Na krém
- mascarpone 250 g
- cukr 3 lžíce
Head
- kakao 2 lžíce
Na krém
- smetana 250 ml
- ztužovač 1 dávka
Head
- ovoce 1 dávka
- poleva 1 balení
Postup přípravy
1
Žloutky utřeme s cukrem do pěny
Přidáme mouku s práškem do pečiva a kakao
Nakonec ušleháme sníh z bílků, promícháme a vylijeme na plech
2
Pečeme v troubě na 170 stupňů asi 8 minut
3
Šlehačku a ztužovač vyšleháme dotuha, přidáme mascarpone, cukry, rum
4
Upečený plát potřeme krémem, poklademe ovocem a plát přehneme
Polijeme čokoládou, vychladíme a podáváme nakrájené s přízdobou z ovoce a šlehačky
dokončením je posypeme sýrem