Najděte si recept
Na co máte chuť?

Jogurt s glazovaným kaki, pistáciemi a karamelem
Tato sladká pochoutka skvěle poslouží jako snídaně, na které si můžete smlsnout doma i venku. Chutnat bude také jako originální dezert.
do 30 minut
1–2 porce
Suroviny (1–2 porce)
- kaki Persimon Bouquet 1 ks
- třtinový cukr 3 lžíce
- smetana 30 ml
- bílý jogurt 150 g
- pistácie 1 hrst
Omlouváme se, snažíme se dohledat chybějící obrázek
Postup
- Kaki nakrájejte na plátky a ty ještě přepulte.
- Rozpalte pánev a dno zasypte cukrem, na který naskládejte kaki.
- Jakmile se cukr začne rozpouštět a kaki pustí trochu šťávy, vyndejte ovoce ven a karamel zalijte smetanou.
- Směs zamíchejte. Na jogurt naskládejte glazované kaki, posypejte rozdrcenými nebo nasekanými ořechy a nakonec zalijte karamelem.