Najděte si recept
Na co máte chuť?

Grilované ředkvičky s jarní cibulkou v medovém nálevu
Suroviny (4 porce)
- ředkvičky 3 svazky
- jarní cibulka 1 svazek
- Med 2 lžíce
- Olivový olej 4 lžíce
- Česnek 1 velký stroužek
- Sůl
- čerstvě namletý pepř
Postup
- Do malé misky vložte med a dejte ho na chviličku do mikrovlnné trouby, aby se rozehřál.
- Do roztátého medu přidejte olivový olej, osolte, opepřete a do směsi přidejte prolisovaný česnek.
- Očistěte ředkvičky a nakrájejte je na čtvrtky. Jarním cibulkám ořízněte kořínky a cibulky nakrájejte na 4 kusy asi 5 cm dlouhé. Ředkvičky s cibulkami dejte do pekáčku a promíchejte je s připravenou marinádou.
- Pekáč dejte do trouby předehřáté na 250 stupňů s funkcí gril a pečte asi 15 minut. Podávejte horké nebo zastudena.
Grilované ředkvičky s jarní cibulkou v medovém nálevu, foto: Smoothcooking.cz
Smooth cooking aneb vaříme hladce
Ze začátku jsem si založila internetový zápisník, kam jsem zapisovala recepty pro mé přátele. Ale po roce ho začali sledovat i další lidé, tak jsem se rozhodla koupit si doménu a začít opravdu blogovat. Přidala jsem tomu duši a hlavně zapojila i můj osobní život. Do všech receptů přidávám hlavně kus sebe a obrovskou dávku úsměvu a elánu.
Můj blog Smoothcooking.cz je souhrn jednoduchých a rychlých receptů, které zvládne i úplný začátečník. Je proložen složitějšími recepty pro ty, kteří chtějí strávit u plotny i několik hodin. Najdete zde sladké, slané, ale i nápoje a smoothie.
Popisuji tipy, triky, inspiraci na to, jak být lepší kuchařkou či kuchařem, dále doporučené restaurace, ingredience a vybavení a food akce. Snažím se vám být opět o krok blíže, a tak jsem začala točit videorecepty a vlogy z food akcí.