Novinky na trhu: kvalitní rum, džem z arónie nebo brambory s bylinkami

Další článek s novinkami, které určitě musíte vyzkoušet. V nabídce máme rum vyráběný metodou Solera, nevšední džem z arónie a také bylinkové brambory, které přijdou vhod s blížící se grilovací sezonou.

Božkov Republica Solera

Kvalitní třtinový rum vyráběný tradiční metodou Solera ve slunné Dominikánské republice – takový je Božkov Republica Solera, který vzniká z vysoce kvalitní cukrové třtiny z oblasti San Pedro de Macorís. Díky tradiční výrobní metodě, vysoce kvalitním surovinám a místnímu podnebí vás potěší svou jantarovou barvou a dokonale vyváženou chutí s tóny karamelu, sušeného ovoce, citrusů, sherry, vanilky a koření.

Džem z arónie od Ovocňáku

Slyšeli jste už o arónii? Říká se jí také temnoplodec nebo černý jeřáb a je to chuťový zázrak plný vitamínů! V Ovocňáku ji už nějakou dobu najdete v jejich sadech na česko-slovenském pomezí, teď ale hraje hlavní roli ve třech novinkách A jednou z nich je i džem.

Tahle lahůdka má říz a daleko komplexnější chuť než obyčejné marmelády, které jsou jen sladké. Hořko-trpká, lehce nasládlá arónie je ideální pro výrobu džemu. Můžete si ho namazat na čerstvou houstičku, zázraky s ním ale dokážete i při promazávání perníku nebo dortového korpusu.

Bramborová specialita od McCain

Existuje tisíc důvodů pro setkání s rodinou: svátky, narozeniny či výročí. A jsou to přesně ty příležitosti, kdy se chceme blýsknout i jako skvělí hostitelé. Nejen slavnostně prostřeným stolem, ale hlavně dobrým jídlem. K elegantnímu vzhledu a vyladění chuti oblíbených jídel vám pomohou třeba McCain pečené brambory se středomořskými bylinkami Mediterrane Wedges. Jednoduchá příprava, skvělá chuť a navození slavnostní atmosféry jsou pro bramborové speciality od McCain hračka. Vždyť potěšit naše blízké je potěšení i pro nás samotné.

Zvenku extra křupavé a zevnitř měkké. Skvělá chuť prvotřídních brambor a elegantní vzhled. To všechno zaručí váš úspěch coby hostitele na každé rodinné oslavě. Ti, kteří mají rádi chutnou kreativitu na talíři, určitě ocení chuť a vůni oregana a rozmarýnu, kterými jsou posypané právě bramborové měsíčky Mediterrane Wedges.

Zdroj: TZ; zdroj foto: Michal Prouza (úvodní foto) + TZ

Autor článku

Tereza Pánková

Všechny články autora

redaktorka FTV Prima

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů


Přečtěte si také

Recepty