Suroviny
- žampion 8 ks
- kuřecí maso 350 g
- paprika 3 ks
- kuřecí játra 250 g
- sůl
- cikánská omáčka
- černý mletý pepř
- chilli koření
- ementál
Postup přípravy
Oloupanou cibuli s očištěnými, středně velkými žampiony rozpůlíme a nakrájíme na plátky. Papriku nakrájíme na nudličky. Vše dáme smažit na rozehřátou pánev s trochou oleje. Osolíme, opepříme, smažíme doměkka a poté vyjmeme.
Během smažení si opláchneme a očistíme kuřecí maso s kuřecími játry a nakrájíme na nudličky. Osolíme, opepříme, přidáme podle chuti chilli koření a osmažíme doměkka. Do masa vmícháme již připravenou zeleninovou směs, zalijeme cikánskou omáčkou a pořádně promícháme.
Pikantní masovou směs rozložíme na osmažené bramboráky a posypeme strouhaným sýrem a podáváme.