Višňový čokokoláč
Zdroj: Smoothcooking.cz
Višňový čokokoláč
Zdroj:
Smoothcooking.cz
Postup přípravy
-
Předehřejte si troubu na 160 °C. Připravte si mísu, ve které budeme zpracovávat těsto a vložte do ní kakao.
-
Dále máslo, poté přidejte cukr a jedno celé vejce.
-
Přisypejte mouku, kypřicí prášek a nakonec mléko. Těsto zpracujte.
-
Vypeckujte si třešně nebo višně.
-
Formu si vymažte máslem a vysypte hrubou moukou, např. pekáček o rozměrech 20x15 cm.
-
Těsto vylijte do formy, navrch nasypte třeště nebo višně.
-
Dále kusy ořechů a nakonec kusy mléčné čokolády.
-
Celou formu vložte do předehřáté trouby a nechte péct. Podávejte klidně ještě teplé.
Višňový čokokoláč 2
Zdroj: Smoothcooking.cz
Višňový čokokoláč 2
Zdroj:
Smoothcooking.cz