Mangový krém

Moje hodnocení
6x

Dezert z tofu? Opravdu se nemusíte bát. :) Krém má díky němu super krémovou konzistenci. Je třeba vybrat pevné a neochucené. Doporučujeme také použít předem mražené ovoce, výsledek bude krémovější. A nezapomínejte, banán musí být opravdu zralý, jinak vám krém neosladí.

3 porce
10 minut

Suroviny

Na podávání

  • kokosový krém

Postup přípravy

  1. Vše rozmixujte dohladka a podávejte s kokosovým krémem a dalším exotickým ovocem.

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů

Zdroj receptu

P&G Foodies

P&G Foodies P&G Foodies

Blog www.PGfoodies.com jsme začali psát po návratu z Anglie, kde jsme žili téměř celý rok. Díky strávenému času po boku kamarádky a šéfkuchařky Saimy Khan jsme začali vnímat jídlo úplně v jiných rozměrech. Začali jsme si ho užívat a naučili jsme se zpracovat zeleninu tak, že bez ní už nemůžeme být. Zároveň myslíme na to, aby jídlo i krásně vypadalo. Pomáhá to totiž k tomu, aby se naše rodina nebála něco "zdravějšího" ochutnat. Vyřadili jsme z jídelníčku lepek, rafinovaný cukr a snížili jsme příjem mléčných produktů, moc nám to vyhovuje a o tento způsob vaření se na blogu chceme podělit.

Vytvořili jsme si i vlastní e-shop www.honestmarket.cz s produkty, které nesmějí u nás v kuchyni chybět.


Přečtěte si také

Recepty