Head
- kuřecí maso 1 ks
- pórek 1 ks
Bramborová kaše
- máslo 1 ks
Head
- kukuřice 1 ks
- světlé pivo 1 kus
- med 2 lžíce
- olivový olej 1 ks
- kari koření 1 ks
- sůl 1 ks
- pepř 1 ks
Postup přípravy
- Kuřecí prsa očistíme, odblaníme a naložíme do směsí z olivového oleje, soli, pepře, kari koření, trochu světlého piva a dvě polévkové lžíce medu. Necháme marinovat nejméně tři hodiny, lepší nechat přes noc.
- Kuřecí prsa vyndáme, nařízneme kapsu a plníme nivou, kukuřicí a pórkem. Kuřecí kapsy zatáhneme na pánvi a poté dáme do trouby na 20 minut na 180°C. Podáváme s bramborovou kaší.
- Bramborová kaše: Brambory oloupeme, nakrájíme na kostičky a dáme vařit do osolené vody. Měkké brambory slijeme a rozšťoucháme spolu se smetanou a máslem do hladké konzistence.