Suroviny
- olivový olej
- šunka
- cuketa
- telecí (telecí hřbet)
- šalvěj
- parmazán
- máslo
- bílé víno
- sůl
- čerstvě namletý pepř
Postup přípravy
- Tenké plátky šunky a cukety orestujte na olivovém oleji v předem rozehřáté pánvi.
- Z telecího hřbetu ukrojte naříznutý plátek masa, který důkladně rozklepejte natenko. Telecí plátek pak osolte a opepřete. Posypte šalvějí a parmazánem. Orestované plátky šunky poklaďte na maso. Plátek zabalte do pevné rolky a zpevněte párátkem. Takto připravenou rolku osolte a opepřete. Z obou stran krátce orestujte na pánvi. Poté nechte dotáhnout v předehřáté troubě na 175 °C asi 5 minut.
- Plátky opečené cukety položte na talíř. Hotový hřbet nakrájejte na plátky, které vyskládejte na cuketu. Dozdobte a přelijte předem připravenou omáčkou z másla, bílého vína a šalvěje.
Jak to bylo, šéfe? Involtini di vitello podle Davida Lagomarsina 2 Zdroj: FTV Prima / Hermina Press
Jak to bylo, šéfe? Involtini di vitello podle Davida Lagomarsina 3 Zdroj: FTV Prima / Hermina Press
Všechny recepty z pořadu Jak to bylo, šéfe? nejdete v této kolekci: