Dezert
- piškoty 2 balíček
Náplň
- niva 160-200 g
Postup přípravy
Pomazánková másla, šlehačky a cukr vyšleháme do hustého krému
Dno dortové formy vyložíme piškoty namočenými v kávě s rumem
Na ně navrstvíme krém a postup opakujeme, dokud máme suroviny
Končíme vrstvou krému, kterou posypeme kakaem
Dáme do lednice vychladit a podáváme
edkrm Broskev s nivou a ořechy Ingredience: 10 půlek kompotovaných broskví listy hlávkového salátu 40 g vlašských ořechů na zdobení náplň: 160–200 g pomazánkového másla 160–200 g nivy 2 ks sterilované okurky postup: Přichystáme si náplň
Smícháme pomazánkové máslo s nivou a přimícháme na kousky nakrájenou sterilovanou okurku
Kompot přecedíme, talíř nazdobíme salátem a broskve plníme připravenou směsí
Hotový výrobek ozdobíme vlašskými ořechy
DezertTiramisuIngredience:
|