Webové stránky skupiny Prima používají cookies k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti. Používáním tohoto webu souhlasíte s užitím cookies v rámci webů skupiny Prima. Více informací
Souhlasím
návrat zpět

Vyhledávání

Co hledáte?
Smazat
Reklama

Rybí koláč s rösti

4 porce
do 1 hodiny
Rybí koláč s rösti
Rybí koláč s rösti Autor: profimedia.cz
Rybí koláče se v Česku moc často nepřipravují a je to velká škoda. Připravené jsou za chvíli a můžete vybírat z mnoha a mnoha variant. Třeba jako v tomto receptu s chřestem a koprem.
Reklama
Reklama

Postup

  1. Do hrnce s vařící vodou dejte brambory, vodu opět přiveďte do varu a potom na mírném ohni vařte 10 minut. Nechte je dobře okapat.
  2. Troubu předehřejte na 190 °C. Tresku, holandskou omáčku, nakrájený chřest, kopr a kapary dejte do koláčové formy.
  3. Raději v gumových rukavicích (protože můžou být stále horké) brambory oloupejte. Nahrubo je nastrouhejte na struhadle.
  4. Pomocí špachtle přemístěte kopečky brambor na rybí směsi. Na brambory poklaďte kousky másla a dobře ochuťte solí a pepřem.
  5. Pečte 25 minut, až budou brambory zlaté a ryba s chřestem měkké.
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama