Novinky na trhu: čokoládová ozdoba, voňavý čaj a hranolky

Další trojice novinek, která je pro milovníky gastronomie jako stvořená. Inspirujte se novými produkty z oblasti cukrařiny, nápojů a mražených výrobků. Jdeme na to!

Mramorované čokoládové perly

Při míchání kvalitní belgické tmavé čokolády s bílou ve speciálních mlecích bubnech vznikají nádherně lesklé čokoládové perličky značky Callebaut, které koupíte na Dortisimo. Jsou pomocníkem té nejvyšší kvality pro dozdobení lahodných dezertů, zákusků i vánočního cukroví. Jejich vysoký lesk je navíc dosažen bez použití přípravků k jeho zvyšování. Můžete si vyhrát a vyskládat pomocí nich ombré vzory na povrchu dezertů nebo jimi jen náhodně posypat drobné cukroví. Jistotou je, že čokoládové perly dotáhnou vaše cukrářské umění téměř k dokonalosti profesionála a všem hostům učarují.

Neodolatelné borůvky v novém hřejivém ovocném čaji

Sbíráte rádi borůvky? Léto sice pominulo, přesto jsou tyto malé modré poklady stále na dosah. A navíc pro ně ani nemusíte chodit do lesa – díky novému ovocnému čaji TEEKANNE Blueberry si jejich lahodnou chuť můžete užít i v teple domova a vychutnat si tak v nadcházejícím podzimu hřejivou vzpomínkou na slunečné borůvkové léto.

Řada čajů World of Fruits přináší záplavu ovocných chutí a nezapomíná ani na ty nejmenší sladké bobulky, které jsou známé pro svou černomodrou barvu a dužinu plnou antioxidantů.

Tento borůvkový čaj tak potěší všechny, kdo fandí sladké a osvěžující chuti lesních borůvek a jejich sladké lesní tóny si chtějí dopřávat bez ohledu na roční období. I v čím dál chladnějších měsících se tak můžete povzbudit horkým pohlazením ovocného čaje s borůvkami a vychutnat si radost z těchto lesních plodů nově a intenzivně ve formě lahodného horkého nápoje.

Streetfoodové hranolky

Hranolky milují lidé po celém světe a svoje nezastupitelné místo mají i na oblíbených streetfoodových trzích. McCain hranolky CRISPERS mají inovativní tvar „V“ s vroubky a skvělou 100% chuť brambor. Extra křupavá chuťovka, která se lehce a stylově kombinuje a servíruje: s dipy anebo k burgeru, do kornoutku anebo na talíř. Kombinujte, ochutnávejte a křupejte!

Autor článku

Tereza Pánková

Všechny články autora

redaktorka FTV Prima

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů


Přečtěte si také

Recepty