Předkrmy a chuťovky Velikonoční nádivka s uzeným masem a kopřivami podle Marka Bendla z Orea Resortu Horizont
Hlavní jídla Masové koule neboli klopsy zapečené se zeleninou: Jednoduché a chutné jídlo z jednoho pekáče
Vegetariánské Smažené Blaťácké zlato v mandlích s bramborem a bylinkovým tvarohem podle Jana Pípala z Vinohradského Parlamentu
Maso Lepkavé kuře teriyaki s pak choi zelím na česneku podle Šona – jednoduchá a rychlá večeře v asijském stylu
Ryby a mořské plody Pečený losos s jarním bramborovým salátem – rychlá a zdravá večeře pro všední den
Maso Lepkavé kuře teriyaki s pak choi zelím na česneku podle Šona – jednoduchá a rychlá večeře v asijském stylu
Ryby a mořské plody Pečený losos s jarním bramborovým salátem – rychlá a zdravá večeře pro všední den