návrat zpět

Najděte si recept

Reklama
Webové stránky skupiny Prima používají cookies k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti. Používáním tohoto webu souhlasíte s užitím cookies v rámci webů skupiny Prima. Více informací
Souhlasím
Reklama

Salát se špenátem, klobáskou, cizrnou a zelenými fazolkami

Hodnoceno: 0x
4 porce
do 30 minut
Salát se špenátem, klobáskou, cizrnou a zelenými fazolkami
Autor: isifa.com Salát se špenátem, klobáskou, cizrnou a zelenými fazolkami
Základem salátu je cizrna, která je nabitá minerály a je považována za nejzdravější z luštěnin. Spolu se zelenými fazolkami, špenátem a klobáskou je z ní vydatný salát, který si zamilujete.

Postup

  1. Na pánvi rozpalte máslo a nasypte na tenká kolečka nakrájenou klobásku a opékejte, dokud nebude navrchu křupavá. Klobásku vyndejte a do pánve nasypte propláchnutou a okapanou cizrnu, dobře ji promíchejte, aby se obalila šťávou v pánvi. Přidejte fazolky, půlku zálivky a vařte asi 1 minutu. Do pánve vraťte klobásku, přidejte petrželku a vše dobře promíchejte.
  2. Zálivka: Do mixéru dejte česnek, hořčici, cukr a ocet. Mixujte a pomalu přilévejte olej.
  3. Při podávání: Cizrnovou směs dejte na talíře, vmíchejte do ní špenát, navrch posypte nasekanou cibulí a pokropte zbývající zálivkou.

Salát se špenátem, klobáskou, cizrnou a zelenými fazolkami Foto: isifa.com

Salát se špenátem, klobáskou, cizrnou a zelenými fazolkami. Foto: isifa.com

 

Vyzkoušejte další recepty s cizrnou: