reklama

zavřít

Najděte si recept

Co hledáte? Jídlo, ingredience, pořad nebo kuchař…
Smazat

reklama

Webové stránky skupiny Prima používají cookies k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti. Používáním tohoto webu souhlasíte s užitím cookies v rámci webů skupiny Prima. Více informací
Beru na vědomí
Vaflové řezy ze slaných arašídů s meruňkovým džemem a čokoládou
Autor: archiv Josef Maršálek Vaflové řezy ze slaných arašídů s meruňkovým džemem a čokoládou

Vaflové řezy ze slaných arašídů s meruňkovým džemem a čokoládou

Hodnoceno: 4x
Pokud rádi zkoušíte nové recepty na sladké dobroty, vyzkoušejte tento návod od cukráře Josefa Maršálka. Půvabné řezy chutnají velmi neotřele díky slaným arašídům a krásně je ozdobí poleva z Ruby (červené) čokolády, která je v cukrařině velkým hitem.
do 1 hodiny

reklama

Suroviny

Těsto:

reklama

Postup

  1. Všechny ingredience krátce zpracujte v pevné těsto; rozválejte na plech vyložený pečicím papírem a ve vyhřáté troubě upečte při 170 °C dozlatova.
  2. Plát těsta rozřízněte napůl a nechte vychladnout. Džem natřete na jednu polovinu plátu a druhý na něj přilepte.
  3. Nechte přes noc v lednici, druhý den povrch potřete rozehřátou Ruby čokoládou a omramorujte hořkou. Nechte ztuhnout a poté horkým nožem nakrájejte na kostky
    3 x 3 cm.
  4. Skladujte na suchém místě. 
Vaflové řezy ze slaných arašídů s meruňkovým džemem a čokoládou
Autor: archiv Josef Maršálek Vaflové řezy ze slaných arašídů s meruňkovým džemem a čokoládou

reklama

Související témata: řezy , slané arašídy , cukroví , Josef Maršálek , Sladké

reklama