Logo Prima Fresh Logo Prima Fresh
  • Menu
  • Recepty
  • Články
  • TV Program
  • Škola vaření
  • Recepty z TV
  • Speciál: Cukroví
  • Těhotnej kuchař
  • Sledujte prima+
  • Vyhledávání
  • Můj profil
    • Nastavení účtu
    • Odhlásit se
    • Máte již účet?
      Přihlásit se
    • Jste tu poprvé?
      Vytvořte si účet

Trendy:

Kuře
Polévky k večeři
Rychlé večeře
Česká kuchyně
Čokoláda
  • Témata
    • Recepty
    • Články
    • TV Program
    • Škola vaření
    • Recepty z TV
    • Speciál: Cukroví
    • Těhotnej kuchař
    • Sledujte prima+
  • Přihlášení
    • Můj profil
    • Odhlásit se
Sledujte nás
  • Oblíbené recepty
    • Houby
    • Dýně
    • Rychlovky
  • Přílohy
    • Hranolky
    • Knedlíky
    • Kaše
  • Polévky
    • Česká klasika
    • Silné vývary
    • Krémové
  • Saláty
    • Těstoviny
    • Sladké
    • Bezmasá jídla
  • Populární kuchaři
    • Zdeněk Pohlreich
    • Jaroslav Sapík
    • Karolína Kamberská
  • Videorecepty
    • Teď vaří šéf!
    • Česko na talíři
    • Karolína, domácí kuchařka
  • Tipy a triky
    • Kam za jídlem
    • Vychytávky
    • Na nákupech
  • Novinky
    • Blog šéfredaktorky
    • Soutěž Fresh
    • Časopis
  • Prima+
  • CNN Prima NEWS
  • Prima ZOOM
  • Prima LIVING
  • Prima Ženy
  • Prima LAJK
Sledujte nás
Prima Fresh logo

Trendy:

Kuře
Polévky k večeři
Rychlé večeře
Česká kuchyně
Čokoláda
Banana bread – jednoduchý recept na banánový chlebíček s ořechy a čokoládou

Banana bread – jednoduchý recept na banánový chlebíček s ořechy a čokoládou

Sekaná jako od babičky

Sekaná jako od babičky

Hned měkké vánoční perníčky s medem

Hned měkké vánoční perníčky s medem

Klasický recept na vánoční bramborový salát

Klasický recept na vánoční bramborový salát

Naprosto dokonalé spaghetti carbonara

Naprosto dokonalé spaghetti carbonara

Nejlepší recept na palačinky jako od maminky

Nejlepší recept na palačinky jako od maminky

Prima Fresh ■ Prima Fresh Články ze světa vaření Novinky
Novinky

Hit týdne

Další hity

Řecké kuřecí špízy s tzatziki, pečené brambory a sýrový česnekový chléb z tortilly

Řecké kuřecí špízy s tzatziki, pečené brambory a sýrový česnekový chléb z tortilly
Řecké kuřecí špízy s tzatziki, pečené brambory a sýrový česnekový chléb z tortilly
Tiramisu kuličky
Tiramisu kuličky
Pistáciové hvězdičky
Pistáciové hvězdičky
Sloní žrádlo
Sloní žrádlo
Populární
Řízky obalené naruby zapečené s cibulí
Řízky obalené naruby zapečené s cibulí
Pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní
Pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní
Trenčanské párky s fazolí – vylepšený domácí recept na trampskou klasiku
Trenčanské párky s fazolí – vylepšený domácí recept na trampskou klasiku
New York cheesecake – recept na klasický pečený dort ze smetanového sýra
New York cheesecake – recept na klasický pečený dort ze smetanového sýra
6 kreativních nových nápadů, jak připravit gin & tonic s moderním švihem
6 kreativních nových nápadů, jak připravit gin & tonic s moderním švihem

Poznejte 7 nevšedních způsobů grilování ze všech koutů světa

Grilování ve světě

Grilování ve světě Zdroj: iStock

  • Zavřít
Grilování ve světě

Grilování ve světě Zdroj: iStock

Od grilování, tak jak se praktikuje v Americe a Evropě, se značně liší jiné techniky grilování běžné v ostatních zemích. Každá kultura už po tisíciletí má odlišné tradice (i chutě) a je závislá na místních ingrediencích i druzích palivového dřeva, a je možno se jimi inspirovat.

Seznam.cz banner

Argentinsky drsný, hovězí maso preferující typ venkovního vaření je doma na skalnatých horských pastvinách patagonského poloostrova. Havajské jámy v měkkém písku naplněné dřevěným uhlím jsou ideálním místem pro pomalé opékání prasete. Místní kuchaři leckde převzali grilování a techniky práce na otevřeném ohništi od svých sousedů, které doplňovaly jejich prostředí a kuchyni. Buďme rádi, že žijeme ve světě, v němž můžeme zakoušet vše.

DONER KEBAB (TURECKO)

Všudypřítomná forma tureckého pouličního jídla využívá zákon zemské přitažlivosti k rozprášení masových šťáv na tenké plátky masa odřezávané z kusu na vertikálním rožni. Nejoblíbenější volbou pro tento kebab je jehněčí, ale v restauracích nebo stáncích na kraji chodníku uvidíte i hovězí nebo kuřecí. Kusy masa jsou naklepávány, dokud nejsou tenké a měkké, pak se ochutí tukem z masa a různými bylinkami a kořením. Propečené maso se tence odřezává z rožně a podává se s rýží nebo bramborami, či se balí do chleba pita.

Grilování ve světě - Doner kebab, Foto: iStock

SATAY (THAJSKO)

Silně kořeněné maso na jehlách opečené na ohni z dřevěného uhlí nebo dřeva je králem na celosvětové hitparádě grilování. Většinou se jedná o chutné dlouho marinované maso velikosti soust připravované a prodávané na ulicích. Satay z Thajska a Indonésie se často podává s omáčkami k namáčení. Chuanr, obvykle jehněčí nebo skopové na jehlách, patří v Číně k nejlevnějším a všudypřítomným pokrmům. Šiš kebab, tradičně připravovaný nad otevřeným ohništěm, je uzené a poněkud připálené maso na jehlách (obvykle jehněčí nebo hovězí) z Turecka a Středního východu. Yakitori je japonská verze marinovaného kuřecího masa o velikosti soust na jehlách, které je výtečným zákuskem k nápoji v baru.

Grilování ve světě - Satay, Foto: iStock

JERK (JAMAJKA, KARIBIK)

Jerk je jakožto neobvyklá kombinace pikantního a sladkého jednak hvězdou mezi směsmi koření, ale také vládnoucím stylem kuchyně na Jamajce a po cele karibské oblasti. Nové koření a pálivé papričky Scotch Bonnet jsou základem ochucování společně s dalším kořením jako je hřebíček, skořice, muškátový oříšek, zázvor, sůl, česnek a tymián. Klasicky se vetřou do masa – zvláště kuřecího a vepřového – a to je pak upravováno na grilu z ropného barelu. Moderní kuchaři se neomezují na ostrovní grilování a používají tuto směs koření i na jiné druhy masa, plody moře, jehněčí, hovězí, ale i na tofu a zeleninu.

Grilování ve světě - Jerk, Foto: iStock

ASADO (URUGUAY, CHILE, ARGENTINA)

Jižní Amerika se může pochlubit báječným typem grilování, které zahrnuje spoustu masa a doutnajících polen na otevřeném ohništi. Asado se týká jak stylu grilování, tak události grilování jako takové. Často se používají velké, tlusté kusy hovězího (běžné maso v této oblasti) roztažené na kovové příčné rozpěře (znamé jako parrillero) a postavené vertikálně vedle pomalu hořících polen v otevřeném ohništi. Maso se peče pomalu na mírném ohni, stéká na něj vlastní šťáva a vytváří na povrchu, pod kterým je obzvláště šťavnaté, příjemně vypečenou krustu. Jako brazilské churrasco se asado vyvinulo z tradičního kuchařského stylu gaučů.

Grilování ve světě - Asado, Foto: Grilování od A do Z

GRILOVÁNÍ V DOUTNAJÍCÍM PODZEMNÍM OHNIŠTI (HAVAJ, MEXIKO, CHILE)

Některé z raných tropických kultur se zřejmě vzdaly základních grilovacích technik ve prospěch dlouhého pečení ve žhavém popelu v písečných nebo sopečných podzemních troubách. Na havajském pobřeží kuchaři vykopali mělkou jámu v písku pláže a pekli v ní na dřevěném uhlí celá prasata. V Mexiku znamená barbacoa maso zabalené ve velkých listech a pomalu pečené v jámě nad ohněm ze dřeva nebo na zahřívaných sopečných kamenech. V Chile domorodí kuchaři rádi vaří curanto – směs místních měkkýšů a korýšů, různých druhů masa a brambor. Vše se balí do listů a udí v jámě v zemi.

Grilování ve světě - Havaj, Foto: Grilování od A do Z

GOGIGUI (KOREA)

V Koreji je grilování samoobslužnou záležitostí, při které účastníci večeře sedí okolo malého grilu v centru stolu, na kterém si připravují na tenké plátky nakrájené a marinované hovězí, vepřové a kuřecí. Opečená hovězí svíčková Bulgogi je v Koreji na grilování nejoblíbenější, i když galbi (nasekaná žebra) a jumulleok (marinovaná nasekaná žebra) jsou rovněž na jídelních lístcích běžně k vidění.

Grilování ve světě - Gogigui, Foto: iStock

BRAAI (JIŽNÍ AFRIKA)

Braai pochází z konce 17. století. Je to pečené maso na rožni při slavnostech, které pořádal guvernér Kapského města, a stalo se od té doby synonymem pro jihoafrické grilování. Typický braai – afrikánsky barbecue nebo gril – je jihoafrický přístup k vaření pro dav. Je to pohodová záležitost začínající postavením kovového grilu nad velký oheň z dřevěného uhlí nebo dřeva. Připravuje se na něm spousta místních druhů masa. Oblíbené je boerewors (kořeněná klobása z vepřového a hovězího), sosatles (marinované kuřecí kebaby), ryby z jižního kapského pobřeží a hovězí a jehněčí z pouštních oblastí.

Grilování ve světě - Braai, Foto: archiv

Grilování od A do Z

264 rad jak vařit na otevřeném ohni

Lisa Atwood

Kniha známé autorky kuchařek Lisy Atwood poslouží jako podrobná a srozumitelná příručka na správné grilování. Neobsahuje pouze recepty, ale kompletní informace o grilování a uzení. Je vhodná pro úplné začátečníky i pro mistry grilu.

Tato ucelená sbírka rad a receptů vám naservíruje vše potřebné, ať už pořádáte svou první barbecue párty, nebo grilujete a udíte dlouhé roky. Pomocí osvědčených návodů a technik se dozvíte, jak z vašeho grilu vytěžit maximum, čím vším se na něm dá topit a naučíte se připravovat výtečné omáčky a přílohy. Od nejjednoduššího grilovaného kuřete, přes vynikající filet mignon zabalený ve slanině až po grilované gaspacho; tato kniha přináší recepty pro všechny chuťové pohárky. Navíc obsahuje tipy, jak zkombinovat příchutě, připravit směsi koření na potírání a dokonce i koktejly jako báječné doplňky hlavních chodů.

Vydalo nakladatelství Omega.

Sdílejte článek
Štítky koření grilování gril maso styl omáčka recept kebab brambor jehněčí maso grilování asado doner kebab korejské bbq satay

Návrhy pro vás

Máslové sušenky s krémem z vaječného likéru – voňavé, křehké a svátečně jemné cukroví Sladké

Máslové sušenky s krémem z vaječného likéru – voňavé, křehké a svátečně jemné cukroví

Nadívaná vepřová krkovice s pečenými bramborami – šťavnatý oběd z trouby Maso

Nadívaná vepřová krkovice s pečenými bramborami – šťavnatý oběd z trouby

Kapustová polévka s cizrnou, klobásou a chilli – sytá a pikantní zimní klasika Polévky

Kapustová polévka s cizrnou, klobásou a chilli – sytá a pikantní zimní klasika

Marinované kapří podkovy – svěží twist na klasickou sváteční rybu Recepty

Marinované kapří podkovy – svěží twist na klasickou sváteční rybu

Řecké kuřecí špízy s tzatziki, pečené brambory a sýrový česnekový chléb z tortilly připravené v horkovzdušné fritéze Maso

Řecké kuřecí špízy s tzatziki, pečené brambory a sýrový česnekový chléb z tortilly připravené v horkovzdušné fritéze

Quiche s dýní, fetou a čerstvým sýrem podle Romany z Na skok v kuchyni Vegetariánské

Quiche s dýní, fetou a čerstvým sýrem podle Romany z Na skok v kuchyni

Linecká kolečka s oříškovým karamelem – křehké máslové cukroví s křupavým překvapením Sladké

Linecká kolečka s oříškovým karamelem – křehké máslové cukroví s křupavým překvapením

Čum na drát – kouzelný koláč s mákem, který boří internet Sladké

Čum na drát – kouzelný koláč s mákem, který boří internet


Přečtěte si také

Sladké
Máslové sušenky s krémem z vaječného likéru – voňavé, křehké a svátečně jemné cukroví

Máslové sušenky s krémem z vaječného likéru – voňavé, křehké a svátečně jemné cukroví

Prostřeno!
Prostřeno: Palačinka s čokoládou, banánem a tvarohem

Prostřeno: Palačinka s čokoládou, banánem a tvarohem

Prostřeno!
Prostřeno: Kapr po mlynářsku s bramborovým salátem

Prostřeno: Kapr po mlynářsku s bramborovým salátem

Prostřeno!
Prostřeno: Houbová polévka

Prostřeno: Houbová polévka

Prostřeno!
Prostřeno: Obložený talíř s pečivem

Prostřeno: Obložený talíř s pečivem

Maso
Nadívaná vepřová krkovice s pečenými bramborami – šťavnatý oběd z trouby

Nadívaná vepřová krkovice s pečenými bramborami – šťavnatý oběd z trouby

Novinky
Pusťte se do vaření s třetí sbírkou neodolatelných receptů od Ostravského Gastrošefa

Pusťte se do vaření s třetí sbírkou neodolatelných receptů od Ostravského Gastrošefa

Polévky
Kapustová polévka s cizrnou, klobásou a chilli – sytá a pikantní zimní klasika

Kapustová polévka s cizrnou, klobásou a chilli – sytá a pikantní zimní klasika

Recepty

  • Těstoviny
  • Sladké
  • Maso
  • Zelenina
  • Nápoje
  • Ryby a mořské plody
  • Polévky
  • Předkrmy a chuťovky
  • Vegetariánské
  • Ovoce
  • Saláty
  • Přílohy
Těstoviny
Domácí rakouské fleky se zelím a tyrolským špekem – sytý pokrm plný koření a bylinek

Domácí rakouské fleky se zelím a tyrolským špekem – sytý pokrm plný koření a bylinek

Špagety s kuřecím masem, žampiony a omáčkou z modrého sýra Těstoviny

Špagety s kuřecím masem, žampiony a omáčkou z modrého sýra

Hovězí plátky po mongolsku s ramen nudlemi – rychlá večeře v asijském stylu, na které si pochutnáte Maso

Hovězí plátky po mongolsku s ramen nudlemi – rychlá večeře v asijském stylu, na které si pochutnáte

Sladké
Máslové sušenky s krémem z vaječného likéru – voňavé, křehké a svátečně jemné cukroví

Máslové sušenky s krémem z vaječného likéru – voňavé, křehké a svátečně jemné cukroví

Linecká kolečka s oříškovým karamelem – křehké máslové cukroví s křupavým překvapením Sladké

Linecká kolečka s oříškovým karamelem – křehké máslové cukroví s křupavým překvapením

Čum na drát – kouzelný koláč s mákem, který boří internet Sladké

Čum na drát – kouzelný koláč s mákem, který boří internet

Maso
Nadívaná vepřová krkovice s pečenými bramborami – šťavnatý oběd z trouby

Nadívaná vepřová krkovice s pečenými bramborami – šťavnatý oběd z trouby

Řecké kuřecí špízy s tzatziki, pečené brambory a sýrový česnekový chléb z tortilly připravené v horkovzdušné fritéze Maso

Řecké kuřecí špízy s tzatziki, pečené brambory a sýrový česnekový chléb z tortilly připravené v horkovzdušné fritéze

Vepřové plátky ve worcesterské omáčce s rýží – poctivý oběd pro celou rodinu Maso

Vepřové plátky ve worcesterské omáčce s rýží – poctivý oběd pro celou rodinu

Zelenina
Smetanové brambory al forno podle Jamieho Olivera – zapečená příloha s fenyklem a parmazánem

Smetanové brambory al forno podle Jamieho Olivera – zapečená příloha s fenyklem a parmazánem

Zapečená bramborová kaše s uzeným masem, brokolicí a sýrem – voňavý a sytý pokrm ve stylu co dům dal Zelenina

Zapečená bramborová kaše s uzeným masem, brokolicí a sýrem – voňavý a sytý pokrm ve stylu co dům dal

Zapečené čekankové puky se slaninou a ořechy – delikátní spojení jemně hořké, slané a svěží chuti Zelenina

Zapečené čekankové puky se slaninou a ořechy – delikátní spojení jemně hořké, slané a svěží chuti

Nápoje
Čokoládový likér – domácí a lahodný alkoholický nápoj i jedlý dárek na Vánoce

Čokoládový likér – domácí a lahodný alkoholický nápoj i jedlý dárek na Vánoce

Avokádové smoothie s vietnamským rodokmenem podle Kevina z restaurace Sia Nápoje

Avokádové smoothie s vietnamským rodokmenem podle Kevina z restaurace Sia

Loudavé vaření: Svařené víno z pomalého hrnce – připravte oblíbený zimní nápoj chytře a bez práce Nápoje

Loudavé vaření: Svařené víno z pomalého hrnce – připravte oblíbený zimní nápoj chytře a bez práce

Recepty
Marinované kapří podkovy – svěží twist na klasickou sváteční rybu

Marinované kapří podkovy – svěží twist na klasickou sváteční rybu

Wrap s tuňákovým salátem z konzervy, avokádem, rajčaty a jogurtovo-majonézovým dipem Recepty

Wrap s tuňákovým salátem z konzervy, avokádem, rajčaty a jogurtovo-majonézovým dipem

Treska puttanesca – ryba s omáčkou z rajčat, oliv, kaparů a ančoviček Ryby a mořské plody
5

Treska puttanesca – ryba s omáčkou z rajčat, oliv, kaparů a ančoviček

Polévky
Kapustová polévka s cizrnou, klobásou a chilli – sytá a pikantní zimní klasika

Kapustová polévka s cizrnou, klobásou a chilli – sytá a pikantní zimní klasika

Švýcarská kroupová polévka se smetanou a uzeným kolenem podle Marka Fichtnera Polévky

Švýcarská kroupová polévka se smetanou a uzeným kolenem podle Marka Fichtnera

Silný hovězí vývar s morkovými knedlíčky – klasická česká polévka na sváteční stůl Polévky

Silný hovězí vývar s morkovými knedlíčky – klasická česká polévka na sváteční stůl

Předkrmy a chuťovky
Vaječná pomazánka s křenem wasabi – krémová, pikantní a hotová za pár minut

Vaječná pomazánka s křenem wasabi – krémová, pikantní a hotová za pár minut

Domácí žitný kváskový chléb podle Huga Hromase – takový, jaký ho dělaly naše babičky Předkrmy a chuťovky

Domácí žitný kváskový chléb podle Huga Hromase – takový, jaký ho dělaly naše babičky

Čedarové sušenky – slaná chuťovka jako stvořená ke sklence vína nebo bublinek Předkrmy a chuťovky

Čedarové sušenky – slaná chuťovka jako stvořená ke sklence vína nebo bublinek

Vegetariánské
Quiche s dýní, fetou a čerstvým sýrem podle Romany z Na skok v kuchyni

Quiche s dýní, fetou a čerstvým sýrem podle Romany z Na skok v kuchyni

Dýňové curry s květákem a cizrnou – voňavá mísa plná podzimních chutí Vegetariánské

Dýňové curry s květákem a cizrnou – voňavá mísa plná podzimních chutí

Wellington z červené řepy – bezmasá varianta legendárního anglického pokrmu Vegetariánské

Wellington z červené řepy – bezmasá varianta legendárního anglického pokrmu

Maso
Kuřecí kousky s mangem z pomalého hrnce – exotická chuť a vůně, která se line celým domem

Kuřecí kousky s mangem z pomalého hrnce – exotická chuť a vůně, která se line celým domem

Smažené sladké kaki v křupavém těstíčku – nevšední sladkost jako hlavní chod Sladké

Smažené sladké kaki v křupavém těstíčku – nevšední sladkost jako hlavní chod

Britský lardy cake – kynutý motaný chlebík se sušeným ovocem Sladké

Britský lardy cake – kynutý motaný chlebík se sušeným ovocem

Saláty
Mrkvovo-jablečný salát s pomerančem a brusinkami – osvěžující vitamínová miska

Mrkvovo-jablečný salát s pomerančem a brusinkami – osvěžující vitamínová miska

Ensalada Murciana – osvěžující španělský salát z Murcie se zásadně připravuje z konzervovaných rajčat Saláty

Ensalada Murciana – osvěžující španělský salát z Murcie se zásadně připravuje z konzervovaných rajčat

Fitness zeleninový salát s červenou řepou a pekanovými ořechy – rychlý oběd do práce Saláty

Fitness zeleninový salát s červenou řepou a pekanovými ořechy – rychlý oběd do práce

Zelenina
Smetanové brambory al forno podle Jamieho Olivera – zapečená příloha s fenyklem a parmazánem

Smetanové brambory al forno podle Jamieho Olivera – zapečená příloha s fenyklem a parmazánem

Rychlé špaldové halušky podle Huga Hromase – ideální jako příloha nebo základ oblíbených jídel Přílohy

Rychlé špaldové halušky podle Huga Hromase – ideální jako příloha nebo základ oblíbených jídel

Rychlá večeře: Špecle s cibulí a vajíčky podle Zdeňka Pohlreicha Přílohy

Rychlá večeře: Špecle s cibulí a vajíčky podle Zdeňka Pohlreicha

Nejlepší recepty e-mailem

Zanechte nám svůj e-mail a 1x týdně vás upozorníme na to nejnovější a nejlepší z našeho webu.

Newsletter

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů

background

prima-cnn-news

Pavel prozradil, kdy jmenuje Babiše premiérem. Ocenil avizované řešení střetu zájmů Vzdám se Agrofertu, děti ho dostanou až po mé smrti. Babiš odhalil řešení střetu zájmů Bohdalová je prababičkou. Narodil se nám syn, uvedl vnuk Vojtěch v exkluzivním rozhovoru

prima-zeny

Ondřej Brzobohatý má trauma z čertů. Přiznal, zda byl hodné nebo zlobivé dítě Hradní pán má být konstantou, říká Vojta Kotek. Humor a horor ve hře mu připadají boží Vítězka Zrádců Mia: U policie jsem byla shořelá jako svíčka. Poznám, když mi partner lže

prima-zoom

Zdvořilý Američan ukazuje jinou tvář války Může chrápání vést až k Parkinsonově chorobě? Vědci našli překvapivé spojení Žloutenku poznáte podle několika příznaků, cílený lék na ni neexistuje

prima-fresh

Máslové sušenky s krémem z vaječného likéru – voňavé, křehké a svátečně jemné cukroví Nadívaná vepřová krkovice s pečenými bramborami – šťavnatý oběd z trouby Pusťte se do vaření s třetí sbírkou neodolatelných receptů od Ostravského Gastrošefa

prima-cool

Euforie: tvůrce promluvil o třetí řadě Seriálové God of War nabralo velkou posilu a potěšilo jasnou vizí do budoucna Zack Snyder dostal u Netflixu padáka, ale finišuje nový film. Tady jsou první fotky

lajk

Martyho frky: Táta kvůli mému humoru málem přišel o práci, vypráví kontroverzní Řezník Rapper Vercetti vyfasoval na Slovensku 5 let vězení, pak bude ze země vyhoštěn Nový objev Kazmy? Blondýnka se s ním vodí za ruce a fotí se na místě jako Rosecká

prima-living

Proč Mikuláš chodí s čertem a andělem? Tradice mikulášské nadílky u nás i ve světě Kouzelná cesmína: Legendární vánoční dekoraci si můžete pěstovat Marcipánové brambory: Sladká mikulášská nadílka rychle a snadno

Populární témata

Jak zhubnout Nejlepší filmy 2024 Nejlepší horory TV program Změna času Partie Počasí Kdy budou volby ZOO Nové začátky Auto – katalog 7 pádů Honzy Dědka Volby 2025 Svařené víno Tatarák podle Pohlreicha Aloe vera Pěstování lichořeřišnice Výpočet ascendentu Tvarohové knedlíky Nejlepší palačinky Švestkový koláč

O FTV Prima Management Volná místa Press Reklama Castingy a výzvy HbbTV Kontakty Podmínky užívání Zpracování osobních údajů Cookies Nápověda Vlastník FTV Prima spol. s r.o. Redakce Nahlásit chybu Nastavení soukromí
App Store Google Play
© FTV Prima spol. s r.o.