Našlehaná feta s pečenými rajčátky
Zdroj: L.A. CREATIVE FOOD
Našlehaná feta s pečenými rajčátky
Zdroj:
L.A. CREATIVE FOOD
Velmi nevšední svého druhu dip nebo pomazánka, která nechá zazářit dokonalým letním rajčatům. Ovčí feta má výraznou chuť, kterou krásně zjemní krémový sýr. Rajčátka pečením krásně zesládnou a společně se slaným základem vytvoří nejdokonalejší předkrm či chuťovku letošního léta!
4 porce
60 minut
středomořská
Postup přípravy
-
Troubu předehřejte na 180 °C. Na plech vyložený pečicím papírem rozložte rajčata (případně rozpůlená), zakapejte je olivovým olejem, osolte, opepřete a pečte 20 až 25 minut.
-
V míse utřete fetu, krémový sýr, 120 ml oleje a případně trochu vody dohladka. Vmíchejte med, citronovou kůru a podle chuti osolte a opepřete. Vše můžete také rozmixovat.
-
Navrch rozložte opečená rajčata, posypte lístky bylinek a ještě pomelte pepřem. Podávejte nejlépe s opečenými plátky bagety nebo jako dip s chipsy či tyčinkami.
Našlehaná feta s pečenými rajčátky
Zdroj: L.A. CREATIVE FOOD
Našlehaná feta s pečenými rajčátky
Zdroj:
L.A. CREATIVE FOOD