Postup přípravy
Tvaroh si ušleháme se sýrem. Do vzniklé směsi přidáme šťávu a kůru z půlky citronu. Na každý plátek uzeného lososa přidáme hotovou směs a pořádně jej srolujeme. Podáváme s opečeným toustem.
Leona připravila rybí tatarák, pro někoho bylo maso, oddělené vidličkou, na moc velké kousky.
Tvaroh si ušleháme se sýrem. Do vzniklé směsi přidáme šťávu a kůru z půlky citronu. Na každý plátek uzeného lososa přidáme hotovou směs a pořádně jej srolujeme. Podáváme s opečeným toustem.
Zanechte nám svůj e-mail a 1x týdně vás upozorníme na to nejnovější a nejlepší z našeho webu.
Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů
prima-cnn-news
prima-zeny
prima-zoom
prima-fresh
prima-cool
playboy
lajk
prima-living