Jogurt s glazovaným kaki, pistáciemi a karamelem

Moje hodnocení
2x

Tato sladká pochoutka skvěle poslouží jako snídaně, na které si můžete smlsnout doma i venku. Chutnat bude také jako originální dezert.

1 porce
30 minut

Suroviny

Postup přípravy

  1. Kaki nakrájejte na plátky a ty ještě přepulte.
  2. Rozpalte pánev a dno zasypte cukrem, na který naskládejte kaki.
  3. Jakmile se cukr začne rozpouštět a kaki pustí trochu šťávy, vyndejte ovoce ven a karamel zalijte smetanou.
  4. Směs zamíchejte. Na jogurt naskládejte glazované kaki, posypejte rozdrcenými nebo nasekanými ořechy a nakonec zalijte karamelem.

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů

Zdroj receptu

Tereza Pánková

redaktorka FTV Prima

Přečtěte si také

Recepty