Maso Pomalu tažený hovězí brisket s omáčkou z portského vína a restované houby s kadeřávkem podle Lukáše Soukupa z restaurace Brambory
Vegetariánské VE VARU: Bramborovo-parmazánový muffin s hlívou královskou v tymiánové omáčce podle Davida Müllera
Maso Těhotnej kuchař: Zadělávaná kuřecí srdíčka s rýží – velmi chutné jídlo ve stylu za málo peněz hodně muziky
Zelenina Salsa pico de gallo – čerstvá salsa z rajčat s chilli a koriandrem je ideální ke křupavým nachos
Sladké Ålandská palačinka (Ålandspannkaka) pečená v troubě podle Kristiny Lund – vyzkoušejte netradiční skandinávský dezert
Maso Těhotnej kuchař: Zadělávaná kuřecí srdíčka s rýží – velmi chutné jídlo ve stylu za málo peněz hodně muziky
Polévky Thajská brokolicová polévka – překvapí lehce pikantní chutí a krémovou konzistencí díky kokosovému mléku
Zelenina Salsa pico de gallo – čerstvá salsa z rajčat s chilli a koriandrem je ideální ke křupavým nachos