: České rizoto z pečeného kuřete – oblíbená klasika v perfektním provedení

prima-cnn-news

Škody po blackoutu budou velké. Bez proudu bylo přes milion odběratelů ON-LINE: Douglas prozradil, co poradil jeho otec Formanovi. Padla i ostrá slova o Trumpovi Dopravní kolaps na dálnicích do Chorvatska. Obří kolony způsobil koncert pro půl milionu lidí

prima-zeny

Sledujte živě Michaela Douglase ve Varech. Stihl už kachnu, pivo i pochlubit se češtinou Červený koberec ve Varech ovládl Peroutka s vlečkou, Švandová s vnučkou a statečná Bartošková Letní novinky na prima+: Skutečný příběh Nataschy Kampusch i pokračování Elišky a Damiána

prima-zoom

Co kdyby nečekaně zmizel Měsíc? Máte pravidelné noční můry? Obrovský výzkum srovnal jejich škodlivost s kouřením a přejídáním Nález, který v Česku nemá obdoby. Obrovské keltské osídlení ukrývalo zlaté mince a šperky

prima-fresh

Domácí ledové chai latté – recept na populární kořeněný nápoj krok za krokem Pečená vejce se šunkou, čedarem a hráškem podle Buchty v troubě – snídaně pro celou rodinu z jednoho pekáče Smetanová panna cotta s marinovanou rebarborou a svěžím sorbetem podle receptu z Vinografu

prima-cool

Všimli jste si Dartha Maula v Andorovi? Sledujte živě Michaela Douglase ve Varech. Stihl už kachnu, pivo i pochlubit se češtinou Opustil nás Julian McMahon z Plastické chirurgie s. r. o. a Čarodějek

playboy

Co vás čeká v magazínu Playboy červenec – srpen 2025? Playboy v Česku pokračuje. Letní vydání s Lyndah Célin Broda potvrzuje sílu značky Věční dramatici a mistři výmluv: Pět znamení emocionálních analfabetů

lajk

Amanda Bynes chce shodit. Přiznala užívání léku na hubnutí, který frčí mezi celebritami Xholakys chce seknout se svlékáním. V nové kariéře chce lidem pomáhat duševně Rychlé miliony českých influencerů: Sharlota a Stejk přiznali konkrétní částky

prima-living

Jessica Alba prodala své luxusní sídlo v Beverly Hills. Nový majitel zaplatil astronomickou částku Režisér Jan Hřebejk má dva domovy. S rodinou žije na hausbótu a v luxusní vile Vila Šafránkové a Abrháma zeje prázdnotou. Potomci se o dům ani zahradu nestarají

Populární témata

Jak zhubnout Nejlepší filmy 2024 Nejlepší horory TV program Změna času Partie Počasí Kdy budou volby ZOO Nové začátky Auto – katalog 7 pádů Honzy Dědka Volby 2025 Svařené víno Tatarák podle Pohlreicha Aloe vera Pěstování lichořeřišnice Výpočet ascendentu Tvarohové knedlíky Nejlepší palačinky Švestkový koláč

O FTV Prima Management Volná místa Press Reklama Castingy a výzvy HbbTV Kontakty Podmínky užívání Zpracování osobních údajů Cookies Nápověda Vlastník FTV Prima spol. s r.o. Redakce Nahlásit chybu Nastavení soukromí
App Store Google Play
© FTV Prima spol. s r.o.