reklama

zavřít

Najděte si recept

Co hledáte? Jídlo, ingredience, pořad nebo kuchař…
Smazat

reklama

Jarní kuře dušené ve vývaru se zeleninou
Autor: Marek Kučera Jarní kuře dušené ve vývaru se zeleninou

Jarní kuře dušené ve vývaru se zeleninou

Hodnoceno: 3x
Lahodný a rychlý „eintopf“ se všemi barvami jara. Díky dušení bude kuře nebesky šťavnaté a zelenina dodá pokrmu velkou porci svěžesti.
do 1 hodiny
4 porce

reklama

reklama

Postup

  1. Olej rozehřejte ve velkém silnostěnném kastrolu. Na mírném stupni pak smažte asi 5 minut cibuli, až zvláční, vložte maso a ze všech stran opečte, aby chytlo barvu.
  2. Do kastrolu vsypte brambory, zalijte vývarem, přidejte dost čerstvě nadrceného nebo namletého černého pepře a uveďte do varu. Kastrol přikryjte a na mírném varu duste asi 30 minut, až maso a brambory změknou.
  3. Vmíchejte brokolici, hrášek a cibulku a přikryté povařte ještě 5 minut. Vmíchejte pesto, prohřejte a podávejte.
Jarní kuře dušené ve vývaru se zeleninou
Autor: Marek Kučera Jarní kuře dušené ve vývaru se zeleninou

reklama

Související témata: kuře , dušené kuře , hrášek , brokolice , Hlavní jídla