Head
- na steaky maso 800 g
Na omáčku taco
- parmezán 1 dávka
Na selské brambory
- sůl 1 špetka
Postup přípravy
1
Ze pštrosího masa nakrájíme filety, osolíme a opepříme a maso naložíme do olivového oleje
Chvíli marinujeme a poté opečeme na pánvi
2
Na selské brambory si uvaříme šest velkých brambor ve slupce, které pak oloupeme, nakrájíme na kostky nebo plátky
Ne plech dáme sádlo se škvarky a cibulí nakrájenou na plátky
Promícháme s brambory a pečeme asi 30 minut na 150 stupňů
Před podáváním osolíme a můžeme též přidat majoránku, sladkou červenou papriku nebo kmín
3
Na mexickou omáčku taco si orestujeme na pánvi cibuli a žampiony a pak postupně přidáváme ostatní suroviny kromě smetany a sýra
Vaříme asi 30 minut
Nakonec přilijeme smetanu a nastrouhaný parmazán
Necháme přejít varem a dochutíme