Maso Vietnamské národní jídlo Thịt rang cháy cạnh neboli karamelizovaný bůček podle Kevina z restaurace Sia
Vegetariánské Smažený sýr v housce aneb tak trochu jiný smažák – perfektní náhrada burgeru, kterou připravíte doma na pánvi
Maso Dušená vepřová líčka na houbách – křehké maso ve voňavé omáčce je ideální podzimní oběd na neděli.
Polévky Kimchi jjigae – korejská pikantní polévka s bůčkem a tofu, která vás zahřeje na těle i na duši
Maso Dušená vepřová líčka na houbách – křehké maso ve voňavé omáčce je ideální podzimní oběd na neděli.
Polévky Kimchi jjigae – korejská pikantní polévka s bůčkem a tofu, která vás zahřeje na těle i na duši
Saláty Ensalada Murciana – osvěžující španělský salát z Murcie se zásadně připravuje z konzervovaných rajčat