Recepty Grilovaný kuřecí supreme se zeleným chřestem na másle podle Jana Pípala z Vinohradského Parlamentu
Předkrmy a chuťovky Plněná vajíčka s bylinkovým krémem a pršutem – jarní chuťovka z vykoledovaných vajec
Recepty Venezuelské placky arepas s medvědím česnekem a jehněčím hřbetem podle receptu ze SenSa Bistro
Vegetariánské Smažené olomoucké tvarůžky s hranolky a majonézou z medvědího česneku podle Jana Pípala z Vinohradského Parlamentu
Sladké Šuhajdy podle Pavla Berkyho – moderní verze nepečených čokoládových košíčků plněných ořechovým krémem
Těstoviny Paccheri della nonna – zapečené těstoviny s masovými kuličkami v rajčatové omáčce podle restaurace Rossopomodoro
Ryby a mořské plody Kapr na karamelu s kokosovým mlékem – exotické spojení sladké, pikantní a jemně slané chuti
Těstoviny Paccheri della nonna – zapečené těstoviny s masovými kuličkami v rajčatové omáčce podle restaurace Rossopomodoro
Sladké Šuhajdy podle Pavla Berkyho – moderní verze nepečených čokoládových košíčků plněných ořechovým krémem
Těstoviny Paccheri della nonna – zapečené těstoviny s masovými kuličkami v rajčatové omáčce podle restaurace Rossopomodoro
Zelenina Smetanové brambory al forno podle Jamieho Olivera – zapečená příloha s fenyklem a parmazánem
Předkrmy a chuťovky Vánoční focaccia – nadýchaný chlebový skvost provoněný olivovým olejem a bylinkami
Předkrmy a chuťovky Hermelínový salát se salámem a vejci – krémová delikatesa, která chutná nejlépe uleželá