Vegetariánské Bez masa: Jednoduché květákové kari s cizrnou, hráškem a omáčkou vonící po citronové trávě
Polévky Thajská brokolicová polévka – překvapí lehce pikantní chutí a krémovou konzistencí díky kokosovému mléku
Maso Bún bò Nam Bô podle Šona – vietnamské hovězí s rýžovými nudlemi s tajným trikem na křehké masíčko
Ryby a mořské plody Grilovaná pražma s miso máslem a teriyaki omáčkou podle Jiřího Štifta z restaurace Sia
Omáčky Krůtí kostky na smetaně à la svíčková – klasická omáčka z kořenové zeleniny s křehkým masem nakládaným ve svěží marinádě
Předkrmy a chuťovky Filo taštičky plněné tuňákovou směsí s olivami a gorgonzolou – chuťovka ke sklence vína
Těstoviny Paccheri della nonna – zapečené těstoviny s masovými kuličkami v rajčatové omáčce podle restaurace Rossopomodoro
Zelenina Smetanové brambory al forno podle Jamieho Olivera – zapečená příloha s fenyklem a parmazánem
Předkrmy a chuťovky Filo taštičky plněné tuňákovou směsí s olivami a gorgonzolou – chuťovka ke sklence vína