návrat zpět

Najděte si recept

Reklama
Webové stránky skupiny Prima používají cookies k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti. Používáním tohoto webu souhlasíte s užitím cookies v rámci webů skupiny Prima. Více informací
Souhlasím
Reklama

Plněné portobello žampiony se sýrem halloumi

Hodnoceno: 2x
4 porce
do 1 hodiny
Plněné portobello žampiony se sýrem halloumi
Autor: PG foodies pro FINO Plněné portobello žampiony se sýrem halloumi
Plněné žampiony jsou oblíbený předkrm, ale pokud zvolíte velké hnědé portobello žampiony, můžete je směle podávat i jako hlavní chod. Ideální rychlá a lehká večeře, stačí ji doplnit dobrým pečivem a čerstvým listovým salátem.

Postup

  1. Předehřejte si troubu na 200 °C. 
  2. V malé misce si připravíme náplň. Smíchejte si nastrouhaný halloumi sýr, rozdrcený stroužek česneku, najemno nasekanou bazalku, jarní cibulku, změklé máslo, piniové oříšky, sůl a špetku pepře.
  3. Žampiony naplňte sýrovou směsí, zabalte do pečicího papíru s alobalem a pečte 25 minut. Poté částečně rozbalte a pečte dalších 10 minut v režimu gril. 
Související témata: portobello , žampiony , plněné žampiony , sýr halloumi