Davide Lagomarsino

Jak to bylo, šéfe? Involtini di vitello podle Davida Lagomarsina

Moje hodnocení
6x

V sedmé epizodě Jak to bylo, šéfe? připravil Zdeněk Pohlreich spolu s italským šéfkuchařem Davidem Lagomarsinem tradiční recept na masové závitky z telecího hřbetu s restovanou cuketou.

1 porce
30 minut
italská

Suroviny

Postup přípravy

  1. Tenké plátky šunky a cukety orestujte na olivovém oleji v předem rozehřáté pánvi.
  2. Z telecího hřbetu ukrojte naříznutý plátek masa, který důkladně rozklepejte natenko. Telecí plátek pak osolte a opepřete. Posypte šalvějí a parmazánem. Orestované plátky šunky poklaďte na maso. Plátek zabalte do pevné rolky a zpevněte párátkem. Takto připravenou rolku osolte a opepřete. Z obou stran krátce orestujte na pánvi. Poté nechte dotáhnout v předehřáté troubě na 175 °C asi 5 minut.
  3. Plátky opečené cukety položte na talíř. Hotový hřbet nakrájejte na plátky, které vyskládejte na cuketu. Dozdobte a přelijte předem připravenou omáčkou z másla, bílého vína a šalvěje.

Všechny recepty z pořadu Jak to bylo, šéfe? nejdete v této kolekci:

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů

Zdroj receptu

Davide Lagomarsino


Přečtěte si také

Recepty