návrat zpět

Najděte si recept

Reklama
Webové stránky skupiny Prima používají cookies k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti. Používáním tohoto webu souhlasíte s užitím cookies v rámci webů skupiny Prima. Více informací
Souhlasím
Reklama

Otestujte nejlepší recepty na oblíbené plněné žampiony

Plněné portobello houby ve stylu caprese
Plněné portobello houby ve stylu caprese
Plněné žampiony jsou oblíbeným předkrmem nebo skvělým tipem na rychlou a lehkou večeři. Způsobů, jak je připravit, existuje mnoho a fantazii se v tomto případě meze nekladou! Inspirujte se našimi recepty...
21. 10. 2016

 

Klasické bílé žampiony mají velmi jemnou chuť a můžete je tedy zapéct i s chuťově výraznou náplní. Pokud zvolíte hnědé žampiony, volte jemnější náplň, aby vynikla výraznější houbová chuť. Což platí i u lesních hub – obdobně se dají nadívat třeba holubinky, masáci i hříbky.

A rozhodně vyzkoušejte výborné houby Portobello, což je také druh žampionu, ale větší velikosti, do kterého se vejde ještě víc lahodné náplně.

Připravila Klára Michalová

Související témata: nejlepší recepty , žampiony , plněné žampiony
Reklama